Mustafa Cengiz'den Kamuoyuna Önemli Duyuru

bu saatten sonra tamer karadağlı hayranı olanlar benımle ahbaplık edemzler bu konuda kararlıyım
Valla ben Fatinoğlunu 3-4 senedir tanırım, son dönemlerde de divan-mali kongre filan uzun süreli konuşmalarını takip ettim ama bugün baya iyi hazırlanmış sayende izledim ve nobran eşrefi de rezil etti yok avrupa saatini söyledim eheueheue yok ali beye çalışmadığı yerden sordum falan filan...

Hamamci denen yavsak dehlenmeli derhal. Bu nasil divan baskani?

Fatinoglu baskan cuvallamismis. Buyuk baskan hepinizin kokunu kurutacak bunak herif.

Ne olursa olsun karşında GS başkan adayı var kardeşim. Edebinle konuşman gerek. Yok çuvalladın falan denir mi? Ne kadar ayıp.

Programı izlemiyorum ama Osman'ın yazdıklarını kaçırmamak için konuyu takip ediyorum. :asd:

Haluk'tan yediği kroşeyi saymazsak imajı düzeltti.

Ozan, Eşref'e; "Bizzat elinize vereceğiz" dedi...Başkan da hiç şüpheniz olmasın seçilince vereceksiniz dedi :) Hay allahım ya...

Noluyor lan ne Fatinmis hemen sattınız cengiz başkanımi.
Cengiz bakan demek albayrak demek o demek huzurlu bir terim demek.
Bu da otomatik şampiyon yapıyor bizi.

Aklınızı siyirmayin. Macera deneyecek zaman değil. Sbaah izleyeceğim programı ama benim kararım belli. Vizyonsuz olsun candan olsun başarı gelsin. Kupalar kalksın. Sapida fenere girsin.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ozanın projeye bak seçim günü salona çiple girecek üyelerimiz diyor. proje bu

fatin başkan projeleri sayacak önce bi derin nefes alıyor hangi birini sayayımki diyor. adam çünkü dop dolu paçalardan proje akıyor pırıl pırıl :tbr:

vizyon farkındaki tatlılığa bakar mısınız?

Son düzenleme:
Fatinde bir cacık yok dursunun konuşan versiyonu.

düzen bozulmamalı cengiz kazanmalı.

Aklınızı siyirmayin. Macera deneyecek zaman değil. Sbaah izleyeceğim programı ama benim kararım belli. Vizyonsuz olsun candan olsun başarı gelsin. Kupalar kalksın. Sapida fenere girsin.

Soyle diyelim admirim

M. Cengiz Sneijder gibi, 2012 yilindaki hali. Kalirsa iyi tabii.

A. Fatinoglu ise Cr. Ronaldo kesinlikle. Hem de 2012'deki hali. Gelirse muazzam olur.

Üyelik başta olmak üzere her türlü mantıklı açıklamayı yapıyor ben bile şaşırdım...Ne yapalım yalan mı söyleyelim üstat???

esref git ozanin kucagina otur da sen de rahatla biz de kapatalim su yayini

Fatini ikna edip yanına alacaktı cengiz başgan. Acayip iyi hazırlanmış belli ama icraat yapamaz. Hepsi havada kalır o projelerin. Adamın siyasilerle calismisligi yok bi kere. Ülkede herşey onların demesiyle gerçekleşiyor. Bunu da hem başkan hem albayrak güzel hallediyor. Hemen hemen her ilde mevki sahibi tanıdıkları var. Bakanlar var. Fatinin projelerle bu adamların gücünü birleştirip güzel işler yapılabilirdi.

Fatini ikna edip yanına alacaktı cengiz başgan. Acayip iyi hazırlanmış belli ama icraat yapamaz. Hepsi havada kalır o projelerin. Adamın siyasilerle calismisligi yok bi kere. Ülkede herşey onların demesiyle gerçekleşiyor. Bunu da hem başkan hem albayrak güzel hallediyor. Hemen hemen her ilde mevki sahibi tanıdıkları var. Bakanlar var. Fatinin projelerle bu adamların gücünü birleştirip güzel işler yapılabilirdi.

klasik

fatin:

1. Zeki, akıllı, anlayışlı, kavrayışlı (kimse).
  2. 1. zeki, anlayışlı. 2. zihni açık, kavrayışlı. uyanık

Geri
Üst Alt