🎗 Mustafa Cengiz

Benim bir derdim yok. Uefa ve Dursundan kurtardı bu konudada sonuna kadar saygım var. Ama çapsız işte. Bu kadar suskun kalmamalı. Elindeki adamı pazarlayamıyor dahası var mı ? Beşiktaş bile 5 milyona Tosici Çine satıyor
Beşiktaşın izlediği stratejiyi hala anlayamadınızmı? Geçen menajerlere verdikleri inanılmaz rakam ortaya çıkmıştı. Adamlar teklif beklemiyor, menajerleri kulüp kulüp gezdiriyor. Bunu biz yapmıyoruz, evet orda hatalı.

Ama saçma sapan hazırlık maçları boşalamayan ergenler gibi konulara girip saçmalamamak gerekir.

Beşiktaşın izlediği stratejiyi hala anlayamadınızmı? Geçen menajerlere verdikleri inanılmaz rakam ortaya çıkmıştı. Adamlar teklif beklemiyor, menajerleri kulüp kulüp gezdiriyor. Bunu biz yapmıyoruz, evet orda hatalı.

Ama saçma sapan hazırlık maçları boşalamayan ergenler gibi konulara girip saçmalamamak gerekir.

Arkadaşım yazdıklarım işin sitemi sadece. Satamazsan alamazsın bunuda yapamadığında eleştirilirsin bu kadar basit.

Ve başkanda şunu görmeyende kördür. Hocanın arkasına çok sığınmaya başladı

Arkadaşım yazdıklarım işin sitemi sadece. Satamazsan alamazsın bunuda yapamadığında eleştirilirsin bu kadar basit.

Ve başkanda şunu görmeyende kördür. Hocanın arkasına çok sığınmaya başladı
Adam UEFAnın açıklamalarına gavurca diyor. Ne bekliyordunuz, ne bilsin pazarlamayı? Onu değil, seçenleri ve destekleyenleri eleştirin.

Benim bir derdim yok. Uefa ve Dursundan kurtardı bu konudada sonuna kadar saygım var. Ama çapsız işte. Bu kadar suskun kalmamalı. Elindeki adamı pazarlayamıyor dahası var mı ? Beşiktaş bile 5 milyona Tosici Çine satıyor
4.5 milyon € garanti para alan ispanyol boğası alvaro negradoyu niye satamıyor acaba über başkan fikret orman renkdaş ???

aaaaaa

4.5 milyon€ garanti para aldığı için olabilir mi acaba ?

tosic kaç alıyordu bjkde ????

Bu adamın kapasitesi bu kadar anlaşılan. Özbekle karşılaştırıp “ooo çok iyi 10 numara başkan” diyenlerin kıstası özbekten iyi bir başkana sahip olmakmış demek ki. Fiko bunu vizyonla döver

transfer yap kaju cu

SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o zaman sende transfer sezonu biter satamadığında gelir sallarsın galatasaray spor klubü başkanı hakkında kardeşim

Burdaki asıl sorun şu Fikrette çapsız çok garip hamleleri oldu oluyor hatta daha. Ama imkanları dahilinde aynı noktadan geçerek yaptı oda hamlelerini. Ve göründüğü kadarıyla Uefadan yırttı. 3 yılın 2sinde şampiyon olup yırttı hemde. Nerede kiralık ve boşta futbolcu var yapıştı. Bizimkinde bu yok işte. Ya satma hadi onu geçtim bari bunu yap

Hala daha bejekeye özeniyorsunuz ya adamların net borcu 2 katrilyona dayanmış bak feryat figan ediyorlar daha hala bejekeyi örnek alıyorsunuz bu ne ağabey yahu???

Beşiktaş Divan Kurulu'na Galatasaray damgası

Bu adamların divan kurulu başkanıydı...Bu da eski yöneticileri bakın geçen sene söylemiş ;

25 trilyon alacak nedir yahu??? Komisyon bu yüzde...

Adam satmayı becermesi lazım. Fiko olsa çoktan Gomis’i 15’e Çin’e göndermişti bence. Bunu çözemezse takviye de yapamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bejeke kim yahu b.kların da boğuluyorlar örnek mi alıcaz birde ?

Bunca borca rağmen neden özellikle galatasaray taraftarları arasında seviliyor beşiktaş ve matkap fiko anlamadım üstat? Bunun mantıklı bir açıklaması olmalı???

çünkü sadece iyi yaptıkları hamleleri görüyoruz , dışardan takip edince böyle oluyor , 2 doğru 5 yanlışları varsa 2 doğruya bakıp övülüyor 5 yanlışın önemi yok.

mesela love , negredo transferini cengiz yapmış olsa şuan çoktan asılırdı.

3.2 milyon € verirsen oyuncuya yıllık
1.5 de kiralama ücreti verirsen kiralık topçu gayette bulursun kasandan geri dönüşü olmayan bi 5 milyon € çıkar tabi

Geri
Üst Alt