🎗 Mustafa Cengiz

çünkü sadece iyi yaptıkları hamleleri görüyoruz , dışardan takip edince böyle oluyor , 2 doğru 5 yanlışları varsa 2 doğruya bakıp övülüyor 5 yanlışın önemi yok.

mesela love , negredo transferini cengiz yapmış olsa şuan çoktan asılırdı.
Yoo 50 tane başlık açtım gelip trollediler hayır bejeke değil biz battık diyorlar özetle...Bunun bir sosyolojik açıklaması olmalı...

inan et başkan sendede pek iş yok gibi onyekuru transferi nasıl oldu çık açıkla hangi menajerin işi ,hiç bağlantın yokmu arkadaş şu çöpleri sat oyuncu al sponsor bul borç ödedik yada ffp diyip duruyosun oturduğun yerden sponsor bekliyosun..

Onyekuru alternatif bir mevkiye alındı bize orta saha stoper lazım

O kadar çok lazım ki ligte 3 lüğe bile düşürebilir Şampiyonlar ligini hiç saymıyorum bile.

Ayrıca opsiyonu olmayan genç oyuncu kiralamak acizliktir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat siz sadece türk kulüplerinin mi borcu var sanıyorsunuz? Çok övülen kendimi bildim bileli tüm portekiz kulüpleri iflas etti...Hep alıp sattıkları için...

biz günü değil geleceği kurtarmak için mücadele halindeyiz artık

yaptıklarımız yapıcaklarımız bu gün için değil ilerisi için önemli olmalı sen gidip gomez aboubakar talisca tarzı lig için uygun , gayet kiralık oyuncularda bulabilirsin , yüksek meblalar verip bu oyuncuları tr liginde oynatadabilirsin , ligde şampiyonda olabilirsin 2 yıl üst üste
ama 3.yıl kadronun yaş ortalaması 30 üstü ve para eden tüm oyuncuları hala elden çıkarmaya çalışıyorsan bi yerde hata yapmışsın demektir bunu görmemek için kör olmak lazım

3.2 milyon € verirsen oyuncuya yıllık
1.5 de kiralama ücreti verirsen kiralık topçu gayette bulursun kasandan geri dönüşü olmayan bi 5 milyon € çıkar tabi
Üstat gitti 25 trilyon bana ne oynayacak da bu parayı getirecek? Uefa kupasını alsa kompanse edemez???

inan et başkan sendede pek iş yok gibi onyekuru transferi nasıl oldu çık açıkla hangi menajerin işi ,hiç bağlantın yokmu arkadaş şu çöpleri sat oyuncu al sponsor bul borç ödedik yada ffp diyip duruyosun oturduğun yerden sponsor bekliyosun..
nasıl bir sponsor bekliyorsun kardeş anlatsana bize bilelim sen bu ülke topraklarında ya yaşamıyorsun ya da hiç dışarıya çıkıp bu güzide ülkemizin havasını teneffüs etmiyorsun ciğerlerine ki dünyadan bi haber şekilde şu cümleleri sarf edebiliyosun

Üstat sözleşmesi biten bir sürü çöp yolladık 2 ay öncesine kadar gündoğan, günter, carasso, latovlevici, adili, yasin, balta, cavanda, eray vardı...

Muğdat, onyekuru alındı yetmez mi? Biz şampiyonuz yahu...

nasıl bir sponsor bekliyorsun kardeş anlatsana bize bilelim sen bu ülke topraklarında ya yaşamıyorsun ya da hiç dışarıya çıkıp bu güzide ülkemizin havasını teneffüs etmiyorsun ciğerlerine ki dünyadan bi haber şekilde şu cümleleri sarf edebiliyosun
Aynen bence biz şimdi den 2 sene sonra türk telekomun yerine birilerini bakalım zira adamlar iflas etti yahu tekel firma batar mı???

ülke topraklarıyla ne alakası var arkadaş uluslararası durum bu sadece ülkendeki durumla alakası yok ülkenin hali malum deyip köşeye çekilcekse sıradan bir adamda başkanlık yapardı..

Üstat sözleşmesi biten bir sürü çöp yolladık 2 ay öncesine kadar gündoğan, günter, carasso, latovlevici, adili, yasin, balta, cavanda, eray vardı...

Muğdat, onyekuru alındı yetmez mi? Biz şampiyonuz yahu...
bence yetmez çoğunun sözleşmesi bitti zaten cavanda satıldı sadece oda geçen senenin opsiyonu kullanıldı,sadece onyekuru transferinde olduğu gibi gizliden bişeyler yaparlar diye umut ediyorum..

ülke topraklarıyla ne alakası var arkadaş uluslararası durum bu sadece ülkendeki durumla alakası yok ülkenin hali malum deyip köşeye çekilcekse sıradan bir adamda başkanlık yapardı..
doğuş

"2016'da 2 milyar tl, 2017'de 2,8 milyar tl zarar eden, bankalara 23,5 milyar tl borcu bulunan, türkiye'nin en büyük holdinglerinden doğuş holding, bankalardan 'borç yapılandırması' istedi."

