- 27 Ocak 2010
- 58.716
- 30.343
- 3.363
Renkler belli oldugu gunden beri Moderator Moruna boyanmis kalbimiz Ali Fatinoglu baskandan yanaydi
Kendinden "ben" diye degil de "Ali Fatinoglu" diye bahsetmesi muazzam...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkler belli oldugu gunden beri Moderator Moruna boyanmis kalbimiz Ali Fatinoglu baskandan yanaydi
Kendinden "ben" diye degil de "Ali Fatinoglu" diye bahsetmesi muazzam...
Bence bu gece oy kazandı zira divan başkanı taraf tutup terbiyesizlik yaptı...Şimdi bu adamı mı İrfan Başkan gibi kibar bir beyefendiye tercih ettiniz?istermisiniz umulmadık taş baş yarsın bu fatin aradan sıyrılsın
Taraftarlar yüzünden yemez oIki aday da gayet guzel konusuyor , muhattaplari dursun .
Cengiz e yonelik bir elestiri yok , yani antidursun cephesi birlesebilirmis aslinda
Bir de bugün terbiyesizlik yapılıyor kendisine şok içindeyim sinirlendim ulan Osman Reizzz kendi küçük dünyamdaydım ne diye yayını izlettirdin ne güzel Erman Hocama bakıyordu...Sait Halim Paşa Yalısı nedir ...Trumpi hatirlatiyor Fatinoglu
napyım reis bbende ermanı ızlıycektım lınk bulamadım baktım fatin çok enterasan konusuyor ızlıyım dedım. efsane yukselıyor kendı kendıne durduk yereBir de bugün terbiyesizlik yapılıyor kendisine şok içindeyim sinirlendim ulan Osman Reizzz kendi küçük dünyamdaydım ne diye yayını izlettirdin ne güzel Erman Hocama bakıyordu...Sait Halim Paşa Yalısı nedir misakoryim...
reis bu fatinoğlu sıfırdanmı zengın oldu yoksa varlıklı bi ailenın çocuğumuBir de bugün terbiyesizlik yapılıyor kendisine şok içindeyim sinirlendim ulan Osman Reizzz kendi küçük dünyamdaydım ne diye yayını izlettirdin ne güzel Erman Hocama bakıyordu...Sait Halim Paşa Yalısı nedir misakoryim...
Çok rey aldı şu gece...fatin enteresan adam.
yok yazdım üstat deden zenginler osmanlının hain ailelerinden...reis bu fatinoğlu sıfırdanmı zengın oldu yoksa varlıklı bi ailenın çocuğumu
yok yazdım üstat deden zenginler osmanlının hain ailelerinden...
Evet ama sonradanNasil ya borucu degil mi bu adam?
fatin bşk reklam için gelmemiş gayet ciddi hazırlanmıs. ozan sporcu gecmısınden bahsettı sonra sigara içmeye cıktı