🎗 Mustafa Cengiz

Bence bilmediginiz konularda ahkam kesmeyin sonrasını biliyorsunuz

Eee o zaman sen neden ahkam kesiyorsun?
Daha dün FFP ile ilgili alinan tekrar gözden gecirme mevzusunda bir halt biliyormus gibi ahkam kesiyordun yahu.
Benim yazdiklarim ise bilinmeyen bir sey degil.
FFP cercevesinde bize sadece denk transfer bütcesi degil, genel olarak denk bütce kriteri getirildigini kulüp acikladi yahu.
Üstelik ilerleyen senelerde denk bütce de degil sadece, kar etmemiz gerekiyor diye hatirliyorum.
Yani hangi ahkam kesmekten bahsediyorsun anlamis degilim, cünkü bunlar kulübün resmi olarak acikladigi olaylar.
Diger degindigim nokta ise sampiyon olmak ve mümkünse mevcut gruptan cikmak.
Sana bu iki durumun getirecegi geliri baska nereden kazanmayi düsünüyorsun bay bir halttan anlamayip devamli malum yerinden sallayan vatandas?

Vakti zamaninda bu FFP olayi henüz karara baglanmadiginda, Faruk Sürenin aciklamalari yüzünden aklinca bana karsi da ahkam kesiyordun.
Hatta FFP karari aciklaninca men cezasi almadik diye üsenmeyip bütün o yazismalarimizi tekrar alinti yapmissin.
Ama aklin iste o kadar calisiyor, Faruk Süren´in aciklamalarinin dogru ciktigini anlamayacak kadar bos bir herifsin.
Mustafa Cengiz bizzat kendi acikladi, UEFA´ya taahüt edilen zarar kriterinin misli ile asildigini ve aslinda men cezasi almamiz gerektigini ama direkten döndügümüzü. Oysa sen buralarda karar öncesi bir halt biliyormus gibi ahkam kesiyordun zarar kriterini asmadik, kaynagim saglam falan diye. Bir halt bilmedigin ve yine malum yerinden salladigin bizzat baskanin aciklamalari ile ortaya cikti ama sen yine hakli cikmis gibi o konu ile ilgili yazilanlari toplu alinti halinde yazacak kadar bos birisin iste.

Son düzenleme:
Evet o yüzden geldim zaten. Dursun gibi takıma son senesinde önemli adamlar kazandıran bir başkanın konusu olamaz.
Mustafa Cengiz gibi Nagatomodan baska icraatı olmayan adamın konusudur.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet o yüzden geldim zaten. Dursun gibi takıma son senesinde önemli adamlar kazandıran bir başkanın konusu olamaz.

İki transfer yaptı diye övecek insan tipisin işte.

Survivor izleye izleye beynin yanmış.

Dolandırıcı olsun sana faydası dokunsa kanka dersin bu kafa ile.

Simdi diyecegimki 4-5 katini verip yarisini cebine indirip getirdigi adamlarimi? Degerlerimizi yari fiyatina satan Dursunmu? Yada bizi borc batagina sürükliyen? Uefadan ceza almamizi sagliyan? Iki kelimeyi bir arada getiremiyen yagli suratmi? Bileklik satacagiz diyip durumu kurtarmak istiyen? Ama sen anlamiyacaksin bunlari o yüzden ne desek bos

Su mesajdan sonra yigitin forumla alay ettigine inandim artik
Hayır alay falan etmiyor tüm derdi Gomiş denen herif
İmkanı olsa 10 milyon yuro maaş verir takıma geri getirir
Daha demin belhandayı savunan küfür edilerek forumdan uzaklaştırmalı yazıp ardına belhandayı da yiyeceksiniz FT nin egosu yüzünden yazan biri

Dursun salagini baz alıp bu amatörü savunmak da yanlış lakin dursun malı 2 transfer yaptı diye dursun iyi demek külliyen yanlış. Elma ile armutu karıştırmayın. Bu adam ağlak ve beceriksiz ; dursun ise adi ve haysiyetsiz.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vasat 1 başkan.

