🎗 Mustafa Cengiz

Resmen sinifta kaldin, plan proje sifir. Sampiyon olmus bir takima bile sponsor bulamiyorsun transfer yapamiyorsun. Sampiyon olmasaydik durumumuz ne olurdu allah bilir. Sikisinca taraftar dan yardim iste kampanya yaparak ama kendiniz hic bir icrat yapmiyarak capinizi gösterdiniz. Kötünün (dursun) iyisi olarak baskan oldunuz. Böyle devam ederse yönetimden istifalar gelir erken secime gidilir

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ne bekliyodun ki bu süreçte? adam zaten geldikten sonra yıldız transfer sözü vermedi ki, gırtlağa kadar borc var kimse sponsorluga yanasmadığı bir ortamda ilk etapta yapacağın iş transfer değildir. ki hadi yaptı diyelim önümüzdeki sene men cezasını hazmedebilecek misin?
o zaman da elestiri daha da artarak gidecek.
bikac sene böyle ister sevin, ister takip etmeyin. tr deki tüm kulüplerin bu politikayı uygulaması şart oğlu şarttır.

Transfer taraftarı beğenmez tabii ki. Rakip taraftarlara caka atmak için kulübü batıracaksınız!

bu adama şimdiye kadar yaptıklarına bakarak laf eden çarpılır, valla bak.

olum adam gelirken ne dediyse onu yapıyor, ne amaçla geldiyse onu uyguluyor. şu an Cengiz’den daha iyisini bulamayız. son seçimde en yakın rakibinin kim olduğunu düşünün ona göre konuşun. Çarpılırsınız bugün Cengiz bırakıyorum dese Dursun ve türevlerinden başkası gelmez bu göreve.

Var mı Ali Koç gibi isimli biri başkan adaylığını düşünen?? kaldı ki o adam bile para yok diyerek transfer yapmıyor. Fiko, birkaç yıl Atınç,Ersan,Demba Ba’yı tuhaf rakamlara göndermesinin ekmeğini yedi. Geçen yıl kaç milyon €’luk oyuncu sattı. Bu sezon satmaya devam ediyor. Oyuncu alamıyor para yok diye.

Bizde hem oyuncumuz satılmasın, hem iyi transfer yapılsın diye ağlıyoruz. Yok öyle bir dünya.

Resmen sinifta kaldin, plan proje sifir. Sampiyon olmus bir takima bile sponsor bulamiyorsun transfer yapamiyorsun. Sampiyon olmasaydik durumumuz ne olurdu allah bilir. Sikisinca taraftar dan yardim iste kampanya yaparak ama kendiniz hic bir icrat yapmiyarak capinizi gösterdiniz. Kötünün (dursun) iyisi olarak baskan oldunuz. Böyle devam ederse yönetimden istifalar gelir erken secime gidilir

Kafa zehir gibi ha kardeş. Aman dikkatli ol. İstersen başkan yapalım seni bu kafayı doğru işler için kullan.

Dogru ise gec bile kalinmis bir karar. insallah sinir yoktur üyelik icin, 10000 kisi dahi üye olabiliyorsa büyük bir gelir eder ama gene baskan para sikintisini taraftar üzeri halledecek ve mecbur kalmasaydi acaba buna izin verecekmiydi?

Transfer yok diye aglayanlar var hala ve sucu Cengiz'e atanlar var :asd: Ulan devletde ülkede para yok ki külüblerde olsun :asd:

Cok buyuk bi hayalkirikligisin baskan takim dokuluyor bu gidiste championsleaguete averaj takimi olcaz, tvlerde bos konusmayi birak icraat yap

Nasıl yırttık ama uefadan ? Uefa yellow Fridaye nasıl tav oldu ama. Hadi bidaha anlatsanaa
Derdin nedir? Transfer manyaklarını tatmin etmesi için oyuncu alıp cezamı yiyelim? Kendisi çapsız ama bu yönden eleştirmek yanlış.

Bu adam gavurca kelimesini kullanan bir şahıs bir kere. Bizim camia da bunu seçti, yapacak birşey yok. Ama o laftan bile ne olduğu belli.

Derdin nedir? Transfer manyaklarını tatmin etmesi için oyuncu alıp cezamı yiyelim? Kendisi çapsız ama bu yönden eleştirmek yanlış.

Bu adam gavurca kelimesini kullanan bir şahıs bir kere. Bizim camia da bunu seçti, yapacak birşey yok. Ama o laftan bile ne olduğu belli.

Benim bir derdim yok. Uefa ve Dursundan kurtardı bu konudada sonuna kadar saygım var. Ama çapsız işte. Bu kadar suskun kalmamalı. Elindeki adamı pazarlayamıyor dahası var mı ? Beşiktaş bile 5 milyona Tosici Çine satıyor

Feg ve Belhanda'yı pazarlasana Nizipli ağabey

Geri
Üst Alt