Mustafa Cengiz’den Derbi Açıklamaları!

Şunun için insanlara küfür eden beyinsizlere iyi Başkan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gecen sene de aynisi oldu trabzon macinda , halis ozkahyaya yikildi hersey , tokat atan maicon kahraman ilan edildi , onun yuzunden kellik kardesligi sebebiyle feghouli 4 mac yedi ...

firat aydinus bu macta , her macta olabilecek "ufak tefek" hatalar yapmistir ve asla bir kasit unsuru barindirmamistir , herkesle de tartisirim . isterseniz tek tek cikarayim pozisyonlari oturup konusalim .. bu arada bu kirmizi kartlardaki hassasiyetinizi gecen sene bjk macinda 5 inci dakikada dirsegi yapistiran belhandaya kirmizi yerine sari gosterirken de sergileseydiniz

adil olunacaksa ben lehimize de aleyhimize de pozisyonlari degerlendiririm , ama bu mac icin hakem bizi yakti , maglubiyeti getirdi laflarina asla katilmam

VAR olsaydi gecen sene, alanya macinda muslera kirmizi kart penaltiydi skor 2-2 iken , belhanda kirmizi kartti bjk macinda ... sonra tac yanlis verilmis , bravo yani

Hey Allahım

sent via GSC

hadi sayalim ...

ilk yaridan sikayeti olan var mi herhangi bir pozisyon icin ? golumuzde hasan ali ile sinan in arasinda vukuat var , art niyeti olan hakem defansa faul var der eyyam yapar miydi yapmaz miydi ? faul filan yok ayrica da ,art niyetli diyorsunuz ondan yazdim

ikinci golumuz oncesi net sekilde ozandan cikiyor top , ustelik yardimci hakemin oldugu bolumde .. olabilir , hatali karar vermis , gol oldu neticesinde , peki tac hatasindan belhanda efendi yerlerde oturunca 3 pozisyon sonra gol olunca hatali tac muhabbeti nedir ? nasil aut korner hatasi oldu ise tac hatasi oldu

penaltiya gelelim , penalti zaten de , onu soylemiyorum .. firat bu penaltiyi verdi mi ? hayir , oyun devam etti , izlettiler adama sonra verdi ,bir tane hakem yorumcusu yok penalti degil diyen , GSC de de 50% 50% yorum var bu kadar tarafli forumda ... penatliyi direk firat da vermedi ustelik , VAR olmasa pozisyon devamdi

serdar in pozisyonunda bence penalti yok ama onun izletilmesi kesin lazimdi , bu konuda da suclu ali palabiyiktir , bak ona GS dusmani ,tetikci deyin hepsine varim .. ozellikle 5-1 lik basaksehir macindaki ilk 2 gole bakarsaniz tescilli dusman oldugunu goruruz

hakemin en net hatasi ,ve yine firatla beraber VAR in basindakilerin hatasi alper e kirmizi cikmamasi idi , evet o pozisyon kesin kirmizi ,ve izletilse kirmizi cikardi , "sari dogru devam" dendi kaynadi . skandal , bence en kritik hata

sinana bir pozisyonda faul vardi, tehlikeli yerdi , 2-3 metre ceza alani disinda ,o da verilmedi , hata

onyekurunun faul yok dedigi pozisyon faul ..

son olarak firat in puanini nereden keserim , soldado mimli bir tip , karsisindaki de belhanda , en cok kirmizi olanlardan .. bu ikilinin kontagina mudahale etmeyerek mac sonu olaylara zemin hazirlamistir

Rezalet...senin takımın şampiyon olmasın diye uğraşıyorlar.algi yapıyolar her şekilde.su üsluba bak bu ne efendilik

Sakin kafayla baktiginda firat bencede duzgun mac cikardi,o bazi hatalar icin var var ama ,o konu basli basina sacmalik ulkede.

Onyekurunun pozisyonu bana temiz gelmisti ama malum sonrasi gol oldu sanirsam.

