- 27 Ocak 2010
- 132.098
- 97.128
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş konuşuyor
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş konuşuyor
Anlamsız konuşma dursun ne alakaFikred forest gibi şövenist bir tarzı var. Sende dursun başkanın gitti diye çok kastın be ercan
Yakistiramadim
Anlamsız konuşma dursun ne alaka
Dinleye miyorum, bu yüzden bir kac örnek verebilir misin "bos konusmasi" ile ilgili?Boş konuşuyor
O konu şöyle ben profosyonellerle çalışırım dedi Apdulrahim profesyonel mıUmarım dursunu aramayız tarzı çeşitli ifadelerini görmüş idim.
Cevapları uzatikca uzatıyor ben kendimi övmem diyor kayseri emniyetine kefalet verdim diyorDinleye miyorum, bu yüzden bir kac örnek verebilir misin "bos konusmasi" ile ilgili?
O konu şöyle ben profosyonellerle çalışırım dedi Apdulrahim profesyonel mı
Aysal böyle diyordu
Başkan az konuşup çok icraat yapar
Yeni secilmis bir Baskan, konusacak.Cevapları uzatikca uzatıyor ben kendimi övmem diyor kayseri emniyetine kefalet verdim diyor
Ben bunu söylememem gerekiyor lakin floryaya gittim diyor
Bunu söylemem diyor klüp çalışanlarını parasını ödedim diyor
Bende hayat tercubem diyim o zaman tabiki zamanla göreceğizİcraatları ve sonuçlarını sezon sonunda net şekilde değerlendirebiliriz. f. forest güvenlik kamerası görse konuşuyor ama takımı şuan 3 kulvarda ilerliyor. İcraatın çok konuşmayla az konuşmayla içi dolu içi boş konuşmayla alakası yok. Tabloya bakarım ben. Bir şeyler yapıp tabloya olumlu şeyler yansıtmış ise ben başarılı bulurum.