Mustafa Cengiz: "Yenilgiyi sindirebilmek de asalettir"

Nihat'ın iktidarla köpek-tasma ilişkisi
Nihat'ın Fenerbahçe'yle gönül bağı
Nihat'ın Fenerbahçe'yle ekonomik bağı ve çıkar çatışması
Sadece Galatasaray'a uygulanan emsal kararlar
PDFK'da yer alan 11'den 6'sı Fenerbahçeli şerefsiz ve şaibeli hukukçular

Bunları dile getirip gerçek sorunu ve çözümü işaret edecek cesareti göstermediği sürece Galatasaray'ın bugününde en az Ali Koç kadar suç sahibidir Cengiz ve yönetimi. Bunu söylemeyecekse tutup her gün oradan buradan alıntılarla boşa kürek çekmesine de gerek yok. Tamamen sussun, o zaman da Galatasaray'ın hiçbir yaptırım gücünün olmadığını ve sadece sahada oynadığı veya oynatıldığı kadar sonuca etki edebildiğini bilelim.

Soyunma odasında sehven açılan canlı yayında şahıslara yönelik küfür etmemesine rağmen alakasız bir şekilde 2 maç ceza alan oyuncumuz var ama tribüne binlerce adam sokmanın cezası 10 bin euro bile değil...

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunlar konusunda laf etti işte Başkan ama laf etki etmez şikayetçi olmak ve bu davaların arkasında olmak lazım. Hatta Pfdk ve tahkimi verilen kararlar ve emsalleri ile birlikte görevi kötüye kullanmaktan dava açmamız lazım yoksa bu gün ağır açıklama hatta bunlara küfür etse ne etmese ne değişen bir şey olmayacak işi artık uluslararası boyuta taşıyıp bunları gösterirsek ancak bir şeyler değişebilir ama hükümette bize bayağı zorluk çıkarır.

Yok abi yönetimde hakkimizi savunacak biri yok, Başkana kizamiyorum adam Devlet terbiyesi almiş, ama yönetime sirf bu işler için taninan basindan sorumlu bir yönetici almasi lazimdi, böyle rezalet olmaz PFDK ve Tahkim resmen GALATASARAY a ceza vermek için Ali Koç tarafindan kullanilan bir kurum haline gelmiş, geberin köpekler..

Fener yine ligin ...... olacak boş boş mevzular bunlar, şampiyon Beşiktaş yada Galatasaray olacak. Ali Koç'ta sezon sonu olağanüstü kogrede Aziz Yıldırım'la sen fetocusun ben fetocu değilim kavgası yapacak.

Bu dedigini yap ilk derbi macinda, tarihin en tassakli baskani olarak anil. Gorelim bakalim.
İlk derbi maçında değil diğer takımların suçu yok. Kimse kuralları cignemiyor pislik fb den ve fblilerden çıkıyor he zamanki gibi. Onlara yapmak gerekiyor. Beşiktaş yada Trabzon maçında seyirci getirip küfür ettirsen nolcak ki. Onlar bize aynısını yapmadı hiç kimse yapmadı. Yapanlar belli ne pislik varsa fenere ve federasyona yapican. Gerisinin bı günahı yok. Tamam başka konularda diğer kulüplerle ne kadar sorun yaşasakta benim gördüğüm şuan fener harici herkes kurallara uyuyor. Pisliğin adresi belli. Fener ve fenerli federasyon yetkilileri ve hukukçuları. Akıl tutulması bu insanlar nasıl o mevkilerdeler komik ve ilginç bir ülkeyiz

İlk derbi maçında değil diğer takımların suçu yok. Kimse kuralları cignemiyor pislik fb den ve fblilerden çıkıyor he zamanki gibi. Onlara yapmak gerekiyor
Adaletsizliğe sessiz kalanlar da suçludur başkanım.

Hiçbiri de ne oluyor ne bitiyor , niye Fenerbahçe taraftar aldı da biz alamadık demiyor.

Herkes suspus , biz yapsak o durumu , herkes saldırıyordu.

Adaletsizliğe sessiz kalanlar da suçludur başkanım.

Hiçbiri de ne oluyor ne bitiyor , niye Fenerbahçe taraftar aldı da biz alamadık demiyor.

Herkes suspus , biz yapsak o durumu , herkes saldırıyordu.
Aynen öyle şuan pandemi var yoksa başka şeyler olurdu bence. Cidden 30 milyon taraftar ile uğraşıyorlar. Bu işin boku çıkmak üzere. Birileri birşeyler peşinde. Yönetimin çok daha sert eleştirmesini isterdim ama onlarıda anlıyorum. Ülkede futbol yüzünden kaos çıksın ve sebebi olsunlar istemiyorlar. Ama futbolun bu gidişatı hiç hoşuma gitmiyor. Böyle devam ederse sıkıntılı şeyler yaşanabilir. Bu federasyon kurulları ile bir an once defolmazsa başka sıkıntılar cikicak gerçekten. İnsanları çok gerdiler farkında mı değiller akılları mi tutuldu anlamıyorum.

