🎗 Mustafa Cengiz

Aman kimseyle kötü olma hemşo.. kulüp yıpransın, Fatih hoca yıpransın, takım yıpransın, taraftar yıpransın.. ama sen yıpranma ne olur.. öyle sinsi sinsi beklemeye devam et ve izle.. ilişkilerin bozulmasın, menfaatlerin zedelenmesin sakın..
Nasıl olsa işler kötüye giderse tıpkı transferde yaptığın gibi “benim alakam yok deyip” atarsın Fatih hocayı camianın önüne..

Basketbol ve voleybol puan tablolarına bakıp üstüne futboldaki salaklıklarına rağmen bunu babası gibi savunanlarda iyi mide var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

taraftari karsisina aldi bir kere. Dursundan kacarken Cengize tutulduk. gidisi bir sürec meselesi artik. Tahminim sezon sonu yolcudur.

Eger dun forvet olsaydi o mac en az 5 - 0 olurdu ve kimse secim filan lafi edemezdi. Simdi Ocak ayinda secim olacak filan diyorlar. Bence tekrar secmezler. Hakikaten bir takimi forvetsiz birakmak yapilacak en buyuk hataydi.

Sevgili renkdaşlar, isterseniz kızın, isterseniz dalga geçin bazı söylemleriyle ve isterseniz benim gibi beceriksiz deyin yaz transfer dönemi nedeniyle... Ancak bir gerçek var ki, elleri kolları bağlı bir şekilde bu kulüp ona teslim edildi. Dursun Özbek denen adam maalesef UEFA ile yaptığı anlaşmaya rağmen kendini taraftardan kurtarmak için geçen sene çok berbat transferler yaptı ve hem maaş hem bonservis olarak takımı zor duruma düşürdü. Ayrıca aldığı oyuncular da ortada. Belhanda denen yeteneksize ve Feghouli denen futbolu kafasında bırakmış adama verilen paralar ortada. Bu yeni yıl için yeni yönetimin ve Fatih Hoca’nın elini kolunu bağladı.

Benim gözümde hataları forvet sürecini berbat yönetmeleri, kontratı bir yıl içinde bitecek Emre’ye o bonservisi ve maaşı vermeleri ve bütçe olarak yeni forvet alamayacaklarını son dakika anlamaları. (Sanırım bir yönetici bu nedenle kovuldu. Büyük bir facia). Onun dışında şu ana kadar sanki dürüst şekilde yönetmeye çalışıyorlar gibi bir görüntü var. Menajerlerle bazı “ilginç” işlere girilmiyor gibi. Ayrıca kriz patlamadan borcu TL’ye çevirdi ve uzun sürece yaydı deniliyor ki bu muhteşem bir başarıdır doğruysa.

Hem başkanın hem de hocanın gerçek performansı önümüzdeki sene belli olacak.

Donk ve Selçuk gibi adamlarla devam edilmemeli. Belhanda ve Feghouli gibi adamlar elden çıkarılabilinmeli. Linnes ile düzgün bir sözleşme yapabilecekler mi? Kısaca ortaya bir kadro mühendisliği ve transfer alım-satım zekası koymamız şart. Ben başkanın performansının önümüzdeki yaz ayından sonra değerlendirilmesinin doğru olacağını düşünüyorum.

Bu işler hulusi belgü gibi ne idüğü belirsiz adamlarla uğraşmakla gelmez. O açıklamada bile fairplay diyorsunuz. Kendizine gelin. Nerde dün yaşananlarla ile ilgili resmi açıklama. Hocanın arkasına daha ne kadar saklanacaksınız. Eğer forvet almadıysanız. Taraftara kendinizi ispatlayacaksınız. Gözümde değeriniz an ve an düşmeye başladı. Bakalım ilerki zamanlar bize neler gösterecek.

Bu takım hadi CL grubundan çıkmayı bir kenara bırakalım şampiyon olamaz ise büyük bir gelir kaybı yaşayacak. Tekrar gözden geçirilen FFP kriterleri onansa bile ceza almamız yüksek ihtimal çünkü kriterlerden biri gelir gider dengesi.

Bu dengeyi sağlamak zaten zor iken böylesi gelirlerin kaybedilmesi ile nerede ise imkansız bir hal alacak. Bu yüzden eğer bu durum gerçekleşir ise bunun sorumlusu bu yönetimdir çünkü takımın iskeletinde eksikleri giderecekleri yerde elzem olmayan bölgeler ile uğraştılar. Özellikle Akbaba transferi için sadece taraftar suçlanıyor, oysa başta Albayrak olmak üzere bu transferi devamlı dillendirip durdular.

Basip gidecegimiz, rakiplere fark atacagimiz bir donemde boyle dangoz bir yonetimle yonetilme sanssizligini yasamamiz maalesef bizim makus kaderimiz. Anlasildi ki bu kulup hic bir zaman refaha eremeyecek. Bu kulubu refaha erdirecek akil bu kulupte mevcut degil. Ilelebet boyle bir ileri iki geri devam ederiz.

Görevi bırak artık Dursun'dan tek farkın elin yüzün daha düzgün.

Yazın takımı sabote edip transfer yaptırmadın, Gomis'i bedavaya sattın ve FB maçından sonra hala ortada yoksun.

Hadi çabuk bir hızla defol git istifa et.

Faruk Süren ve Ünal Aysal hariç Galatasaray başkanı görmedik 30 senedir yazık bize.

İstifa istifa Mustafa Cengiz istifaaaa!!!

Benim anlamadığım, Beşiktaş Negredo'yu döve döve rencide ede bir şekilde sattı Araplara.

Bizim yönetim niye yapamadı bunu?

Tek iyi yanı Dursun Özbek olmaması. Sezona takımı forvetsiz başlatmak nasıl büyük bir ihanettir belli değil.

Bu elemanin dursuna göre tek iyi yanı karizmasi. Dışardan baktinmi bu adam başkan diyebiliyorsun. Ama hem spor bilgisi olarak hemde sertlik olarak dursunun cok gerisinde. Dursun bu takima geçen sezon başında Belhanda hariç hep faydalı oyuncular kazandirdi.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt