Mustafa Cengiz: "Yenilgiyi sindirebilmek de asalettir"

Kes kardeş. Fenerliysen git kafesinde öt. Galatasaraylı isen sallan ve kendine gel. Transferde yaşanan saçmalıklara rağmen Galatasaray’ın başına son 20-30 yılda gelen en iyi başkan Mustafa Cengiz.

Bunu dahi intikal edemiyorsan kendi kafanda yaşa halüsilasyonlarını, buraya yazıp da insanın midesini bulandırma.

Cengiz gider, Dursun iti gibi bi pislik gelir, ondan sonra arkasından yıllarca ağlarsınız.

Adam gibi konuş kardeş sen kimsin bana Fenerli diyorsun kaybol

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam gibi konuş kardeş sen kimsin bana Fenerli diyorsun kaybol

Oyle isen dedim bir. Degilsen ustune alinma.

Sen millete meczup derken iyi?? Duzgun konus duzgun yanit al.

Üzerine alınma kardeş o zaman bana tatava yapma

Seninki tatava esas.

- 20 yillik Kadıköy’deki galibiyetsizligi bitir, ustune galibiyet serisine bagla

- Bilmem kaç sene sonra Galatasaray’ı ilk defa kara geçir.

- Galatasaray’ın boynundan UEFA ilmiğini çıkar

- 3 senede 2 şampiyonluk al

- Terim’e sahip çık

- bu donemde bir de bunak üyeler, ibra olmama gibi hainliklerle uğraş

- Ameliyatlar ve hastalıklar geçir, 1 senede 10 sene yaşlan.

Sonra Galatasaray taraftarı çıksın Cengiz’i savunmak meczupluktur desin.

Ben de soruyorum hangisi meczupluk???

güzel geçirmiş başkan, fenerasyona da siz bi kulubün kuklasısınız diye geçirseydi iyi olurdu. bidahaki maçta 3 bin sağlık çalışanı sokun stada sizden tek isteğim bu

Seninki tatava esas.

- 20 yillik Kadıköy’deki galibiyetsizligi bitir, ustune galibiyet serisine bagla

- Terim’e sahip çık

Bunlar mı terime sahip çıkıyor
Fatih terimi dinlemiyorsun belli ki

Satıııııııırrrrrr
Mustafa Cengiz ayda falan mı yaşıyordu yoksa ameliyat etksimi uyuştucu müptelasına sigaranın zararını anlatmak gibi bir şeydir fenerbahçeye asalet dersi vermek

. Fenerin tarihinde bırak yenilgiyi kazandıklarında bile hazımsızlık çirkeflik diz boyu değil boğazlarına kadar.

Ağzının suyu akarak yıllarca Galatasaray düşmanlığı yapan Nihat Özdemir mi tarafsız olacak. Mahmut Uslu’yu getirsinler yine koyacağız.

Fenerbahçe yenilgiyi bırak galibiyeti sindiremez kusar ortalığı batırır. :poop:

Seninki tatava esas.

- Terim’e sahip çık

Ben hic bit zaman FT nin arkasinda durdugunu hisssetmedim. Faruk Suren ve O Canaydindan sonra kimseyi de gormedim arkasinda duran.
Oyle olsaydi o kadar cezayi simdiye kadar yemezdi zaten. Bizler istiyoruz diye mecburiyetten. Bu yonetim kadrosu bu butce ile kulube kim basari getirebilir ki baska ?

Ben hic bit zaman FT nin arkasinda durdugunu hisssetmedim. Faruk Suren ve O Canaydindan sonra kimseyi de gormedim arkasinda duran.
Oyle olsaydi o kadar cezayi simdiye kadar yemezdi zaten. Bizler istiyoruz diye mecburiyetten. Bu yonetim kadrosu bu butce ile kulube kim basari getirebilir ki baska ?
Bugunku yarim yamalak yapilan savunma toreni de mecburiyetten. Dile getirmesek sosyal medyada umurlarinda olmayacak

Güzel diyosun da dediğin gibi bir etki olmayacak sadece başkalarını da biz kendimize düşman edicez olayla alakaları yokken. Dediğin şuna benziyor. Benim evime hırsız girerse bende komşularımı zaten sevmiyorum gidiyim onların evine girip hırsızlık yapıyım hem zararım çıkar hemde daha fazla hırsızlık olursa belki önlem alınır gibi. Yani her fikre saygılıyım. Evet kısmen haklı olduğun yerler var ama benim fikrim bu şekilde doğru olmaz. Federasyonu istifa ettirtmek gerekiyor. Sert davranmak dişini göstermek gerekiyor bunlara. Hatta aksine diğer takımlarında bu federasyonun gitmesi için yardımcı olması lazım. Şuan bir kulüp hariç kimse bunlardan memnun değil.
Bize zaten herkes dusman renkdas. Bunu her alanda gorebiliriz, transferden, hakemlere, rakip yoneticilerin aciklamalarina kadar. O yuzden ben herkesin hakettigi seviyeye inip cikma taraftariyim. Karsindaki saygiliysa saygiyla, pislikse pislikle karsilik vermek lazim. Her yil biz kendi sahamizda misafirperverlik gosterileri yaparken rakiplerin tamami pislik pesinde oluyo. Sonraki yil herseyi unutup yine ayni seyi yapiyoruz karsiligi yine pislik oluyo. Bu duzen mutevazilikle duzelmez.

Her zamanki gibi ilk defa bize karşı uygulanmış Oğulcan'ın cezası
🤬🤬🤬

Başkan seçildiği ilk günden beri söylüyorum çok iyi konuşuyor ama.eylem koskoca 0 konuştuklarını yarısını yapsa yeni bir selahhatin beyazit alp yalman kazanirdik kardeşim açık açık soyle ne yapacaksın fifayami gidecen uefayami öyle konusmayla birsey değişmiyor bu ulkede

Arda'nın cezası hele daha mantıksız
Yine daha önce hiçbir örneği görülmemiş
Kime dediği belli değil , adam ceza alıyor

Geri
Üst Alt