Baskan iyi konuşmuş, daha napsın, adam gibi yöneticimiz yokki catir catir ortaligi yıksın, bütün yük cengiz ve hocada

İlk derbi maçında değil diğer takımların suçu yok. Kimse kuralları cignemiyor pislik fb den ve fblilerden çıkıyor he zamanki gibi. Onlara yapmak gerekiyor. Beşiktaş yada Trabzon maçında seyirci getirip küfür ettirsen nolcak ki. Onlar bize aynısını yapmadı hiç kimse yapmadı. Yapanlar belli ne pislik varsa fenere ve federasyona yapican. Gerisinin bı günahı yok. Tamam başka konularda diğer kulüplerle ne kadar sorun yaşasakta benim gördüğüm şuan fener harici herkes kurallara uyuyor. Pisliğin adresi belli. Fener ve fenerli federasyon yetkilileri ve hukukçuları. Akıl tutulması bu insanlar nasıl o mevkilerdeler komik ve ilginç bir ülkeyiz
Bir yil beklicekmisin bir sonraki maci sikecilerle? Sicagi sicagina sende kurali cigneyecek bu pislik Federasyonu zorlayacaksin. Senin gibi tum takimlar cigneyecek ellerinde kocaman bir bomba bulacaklar. Kos kos oturmayacaksin. Iki demec verip kosene cekilmeyeceksin. Kural uygulayicilari ifsa etmek icin eyleme gececeksin. Gidip Trabzon'a yada tinercilere kufur et diyen yok. Gerci onlarda sutten cikmis ak kasik degil ve seyircili derbilerde zaten kufur yagdiriyosun birbirine.

Bir yil beklicekmisin bir sonraki maci sikecilerle? Sicagi sicagina sende kurali cigneyecek bu pislik Federasyonu zorlayacaksin. Senin gibi tum takimlar cigneyecek ellerinde kocaman bir bomba bulacaklar. Kos kos oturmayacaksin. Iki demec verip kosene cekilmeyeceksin. Kural uygulayicilari ifsa etmek icin eyleme gececeksin. Gidip Trabzon'a yada tinercilere kufur et diyen yok. Gerci onlarda sutten cikmis ak kasik degil ve seyircili derbilerde zaten kufur yagdiriyosun birbirine.
Güzel diyosun da dediğin gibi bir etki olmayacak sadece başkalarını da biz kendimize düşman edicez olayla alakaları yokken. Dediğin şuna benziyor. Benim evime hırsız girerse bende komşularımı zaten sevmiyorum gidiyim onların evine girip hırsızlık yapıyım hem zararım çıkar hemde daha fazla hırsızlık olursa belki önlem alınır gibi. Yani her fikre saygılıyım. Evet kısmen haklı olduğun yerler var ama benim fikrim bu şekilde doğru olmaz. Federasyonu istifa ettirtmek gerekiyor. Sert davranmak dişini göstermek gerekiyor bunlara. Hatta aksine diğer takımlarında bu federasyonun gitmesi için yardımcı olması lazım. Şuan bir kulüp hariç kimse bunlardan memnun değil.

ya diyorsunuz başkan konuşsa hükumetle arası bozulur bu hükümetle aramızın iyi olan hali mi ? :D adamların bizi ligten men etmediği kaldı bir tek. FTSA.

gerekirse yapacak
mustafa cengiz'i savunmak meczupluktur

Kes kardeş. Fenerliysen git kafesinde öt. Galatasaraylı isen sallan ve kendine gel. Transferde yaşanan saçmalıklara rağmen Galatasaray’ın başına son 20-30 yılda gelen en iyi başkan Mustafa Cengiz.

Bunu dahi intikal edemiyorsan kendi kafanda yaşa halüsilasyonlarını, buraya yazıp da insanın midesini bulandırma.

Cengiz gider, Dursun iti gibi bi pislik gelir, ondan sonra arkasından yıllarca ağlarsınız.

Artık bu geçerlidir sezon sonuna kadar benim adıma eleştiriler sezon sonu yapılır ve bu daha da sağlıklı olur. Umarım sosyal medyadaki taraftarlarda oyunculara falan küfür etme veya sezon sonuna kadar eleştirmezler ben ilk defa bu kadar taraflı ve göz göre göre hukuk kurallarının hiçe sayıldığı bir Tff ve kurulları gördüm sezon sonu yeni gelecek yönetim yada şimdiki yönetim ibra toplantısına hangisi katılırsa da bu Tff'yi ibra etmemelidir eden de Galatasaray'dan ihraç edilmelidir.

Geri
Üst Alt