Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Bence bilmediginiz konularda ahkam kesmeyin sonrasını biliyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek konusu degil burasiGalatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en kötü en vasat en beceriksiz en iş bilmez başkanının başlığına gelelim dedik.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet o yüzden geldim zaten. Dursun gibi takıma son senesinde önemli adamlar kazandıran bir başkanın konusu olamaz.Dursun Özbek konusu degil burasi
Allah islah etsin.Evet o yüzden geldim zaten. Dursun gibi takıma son senesinde önemli adamlar kazandıran bir başkanın konusu olamaz.
Mustafa Cengiz gibi Nagatomodan baska icraatı olmayan adamın konusudur.
Evet o yüzden geldim zaten. Dursun gibi takıma son senesinde önemli adamlar kazandıran bir başkanın konusu olamaz.
Evet o yüzden geldim zaten. Dursun gibi takıma son senesinde önemli adamlar kazandıran bir başkanın konusu olamaz.
Simdi diyecegimki 4-5 katini verip yarisini cebine indirip getirdigi adamlarimi? Degerlerimizi yari fiyatina satan Dursunmu? Yada bizi borc batagina sürükliyen? Uefadan ceza almamizi sagliyan? Iki kelimeyi bir arada getiremiyen yagli suratmi? Bileklik satacagiz diyip durumu kurtarmak istiyen? Ama sen anlamiyacaksin bunlari o yüzden ne desek bosEvet o yüzden geldim zaten. Dursun gibi takıma son senesinde önemli adamlar kazandıran bir başkanın konusu olamaz.
Hayır alay falan etmiyor tüm derdi Gomiş denen herifSu mesajdan sonra yigitin forumla alay ettigine inandim artik
Bizi geçen sene şampiyon yapan kadroyu kurdu.Simdi diyecegimki 4-5 katini verip yarisini cebine indirip getirdigi adamlarimi? Degerlerimizi yari fiyatina satan Dursunmu? Yada bizi borc batagina sürükliyen? Uefadan ceza almamizi sagliyan? Iki kelimeyi bir arada getiremiyen yagli suratmi? Bileklik satacagiz diyip durumu kurtarmak istiyen? Ama sen anlamiyacaksin bunlari o yüzden ne desek bos
Kadro değeri olarak 26.yiz sadece. Oda transfermarkt verileri. Onlarıda cok ciddiye almamak lazim. Belhanda 7 gözüküyor Fernando 5.75Sarper acı gerçekleri yazmış.
Biz Türkiye'nin en iyisiyiz lãkin liseliler yüzünden Avrupa'da malesef iyi değiliz.
32 cl takımı içinde 25.sırada falanız maddi, manevi,kadro, başarı, prestij ne bakımdan bakarsan bak.
Bugün çeyrek final yapsak bu durum değişmez.
Taraftar bile hala iyi değil 85.dk da oyuna giren 17.yaşındaki oyuncu eleştirir alıyorsa kendimize bir bakmalıyız.
Kadro değeri olarak 26.yiz sadece. Oda transfermarkt verileri. Onlarıda cok ciddiye almamak lazim. Belhanda 7 gözüküyor Fernando 5.75
Dursun oil face i yuzunden ffp den cakiyorlardi bize. o kadar parayi sen harcadan sende bir haltlar yapardin. Olmayan parayi harcadi salak ve senin gibi bilgisizleri bagladi kendisineEvet o yüzden geldim zaten. Dursun gibi takıma son senesinde önemli adamlar kazandıran bir başkanın konusu olamaz.
Yapılması gereken belli.
Önünde Porto - Benfica gibi örnekler var tabii sınır da böyle devam etmeli.
Yüksek bütçeler harcayarak takım kuramıyorsan katma değeri yüksek hamleler yapman gerekir.