Daha kötüsü vasatın altında bir ekibi var.

Sarper acı gerçekleri yazmış.

Biz Türkiye'nin en iyisiyiz lãkin liseliler yüzünden Avrupa'da malesef iyi değiliz.

32 cl takımı içinde 25.sırada falanız maddi, manevi,kadro, başarı, prestij ne bakımdan bakarsan bak.

Bugün çeyrek final yapsak bu durum değişmez.

Taraftar bile hala iyi değil 85.dk da oyuna giren 17.yaşındaki oyuncu eleştirir alıyorsa kendimize bir bakmalıyız.

Simdi diyecegimki 4-5 katini verip yarisini cebine indirip getirdigi adamlarimi? Degerlerimizi yari fiyatina satan Dursunmu? Yada bizi borc batagina sürükliyen? Uefadan ceza almamizi sagliyan? Iki kelimeyi bir arada getiremiyen yagli suratmi? Bileklik satacagiz diyip durumu kurtarmak istiyen? Ama sen anlamiyacaksin bunlari o yüzden ne desek bos
Bizi geçen sene şampiyon yapan kadroyu kurdu.

Sarper acı gerçekleri yazmış.

Biz Türkiye'nin en iyisiyiz lãkin liseliler yüzünden Avrupa'da malesef iyi değiliz.

32 cl takımı içinde 25.sırada falanız maddi, manevi,kadro, başarı, prestij ne bakımdan bakarsan bak.

Bugün çeyrek final yapsak bu durum değişmez.

Taraftar bile hala iyi değil 85.dk da oyuna giren 17.yaşındaki oyuncu eleştirir alıyorsa kendimize bir bakmalıyız.
Kadro değeri olarak 26.yiz sadece. Oda transfermarkt verileri. Onlarıda cok ciddiye almamak lazim. Belhanda 7 gözüküyor Fernando 5.75

Kadro değeri olarak 26.yiz sadece. Oda transfermarkt verileri. Onlarıda cok ciddiye almamak lazim. Belhanda 7 gözüküyor Fernando 5.75

Sadece o değil işte.

Avrupa'da son 5 yılda toplanan puanda da 25 26 lardayız mãlum 4.torba.

Performans ödülü geldi son 10 yıl başarılara bakılıyor orda da 25 lerdeyiz.

Her türlü yerimiz oralar.

Daha iyisini nasıl yaparız diye şapkayı önünüze koymalıyız.

Günü kurtarmakla olmaz bu işler.

Yapılması gereken belli.

Önünde Porto - Benfica gibi örnekler var tabii sınır da böyle devam etmeli.

Yüksek bütçeler harcayarak takım kuramıyorsan katma değeri yüksek hamleler yapman gerekir.

Dursun oil face i yuzunden ffp den cakiyorlardi bize. o kadar parayi sen harcadan sende bir haltlar yapardin. Olmayan parayi harcadi salak ve senin gibi bilgisizleri bagladi kendisine

Dursun o transferleri yapmasa geçen yıl şampiyon olamazdık beyler ve yine sattığın kadar al cezası gelirdi.

Daha ucuz maliyetlere kadro kurulabilirdi ama o hamleler yapılmasa muhtemelen daha kötü durumda olurduk.

Kurulan kadro başa baştı bir de Badou satışını da eklersek.

Yapılması gereken belli.

Önünde Porto - Benfica gibi örnekler var tabii sınır da böyle devam etmeli.

Yüksek bütçeler harcayarak takım kuramıyorsan katma değeri yüksek hamleler yapman gerekir.

Taraftar
Camia
Yönetim

Dayanır mı ama genç oyuncu görünce gömmeye yer arıyoruz.

Şampiyon olmazsan 2 yıl ne sistem kalır ne bir şey her şeyi sil baştan yaparlar.

Geri
Üst Alt