Mustafa Cengiz: "Yenilgiyi sindirebilmek de asalettir"

Şu da doğru bu arada
Biz unuttuk fb hatırlatmaya devam ediyor

Mustafa Cengiz: Şey ne oldu... Fenerbahçe'yle bir maç yaptık, kaç kaç bitti? Ben beyin ameliyatı oldum da, unutuyorum. Biz yendik mi? Allah Allah... Taraftarda öyle bir hava var ki, dayak yemişiz de yenilmişiz gibi.

Bizimkiler her an pusuda eleştirmek için demiş :D

'' Ben Başakşehir maçında bir açıklama yaptım diye 50 bin bana 100 bin kulübümüze ceza verildi ''
'' Fenerbahçe'ye tüm olaylar için 72 bin lira . Ayıp ! ''

Ne dion lan ustteki ¿

Bu topraklarda hersey unutulur , kotuler elbet kazanir ve kazandiklari da yanina kar kalir.
Ziyadesi ile hiç umut yoktur,ümitvar da olmayınız.

Bunlar mı terime sahip çıkıyor
Fatih terimi dinlemiyorsun belli ki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dinliyorum, tabii ki zaman zaman problemler oluyor. Ancak Mustafa Cengiz’in Terim ile ilgili “eleman” “milli gorev reddedilemez” gibi sinsice yorumlar yapti mi hic?

Ayrica Terim’in son aciklamasi, yönetimimizle beraber yazin inşallah baska surprizlerimiz de olacak şeklindeydi.

Hataları yok demiyorum, ama o hatalarla dahi son 20-30 yilin en iyi yonetimi, acik ara.

Başkan güzel açıklama yaptı ama bunlar yüzsüz olduğundan yüzüne tükürsen Yarabbi şükür derler

Çıkarıp masaya vurması gerekirken çok politik kaçmış yine... istifaya davet edeceksin artık, Nihat itinin ismini verip kameraya baka baka çarpacaksın, şikecilerin uzantısı emir kulu diyeceksin derhal görevi bırak diyeceksin! Daha neler görmeliyiz yahu

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çıkarıp masaya vurması gerekirken çok politik kaçmış yine... istifaya davet edeceksin artık, Nihat itinin ismini verip kameraya baka baka çarpacaksın, şikecilerin uzantısı emir kulu diyeceksin derhal görevi bırak diyeceksin! Daha neler görmeliyiz yahu

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Aynen katiliyorum.
Bu sekilde yapilan aciklama kacak guresmektir. `Ben sana kiziyorum ama uzerine alinma baskalarinin gazini amak icin soyluyorum` gibi duruyor.

Dinliyorum, tabii ki zaman zaman problemler oluyor. Ancak Mustafa Cengiz’in Terim ile ilgili “eleman” “milli gorev reddedilemez” gibi sinsice yorumlar yapti mi hic?

Ayrica Terim’in son aciklamasi, yönetimimizle beraber yazin inşallah baska surprizlerimiz de olacak şeklindeydi.

Hataları yok demiyorum, ama o hatalarla dahi son 20-30 yilin en iyi yonetimi, acik ara.
hocam senle laf söz dalaşına girmek istemiyorum
ben Galatasaraylı olmasam şu zamana kadar ban yerdim bir daha da giremezdim

herkesin kendince görüşü var
sen doğru dersin
ben yanlış

bugün ki açıklamalarının çoğu doğru iyi konuşmuş lakin
ben diyorum ki lafla bu işler olmaz somut şeyler gerekiyor

Neyse umarım Galatasaray'ın iyiliğine olur hepimiz sevinir güleriz
iyi akşamlar

Sayın Başkan asalet falan diyorsun da...
Senin karşında yuları başkalarının elinde olan bir piyon ile sonradan görme zengin bir bebe var !!
Asalet, onur, gurur, haysiyet.. Çok fazla beklenti içerisindesin !!

Guzel ozetlemis, nasil bir pislik duzen ve kotu insanlar ile rekabet ettigini anlamis.

Mustafa Cengiz: "Onların sportif direktörü benim muhattabım değil."

Mustafa Cengiz: "Delikanlı gibi söyleyin. 1907 diyen herkesi aldık deyin!''

Mustafa Cengiz: "Ben şahsen 72 B ₺'yı öderim stadyumu da doldururum!"

Mustafa Cengiz: “Ali Koç, şampiyon olabilirsin ama bu kafa yapısıyla sizden hiçbir şey olmaz. Kalibresizsin, kalitesizsin.” 🔞

Mustafa Cengiz: ''Keser döner sap döner gün gelir hesap döner!"

Mustafa Cengiz: "Arda o adrenalinle bir şeyler diyebilir. Asla tasvip etmiyorum. Normalde onu da yapmaz. Küfretmeyen var mı aranızda? İlk taşı günahı olmayan atsın. Küfretmeyen varsa o yargılasın Arda'yı. Yaptığınız ayıp, ayıp ötesi!"

Mustafa Cengiz: "TFF derbide sevki seyirciden yapsa yöneticiler hapis cezası alırlardı, yöneticilikleri bitecekti."

Mustafa Cengiz: "Hakemlerden en çok zarar gören kulüp Galatasaray."

Mustafa Cengiz: "Şey ne oldu... Fenerbahçe'yle bir maç yaptık, kaç kaç bitti? Ben beyin ameliyatı oldum da, unutuyorum. Biz yendik mi? Allah Allah... Taraftarda öyle bir hava var ki, dayak yemişiz de yenilmişiz gibi."

Seninki tatava esas.

- 20 yillik Kadıköy’deki galibiyetsizligi bitir, ustune galibiyet serisine bagla

- Bilmem kaç sene sonra Galatasaray’ı ilk defa kara geçir.

- Galatasaray’ın boynundan UEFA ilmiğini çıkar

- 3 senede 2 şampiyonluk al

- Terim’e sahip çık

- bu donemde bir de bunak üyeler, ibra olmama gibi hainliklerle uğraş

- Ameliyatlar ve hastalıklar geçir, 1 senede 10 sene yaşlan.

Sonra Galatasaray taraftarı çıksın Cengiz’i savunmak meczupluktur desin.

Ben de soruyorum hangisi meczupluk???

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

acıklamalar guzel ama etkisi olmaz. gercek dunya twitter gibi birsey degil. butun cezaları goze alarak ses getirecek bir eylem yapmak gerek. eylem planı hukuki sonucları da dikkate alınarak yapılmalı ve geri adım atılmamalı. daha buyuk cezalar gelirse daha buyuk eylemler yapılmalı.

eger savasa gireceksek iki nokta onemli. birincisi camia olarak saglam durabilir miyiz? kendi icimizde bolunmeler olursa kazanamayız. ikincisi ise ittifaklar kurmaya hazır olmalıyız. sevsek de sevmesek de birilerini kendi yanımıza cekmemiz gerekecek.

lakin benim camiadan oyle bir umudum yok. genc nesil oyle ehlikeyif ki bir mac kaybetmeye bile tahammulleri yok. boyle zor bir savasta gemiyi terkedenler olacaktır.

Sn başkan hepimiz açıklamalar için tşk ederiz ama zaten hep açıklama yapıyoruz artık açıklamadan ziyade bişeylermi yapsak

canaydın gibi bir adam bile düdük astırabiliyosa senin o meşhur namert köprüsünde ko-aparman lazım bunların alayını

en iyi defans hücumdur,döner bıçaklarıyla dalmasak bile gel uefayı bi ziyaret edelim fbnin kap açıklamalarını,transferlerini bi incelettirelim

Geri
Üst Alt