🎗 Mustafa Cengiz

Donk'tan iyi bir oyuncuyu bedavaya imza parasız takıma katabilecek misin? Hayır. Ayrıca sen zaten gidip bir 8 numara alacaksın. O başka Donk 6 numara. Yani Fernando ve Donk birbirinin alternatifi, Selçuk şimdilik alternatifsiz. İşte Selçuk'un önüne bir 8 numara zaten şart. Sonuçta Tolga da giderse 4 tane orta saha göbeğimiz olacak 2'si 8 2'si 6. Senin söylediğin durumda 3 orta saha olacak. Nasıl yetişeceksin 3 oyuncuyla 3 kulvara. En azından Donk'u ikinci yarı oyuna sürdüğünde "Bu adama güveniyorum. Adam bizi yarı yolda bırakmaz." diyeceksin. Anlatabildim mi derdimi? Diyelim berbat oynadı Donk. Gönderirsin seneye uzatmazsın sözleşmesini. Bu kadar basit.

reis bilale anlatır gibi anlatmışsın. valla süper. bundan sonra anlamayacak olan varsa da yazık yani diyecek bir şey yok

oktay mahmudi ile devam kararı alınmış.sagol başkan

Ben senin bu konudaki derdini anlıyorumda sen beni anlamıyorsun.
Donk benim için her yönüyle hatalı transferdir.
Heleki yedek bir oyuncu için elinde selçuk, tolga gibi yıllık ücreteri fiyasko olan adamlar varken birde buna donku eklemeleri tam bir iş bilmezlikdir.

Donk benim düşünceme göre yetersiz bir adamdır. Doğal olarakda hatalı transferdir.Yani ben senin gibi donka güvenemiyorum..Bizi yarı yoldada bırakabilir diyorum. İşte bu yüzden biz ne yazarsak yazalım ortak noktada buluşamayız..

Öyle yorumlar yapılıyor ki o yorumu yapan arkadaşları Florya'da yatıp kalkıyor sanabilirsiniz. Donk Kasımpaşa'dan geldiği gün eleştirmiş, işe yaramaz olduğunu söylemiştim. Geçen sezonun ikinci yarısı ise şampiyonlukta payı olan bir oyunculardandı. Dönemsel başarı getiren oyunculara hiçbir zaman güvenmemek gerekir. Bknz. Tolga Ciğerci. Mantıken Donk'a da güvenmemek gerekebilir. Ancak bütün gün onunla birlikte olan Fatih Terim; teknik ekip. Adamlar ekonomik olarak yerin dibinde olduğumuz bu dönemde elimizde olan bir oyuncuyla anlaşma yapmış. Üstelik sadece bir sene. Bunun üzerine başkana gelen eleştirilerin haksız olduğunu düşünüyorum.

Diğer yandan beş para etmez Cavanda 2,5 milyona gitti.

İster kabul edin, ister kabul etmeyin. Ekonominin anası ağlamış durumda. UEFA ensemizde nefes alıyor; hala men cezası gelebilir tartışmaları sürüyor!

Neden mi? Dursun Özbek yüzünden.

Hani geçen sene dünyanın parasını ödeyip yaptığı transferler yüzünden. Mustafa Cengiz'den de sanırım milyonlarca liraya transfer yapmasını istiyorsunuz. Satacağımız kadar transfer yapma şartı varken hala eleştiriyorsunuz. Ayıp!

Bu sene kadro korunmalı, çöpler elden çıkarılmalı. Çöpler elden çıkarsa dikkatli bir incelemeyle transfer yapılmalı. Başka da bir şey yapamayız. Yıldız istiyorsanız önce Belhanda çöpünü iyi paraya okutmak için dua edin!

Öyle yorumlar yapılıyor ki o yorumu yapan arkadaşları Florya'da yatıp kalkıyor sanabilirsiniz. Donk Kasımpaşa'dan geldiği gün eleştirmiş, işe yaramaz olduğunu söylemiştim. Geçen sezonun ikinci yarısı ise şampiyonlukta payı olan bir oyunculardandı. Dönemsel başarı getiren oyunculara hiçbir zaman güvenmemek gerekir. Bknz. Tolga Ciğerci. Mantıken Donk'a da güvenmemek gerekebilir. Ancak bütün gün onunla birlikte olan Fatih Terim; teknik ekip. Adamlar ekonomik olarak yerin dibinde olduğumuz bu dönemde elimizde olan bir oyuncuyla anlaşma yapmış. Üstelik sadece bir sene. Bunun üzerine başkana gelen eleştirilerin haksız olduğunu düşünüyorum.

