🎗 Mustafa Cengiz

DUO3g8_WAAEDOYx.jpg

Umarım dursunu aramayız tarzı çeşitli ifadelerini görmüş idim.
O konu şöyle ben profosyonellerle çalışırım dedi Apdulrahim profesyonel mı
Aysal böyle diyordu
Başkan az konuşup çok icraat yapar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kameraları sevecek gibi duruyor. Boş konuşmayıp icraat da yapacaksa başımızın üstüne.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dinleye miyorum, bu yüzden bir kac örnek verebilir misin "bos konusmasi" ile ilgili?
Cevapları uzatikca uzatıyor ben kendimi övmem diyor kayseri emniyetine kefalet verdim diyor
Ben bunu söylememem gerekiyor lakin floryaya gittim diyor
Bunu söylemem diyor klüp çalışanlarını parasını ödedim diyor

O konu şöyle ben profosyonellerle çalışırım dedi Apdulrahim profesyonel mı
Aysal böyle diyordu
Başkan az konuşup çok icraat yapar

İcraatları ve sonuçlarını sezon sonunda net şekilde değerlendirebiliriz. f. forest güvenlik kamerası görse konuşuyor ama takımı şuan 3 kulvarda ilerliyor. İcraatın çok konuşmayla az konuşmayla içi dolu içi boş konuşmayla alakası yok. Tabloya bakarım ben. Bir şeyler yapıp tabloya olumlu şeyler yansıtmış ise ben başarılı bulurum.

adam daha 2 gün önce geldi bırakın da biraz konuşsun kendini, hedeflerini anlatsın. biraz mantık lütfen

Son düzenleme:
Cevapları uzatikca uzatıyor ben kendimi övmem diyor kayseri emniyetine kefalet verdim diyor
Ben bunu söylememem gerekiyor lakin floryaya gittim diyor
Bunu söylemem diyor klüp çalışanlarını parasını ödedim diyor

Yeni secilmis bir Baskan, konusacak.
Ben mesela konussun isterim, dinlemek böylece tanimak isterim.

Cengiz: Riva-Florya anlaşmasının iyileştirilmesini bekliyoruz. Yüzde 20 devlet payı var. Ama 1 ama 10TL Beşiktaş ve Fenerli taraftarın bile cebine para giriyor bu anlaşma ile.

İcraatları ve sonuçlarını sezon sonunda net şekilde değerlendirebiliriz. f. forest güvenlik kamerası görse konuşuyor ama takımı şuan 3 kulvarda ilerliyor. İcraatın çok konuşmayla az konuşmayla içi dolu içi boş konuşmayla alakası yok. Tabloya bakarım ben. Bir şeyler yapıp tabloya olumlu şeyler yansıtmış ise ben başarılı bulurum.
Bende hayat tercubem diyim o zaman tabiki zamanla göreceğiz
Konuyu tam araştırıp daha keskin yorumlar yapacağım lakin genç yaşta yönetici olması büyük avantaj inandığı şeyleri direk soylemeside

En azından konuşmasını biliyor o makama yakışıyor ama icraatlarını görüp değerlendirelim

Geri
Üst Alt