- 3 Temmuz 2012
- 139.069
- 87.643
- 5.338
İstifa ederse dursun hemen geri gelir piyasada baska adam yok gibi bunlara kaldık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar yetersiz bir başkan istemiyoruz ilk fırsatta kongreye gitmek lazım
Sorun ama alakasız her şeyde Bunu Söyleyip durmaları sıkıcı. Sinan Ahmet belhanda niye oynar Diyoruz forvet almadı diyor herif.Hala sorunun forvet stoper oldugunu sanan var
HMM baskan abdurrahimı kovacak gücte mı sence?Başkanın acilen yönetim de revizyon yapması lazım daha vizyonlu işi bilen adamları alıp kına gecesi düğün düğün gezenleri şutlaması lazım yoksa kendi başıda yanar 1 sene duramaz
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkes bütün yükü Terim'in üstüne atmaya ne kadar hevesli...
İki yüz buldular, hemen ihanet edip Gomis'i sattilar, yerine de futbolcu almadilar. Bence daha beter, Maiconu satmak isteyip evraklarini yetistiremediler. Maicon da bu maci satti resmen!
Gomis pisligin teki, essek yukuyle para kazanirken zam istemesi serefsizligin onde gideni eyvallah, ama sen gol kralini 6 milyon gibi komik rakama satamazsin. Elinde Falcao-Balotelli-Ebukebir gibi bir rotasyon yoksa, bunlardan en az birini garanti altina almamissan hic satamazsin. Hadi satiyorsun, ulan benim tek golcumu aliyorsun ver 12 milyon bile diyememissin. Beceremiyorsun, sivadikca siviyorsun.
Yazik, Mustafa Cengiz iyi adam falan ama başkan olan bir kaypaklasiyor, bir yavsaklasiyor... Azicik adam olun ya! FFP falan hikaye, Fiko olsa kralini getirdi. Acizsiniz, beceriksizsiniz, yalancisiniz!
Simdi kendinizle yuzlesme zamani. Azicik seviyorsaniz Galatasaray'ı, bu rezil halinizi kabul edip duzeltirsiniz kendinizi. Haldun Üstünel vb. Birini getirsiniz transfer komitesinin basina hemen. Taraftardan özür diler, hocamiz istedigi halde alamadik, Ocak'da duzeltecegiz dersiniz.
Aksi taktirde bizim taraftar olarak aldigimiz formalar da, verdigimiz emekler de size haram olsun!
Bilmiyorum, bilmemem de yeterli bence bu yönetimin transfer konusundaki aciziyetini göstermede.
Geçen sene Cenkti, kovdular herifi simdi Mustafa-Abdurrahim kafalarina gore takiliyor...