İster kabul edin, ister kabul etmeyin. Ekonominin anası ağlamış durumda. UEFA ensemizde nefes alıyor; hala men cezası gelebilir tartışmaları sürüyor!

Hani geçen sene dünyanın parasını ödeyip yaptığı transferler yüzünden. Mustafa Cengiz'den de sanırım milyonlarca liraya transfer yapmasını istiyorsunuz. Satacağımız kadar transfer yapma şartı varken hala eleştiriyorsunuz. Ayıp!

Bu sene kadro korunmalı, çöpler elden çıkarılmalı. Çöpler elden çıkarsa dikkatli bir incelemeyle transfer yapılmalı. Başka da bir şey yapamayız. Yıldız istiyorsanız önce Belhanda çöpünü iyi paraya okutmak için dua edin!
donk'a verilen para kabul edilecek gibi değil.

Dursun ile meslektaş sayılırsın, sever miydin kendisini?

1,85 çok mu? Bilmiyorum tartışılabilir. Ama daha uyguna birini almamız mümkün değil.
donk'a 1,5m euro versek kabul etmeyecek miydi? bu arada 1,85 değil 2 alacak , opsiyonu her türlü tutar 20 maç mı ne zaten.

ben olsam oyuncuya ya bizle devam edersin yada kulup bul resti çekerdim kimsenin donk'a 1m eurodan fazla vereceğini sanmam.

Mustafa bu sefer senin ile aynı fikirde değilim, bana göre Doktor bey haklı. Ayrıca yerine benzer maliyete başka oyuncu bulamazdık konusunda da farklı düşünüyorum. Bizim artık ufak ufak keşfedilmemiş oyuncuları bulmamız lazım.

Bu maaş çıtasını indirmeye bir yerden başlamak gerekiyor. Şu an için abartılacak birşey yok, çünkü sadece Donk konusu sıkıntılı ama gelecek için böyle bir hamle şüphe uyandırıyor.

DONK ‘FEDA' DEDİ
UEFA ile sıkıntı yaşanır mı?

UEFA komitesi maddi hataya bakıyor. Bu da polemik yaratıyor. Hiçbir sorun yok. Milli beraberliğe muhtaç bir ülkeyiz. Benim tavsiyem tüm kulüplerin birbirine destek vermesi. n Donk'a yüksek ücret verildi eleştirileri var…Biz Donk'un sözleşmesini uzatmadık. Onun ayarında, bonservisi elinde olan bir oyuncunun piyasası bellidir ve imza parası alır. Ayrıca menajerlik ücretlerini de unutmayalım. Kasımpaşa'dan sözleşmesinin bitimine 5 ay kala 2.5 milyon Euro bedelle satın alınmış. Yıllık 1.5 milyon kendisine, 407 bin Euro menajerine verilmiş. Anlaşmaya ev kirası artı 75 bin Euro da uçak bileti eklenmiş. Daha yüksek ücretlere imza atabilirdi ancak Galatasaray'ı tercih etti ve fedakârlık yaptı. İyi teklifleri elinin tersi ile itti. Üstelik ne uçak parası, ne ailesine tatil, ne menajerlik ücreti… Eleştirileri kabul etmiyoruz. Emre Çolak, yıllık 4.5 milyon Euro'ya Arabistan'a gitti, buradan anlayın.

Hmm geçmişten kalan parası var felan sanıyorduk ama görünen o ki öyle bir şey yok ve başkan doğru bir iş yaptıklarını düşüyor o parayı vererek

Ne diyelim haklı çıkarlar umarım,her gün başka bir saçmalığı okuyoruz biraz durulsa iyi olacak

Resmen sinifta kaldin, plan proje sifir. Sampiyon olmus bir takima bile sponsor bulamiyorsun transfer yapamiyorsun. Sampiyon olmasaydik durumumuz ne olurdu allah bilir. Sikisinca taraftar dan yardim iste kampanya yaparak ama kendiniz hic bir icrat yapmiyarak capinizi gösterdiniz. Kötünün (dursun) iyisi olarak baskan oldunuz. Böyle devam ederse yönetimden istifalar gelir erken secime gidilir

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ulan fenere dünyanın sayılı zenginlerinden koç ailesine mensup bir şahıs gelmiş transfer yapmıyor para yok diye ağlıyor siz neyin peşindesiniz ..

başkanımızı rahat bırakın

Geri
Üst Alt