Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.512
- 4.002
- 458
Şunun için insanlara küfür eden beyinsizlere iyi Başkan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baskan mi malum kisi miOoooo simdi de hakemler üzerinden taraftara laf sokmus bay yüzsüz.
Halbuki kendisi gecen sezon idi galiba Basaksehir veya Fenerbahce aleyhine hatalar yapan hakemi yerden yere vurmustu.
Malum kisi.Baskan mi malum kisi mi
hakemin en net hatasi ,ve yine firatla beraber VAR in basindakilerin hatasi alper e kirmizi cikmamasi idi , evet o pozisyon kesin kirmizi ,ve izletilse kirmizi cikardi , "sari dogru devam" dendi kaynadi . skandal , bence en kritik hata
Eeee bu 2-0 dan sonra oldu. Kirmizi yese 7-8:0 a gider. Neyi konusuyorsun
Onyekuru temiz temiz topu alip foul verip sap diye penalti ardindan
birader ayni hakem GS dusmani olsa , belhandanin , forumun bile 80% eyvah kirmizi geliyor dedigi yerde 5 inci dk da kirmiziyi cakar ,sampiyonlugu ruyamizda gorurduk
net penalti da olsa gomis in cekilmesine rodriguez devam etti bilmem ne kisvesine sokar kirmizi penalti calmazdi , ligin en kritik haftasiydi
firat bu , hakemlik eti budu da bu .. oyle olmasa gider sampiyonlar liginde mac yonetirdi , kilo almis , pozisyonlara uzak , hatasi bol , yoyo testini kosamamis son 1-2 senesini yasayan bir hakem
ama gidip de GS ye dusmanlik yapiyor demek icin hem tum pozisyonlara hem de gecmis maclara bakacaksin ki bir yargiya varabilelim
ADAM YONETİGİ HER MACİMİZİN İCİNE EDİYOR.
Daha iyi aciklayimmi?
Belhanda nin HANGİ posisyonu kirmizilikti? Sacmaliyorsun yine. Ondan sonra yalakalik dedigimde de sikayet ediyorsun beni ustlere. Bu sezon 3 mac yonetip 3unde agzimiza etti.
Alpere kirmizi verse, tarihi fark gelecek TAKİMİNİ KORUDU,bizi tekrar bicti. Bos konusma sinan , rakipleri desteklemeye git stadlarda
iyi okumuyorsun , gecen sezon GS bjk macini kast ediyorum , dk 5 belhanda dirsegi yapistirdi beyinsizce medel e , yap bakalim yarin onu naldoya ,hakemin kirmizisini gectim kac mac yiyeceksin
gitti eyyam yapip sari verdi ona .. yok bana inanmiyorsan moderatorsun ,gir arsive besiktas maci basligina , kac kisi kirmizi demis BURADA bile gor
GS dusmani olan adam o firsati bulmusken yapistirmaz mi hakkaten kirmizi olan pozisyonu ... ben hic bir yerde firatin hatali kararlarini savunmadim , coktan hakemligi bitmesi gereken bir adamdi , yoyo testi kosamayan hakem pozisyonlara uzak kalacagi icin uefa listesine eklenemiyor , ama bizde derbi yonetebiliyor !!
o baska , GS dusmanligi baska ... GS dusmani olan hakemin gecen sezonki sadece iki GS bjk macina bak , hem ic saha hem vodafone