ülker

ülker'i bünyesinde bulunduran yıldız holding, muhtemelen gelecek hafta sonuna dek 8,5 milyar usd. borcunun 6,5 milyar usd'sini (%76'sını) yeniden yapılandıracak. 4+4 yıl vadeli yapılandırma için yurt dışı teminatlarıyla birlikte türkiye'deki gayrimenkullerinin tamamına yakınını teminat gösterecek."

idrak edebiliyormusun bazı şeyleri ?
bak bunlar türk sporuna en fazla desteği veren 2 yerli firma

bence yetmez çoğunun sözleşmesi bitti zaten cavanda satıldı sadece oda geçen senenin opsiyonu kullanıldı,sadece onyekuru transferinde olduğu gibi gizliden bişeyler yaparlar diye umut ediyorum..
Tamam da üstat niye yetmez? Senin ligindeki takımlar dökülüyor kadrolara baktın mı? 1 ay kalmış transferin bitimine...Bence gayet iyi durumdayız 0 oyuncu gelmeli ve en az 3-4 oyuncu kovmalıyız...26 futbolcu var 21 de uefa kısıtı var? Amacımız ne bu kadar oyuncu tutup?

doğuş

"2016'da 2 milyar tl, 2017'de 2,8 milyar tl zarar eden, bankalara 23,5 milyar tl borcu bulunan, türkiye'nin en büyük holdinglerinden doğuş holding, bankalardan 'borç yapılandırması' istedi."

ülker

ülker'i bünyesinde bulunduran yıldız holding, muhtemelen gelecek hafta sonuna dek 8,5 milyar usd. borcunun 6,5 milyar usd'sini (%76'sını) yeniden yapılandıracak. 4+4 yıl vadeli yapılandırma için yurt dışı teminatlarıyla birlikte türkiye'deki gayrimenkullerinin tamamına yakınını teminat gösterecek."

idrak edebiliyormusun bazı şeyleri ?
bak bunlar türk sporuna en fazla desteği veren 2 yerli firma
kardeş bende takip ediyorum ülkenin dev firmalarının durumu belli şikecilere sponsor olan acıbadem falan haklısın ama yabancı sponsor diye bişey var onlarda ayağına gelmezler belki bir şekilde önemli isimlerle görüşülerek iş dünyası yada siyasi birileri bulunabilir ondan bahsediyorum malum şampiyonlar ligi var onlarıda kullanarak ..

Tamam da üstat niye yetmez? Senin ligindeki takımlar dökülüyor kadrolara baktın mı? 1 ay kalmış transferin bitimine...Bence gayet iyi durumdayız 0 oyuncu gelmeli ve en az 3-4 oyuncu kovmalıyız...26 futbolcu var 21 de uefa kısıtı var? Amacımız ne bu kadar oyuncu tutup?
bence durumumuz o kadar iyi değil diğer takımlar bizden daha kötü katılıyorum ama bizde iyi sayılmayız en kötü üç hamle şart bizim için yönetimde bu konuda biraz geç kaldı,oyuncu tutmayla ilgili aynı fikirdeyiz giden adamlar yönetimin becerisi değil onu söylemek istedim sadece tabiki gitmesi gereken çok adam var hala sadece sürekli ffp ve uefa demesi sıkıcı olmaya başladı 1-2 isim satıp 3-4 hamle yapmak zor değil şu kadro yine şampiyon olur diyemeyiz olamazsakta durumumuz kötü demektir..

bence durumumuz o kadar iyi değil diğer takımlar bizden daha kötü katılıyorum ama bizde iyi sayılmayız en kötü üç hamle şart bizim için yönetimde bu konuda biraz geç kaldı,oyuncu tutmayla ilgili aynı fikirdeyiz giden adamlar yönetimin becerisi değil onu söylemek istedim sadece tabiki gitmesi gereken çok adam var hala sadece sürekli ffp ve uefa demesi sıkıcı olmaya başladı 1-2 isim satıp 3-4 hamle yapmak zor değil
Üstat fener şampiyonlar liginden elenirse ve biz bu sene yine şampiyon olursak bu iş bitiyor...Lig için yeterli kadromuz varsın şampiyonlar liginde de sonuncu olalım...

kardeş bende takip ediyorum ülkenin dev firmalarının durumu belli şikecilere sponsor olan acıbadem falan haklısın ama yabancı sponsor diye bişey var onlarda ayağına gelmezler belki bir şekilde önemli isimlerle görüşülerek iş dünyası yada siyasi birileri bulunabilir ondan bahsediyorum malum şampiyonlar ligi var onlarıda kullanarak ..
bak şöyle söyliyim bu takım 2 yıl üst üste şampiyon oldu şlde bir çeyrek final bi 2.tur gördü türk telekom ile olan forma anlaşması bitti ve aylarca sponsor bulamadı formasına doğrumu ?
başkan kimdi ?
ünal aysal
ultra vizyoner ünal aysal bak bbc lere çıkan gs spor klubü başkanı
niye bulamadı bu adam sponsor hadi şimdikiler işi bilmiyordu koskoca dünya çapında enerji şirketi olan yabancılarla süper ilişkisi olan bi adam niye bulamıyordu sponsor ? en son lig başladı çinden huawei ile anlaştı 1 yıllık anlaşma bedelide 8.5 milyon tl falandı o dönemki döviz kuruyla

e bu adamlar gelir gelmez çoraba jeunesse ile anlaştı yaklaşık 5 milyon tl bak sadece çorap sponsoru için
eee ??

sponsor bir yatırımdır adam babasının hayrına vermiyor o kadar parayı senin şirketin olsa x bi ülkede kaos varken yabancı yatırımcıların kaçtığı borsadan bi çoğunun yatırımlarını çektiği bi ülkene paranı yatırırmısın ??

Geri
Üst Alt