Linnese yapilan net kirmizi

Joder!!

hakemin en net hatasi ,ve yine firatla beraber VAR in basindakilerin hatasi alper e kirmizi cikmamasi idi , evet o pozisyon kesin kirmizi ,ve izletilse kirmizi cikardi , "sari dogru devam" dendi kaynadi . skandal , bence en kritik hata

Eeee bu 2-0 dan sonra oldu. Kirmizi yese 7-8:0 a gider. Neyi konusuyorsun

Onyekuru temiz temiz topu alip foul verip sap diye penalti ardindan

Eeee bu 2-0 dan sonra oldu. Kirmizi yese 7-8:0 a gider. Neyi konusuyorsun

Onyekuru temiz temiz topu alip foul verip sap diye penalti ardindan

birader ayni hakem GS dusmani olsa , belhandanin , forumun bile 80% eyvah kirmizi geliyor dedigi yerde 5 inci dk da kirmiziyi cakar ,sampiyonlugu ruyamizda gorurduk

net penalti da olsa gomis in cekilmesine rodriguez devam etti bilmem ne kisvesine sokar kirmizi penalti calmazdi , ligin en kritik haftasiydi

firat bu , hakemlik eti budu da bu .. oyle olmasa gider sampiyonlar liginde mac yonetirdi , kilo almis , pozisyonlara uzak , hatasi bol , yoyo testini kosamamis son 1-2 senesini yasayan bir hakem

ama gidip de GS ye dusmanlik yapiyor demek icin hem tum pozisyonlara hem de gecmis maclara bakacaksin ki bir yargiya varabilelim

Istedigin kadar say yahu.
Penalti bile net bir penalti degil, daha gecen Arsenal Liverpool macinda her iki kaleci ciktiklari topa müdahele edemeyip rakibe müdahale ettikleri halde penalti karari cikmadi.
Ayrica senin özelinde mevzu hakem falan degil, millete hakem üzerinden fatura kesmek bilmen nedir diyen biri daha iki gün önce oynanan bir macta hakeme sallamis.

vidanin pepenin lens in kasten surekli ayaga basmalarina lutfen faul calan ,bir kere kart cikarmayan halis denen herif mariano nun pozisyonuna firsat kollayip sariyi cezali olsun diye yapistiriyorsa o iste art niyet vardir

art niyet baska GS dusmani diye suclanan firatin dengesiz kararlari baska , dengesizin teki ,her macinda bir skandal var , hakemligi coktan bitmesi lazimken derbilere veriliyor yokluktan , ama GS dusmani filan degil

ali palabiyik , halis icin konusursam farkli konusurum

birader ayni hakem GS dusmani olsa , belhandanin , forumun bile 80% eyvah kirmizi geliyor dedigi yerde 5 inci dk da kirmiziyi cakar ,sampiyonlugu ruyamizda gorurduk

net penalti da olsa gomis in cekilmesine rodriguez devam etti bilmem ne kisvesine sokar kirmizi penalti calmazdi , ligin en kritik haftasiydi

firat bu , hakemlik eti budu da bu .. oyle olmasa gider sampiyonlar liginde mac yonetirdi , kilo almis , pozisyonlara uzak , hatasi bol , yoyo testini kosamamis son 1-2 senesini yasayan bir hakem

ama gidip de GS ye dusmanlik yapiyor demek icin hem tum pozisyonlara hem de gecmis maclara bakacaksin ki bir yargiya varabilelim

ADAM YONETİGİ HER MACİMİZİN İCİNE EDİYOR.
Daha iyi aciklayimmi?
Belhanda nin HANGİ posisyonu kirmizilikti? Sacmaliyorsun yine. Ondan sonra yalakalik dedigimde de sikayet ediyorsun beni ustlere. Bu sezon 3 mac yonetip 3unde agzimiza etti.

Alpere kirmizi verse, tarihi fark gelecek TAKİMİNİ KORUDU,bizi tekrar bicti. Bos konusma sinan , rakipleri desteklemeye git stadlarda

ADAM YONETİGİ HER MACİMİZİN İCİNE EDİYOR.
Daha iyi aciklayimmi?
Belhanda nin HANGİ posisyonu kirmizilikti? Sacmaliyorsun yine. Ondan sonra yalakalik dedigimde de sikayet ediyorsun beni ustlere. Bu sezon 3 mac yonetip 3unde agzimiza etti.

