🎗 Mustafa Cengiz

Hemen adamcağıza saldırmayın yahu onun asli vazifesi borcu bitirmek bu sene her türlü şampiyonluğa oynarız fener elenirse şampiyonlar liginden ve kupaya da asılmazsak biz de 4.bitir şampiyonlar ligini ligde de en kötü 2. olursak allahın izniyle net borcumuz bitmiş olacak...

Elindekileri gönderemeyen, kiralık oyuncu alamayan, klübe kaynak yaratamayan ve tek yapabildiği ağlak ağlak konuşup belediye ziyareti yapabilmekse size namus sözü ben bunları daha iyi yaparım üstelik konuşma esnasında elimi masa altında tutup soğan da ovuşturur ve gözyaşı bilem dökerim... Bu kafayla giderse bu ve bunu destekleyen ağlakları 2 ay sonra görürüm ben....

Para olsa veya gecmisteki kontratlar bu adamin zamaninda imzalanmis olsa her elestiriye ben de destek veririm

Ama bu maaslarla adamlari gonderemiyoruz sozlesmeleri bitmeden

Gonderemeyince alamiyoruz

Alirsak ceza aliyoruz . Bu kiskacta ligi 5 inci de bitirse kizmak adil olmaz

Bu adama kızmak,insafsızlıktır. FFP tepemizde,üstelik takımda ki bir çok transferi Dursun yaptı,sözleşmeli Dursun yaptı.Şuan da bu adama sallamak çok insafsızcadır.

Hiçbir şey yapmamak yönetmekse ne gerek var bunlara herkes yönetir, önemli olan BİR ŞEYLER YAPIP FARK YARATMAK VE YÖNETEBİLMEK. Ama maalesef tek bildiği şey hiç bir şey bilmediği bu yönetimin....

Kiralık almakta kolay değil
Değil evet ama iyi bir taramayla bulunur.
Öyle star bir isim olmaz kolay kolay tabiki.

Aslında çakallık yapmak gerekir. Bonservis yerine 2-3 senelik artık neyse sözleşmesi kulübünde bitene kadar yüksek kiralık bedeli ile anlaşarak almak gerekir.

Bonservisi bilmedim diyelim oyuncunun 10 milyon ise o fiyata göre kiralık bedeli ayarlarsın iki kulüp arasında :)

Tamam ama cebinde 5 lirasi olmayan adama git araba al , ne yap et hallet demek gibi bir sey bu

Calip cirpsin mi ? Talip yok iste , olmamasi da onceki yonetimlerin yaptigi sozlesmeler

Kim bu paralari verir ? Vermezlerse de gitmiyorlar

Eli kolu bagli adamin

Ne transfer görüşmesi canım daha var aylardır orta saha sıkıntısı çekiyoruz zaten biraz daha çekeriz takma kafana,yarın 2 tane muhtar ziyaret et kendine gel

Değil evet ama iyi bir taramayla bulunur.
Öyle star bir isim olmaz kolay kolay tabiki.

Aslında çakallık yapmak gerekir. Bonservis yerine 2-3 senelik artık neyse sözleşmesi kulübünde bitene kadar yüksek kiralık bedeli ile anlaşarak almak gerekir.

Bonservisi bilmedim diyelim oyuncunun 10 milyon ise o fiyata göre kiralık bedeli ayarlarsın iki kulüp arasında :)
Ben bu konu hakkında bir konu açmıştım.Uefa'nın bu saçma sapan transfer piyasasına el atması gerekiyor fiyatlar aldı başını gidiyor.Orta halli bir 8 numara alsan en az 30M para verirsin.Bizim için büyük para ama diğer devler için hiç bir şey. Bir şekilde bu konununda çözülmesi gerekiyor.

Ben bu konu hakkında bir konu açmıştım.Uefa'nın bu saçma sapan transfer piyasasına el atması gerekiyor fiyatlar aldı başını gidiyor.Orta halli bir 8 numara alsan en az 30M para verirsin.Bizim için büyük para ama diğer devler için hiç bir şey. Bir şekilde bu konununda çözülmesi gerekiyor.

Dev mi :) birak devi premier ligin en çöp btakimi bile suan bir oyuncuya rahat 60 70 verir. Artik yarisamayiz bu sartlar altinda

Geri
Üst Alt