Alpere kirmizi verse, tarihi fark gelecek TAKİMİNİ KORUDU,bizi tekrar bicti. Bos konusma sinan , rakipleri desteklemeye git stadlarda

iyi okumuyorsun , gecen sezon GS bjk macini kast ediyorum , dk 5 belhanda dirsegi yapistirdi beyinsizce medel e , yap bakalim yarin onu naldoya ,hakemin kirmizisini gectim kac mac yiyeceksin

gitti eyyam yapip sari verdi ona .. yok bana inanmiyorsan moderatorsun ,gir arsive besiktas maci basligina , kac kisi kirmizi demis BURADA bile gor

GS dusmani olan adam o firsati bulmusken yapistirmaz mi hakkaten kirmizi olan pozisyonu ... ben hic bir yerde firatin hatali kararlarini savunmadim , coktan hakemligi bitmesi gereken bir adamdi , yoyo testi kosamayan hakem pozisyonlara uzak kalacagi icin uefa listesine eklenemiyor , ama bizde derbi yonetebiliyor !!

o baska , GS dusmanligi baska ... GS dusmani olan hakemin gecen sezonki sadece iki GS bjk macina bak , hem ic saha hem vodafone

iyi okumuyorsun , gecen sezon GS bjk macini kast ediyorum , dk 5 belhanda dirsegi yapistirdi beyinsizce medel e , yap bakalim yarin onu naldoya ,hakemin kirmizisini gectim kac mac yiyeceksin

gitti eyyam yapip sari verdi ona .. yok bana inanmiyorsan moderatorsun ,gir arsive besiktas maci basligina , kac kisi kirmizi demis BURADA bile gor

GS dusmani olan adam o firsati bulmusken yapistirmaz mi hakkaten kirmizi olan pozisyonu ... ben hic bir yerde firatin hatali kararlarini savunmadim , coktan hakemligi bitmesi gereken bir adamdi , yoyo testi kosamayan hakem pozisyonlara uzak kalacagi icin uefa listesine eklenemiyor , ama bizde derbi yonetebiliyor !!

o baska , GS dusmanligi baska ... GS dusmani olan hakemin gecen sezonki sadece iki GS bjk macina bak , hem ic saha hem vodafone

10 macin 1nde oyle yapti diye dusman olmuyor mu? Seni akilli sanirdim Sinan... Hayal kırıklıkları yasiyorum.
Git firatla oynadigimiz maclara bak. Kac penalti kime , sari kartlar kirmizi kartlar .
OC MELO demesi, sulalesi fbli olmasi (resimli).

Bana ne anlatiyorsun sen? O bir macta bilerek vermeyip ben dusman degilim gosterisi olamaz mi? 100%oydu hatta. Sinai herifin tekidir firat

Adami taniyorum , oturup mesai etmisligim var , musade et de nereye dusman nereye degil bilgim olsun

En yakin o donemki iki is arkadasi benim de arkadasimdi sahsi tanimama ek olarak

Adam tescilli fb dusmani , ama hayatinin en buyuk kiyaklarini da fb ye yapmistir ayri mesele

GS dusmani yorumuna kisiyi tanidigim icin katilmam . Ama fb nin herhangi bir macinda fb lehine daha cok hatasi oluyor de amenna

Ayrica ac gecen seneki fb bursa maci basligini yaptigim yorumlari oku firat ile ilgili

Son haftaya potada girsin , sampiyon olamiyorsa basaksehir yerine CL hakki kazansin diye yapmadigini birakmadi kadikoyde

Biz neyse onu soyluyoruz

eziklik piskolojisi bu net bir sekilde.
milletin aklinda yokken durduk yere 6 kasimi hatirlatmasi konuyla hic bir ilgisi yok, bu baskandan ben ümidimi kestim, arkanda duracagina köstek olan baskandan ne hayir gelir?

Belhanda'ya yaptigi gonderme tam bir skandal, baska soze gerek yok

Musleranın pozisyonu bence penaltı fakat senin liginde buna benzer elli tane pozisyonda penaltı verilmemiş ama konu biz olunca yeni yeni adetler çıkıyor.Sorun bize uygulanıp başkasına uygulanmaması.Twitterda gordum sanırım son sezonlarda diger buyuk takımların toplamı kadar
bizim kalemize penaltı atısı yapılmış.Bu da hakemlerin kollayıp kovaladığı anlamına geliyor

Geri
Üst Alt