Mustafa Cengiz'den Kamuoyuna Önemli Duyuru

ya aslında onca lısteden tek bı lıste cıkartılsa cok tatlı olur be baslarınada koy cengızı bıttı gıttı ıste hiç gerek yok sunlara

Trumpi hatirlatiyor Fatinoglu
Bir de bugün terbiyesizlik yapılıyor kendisine şok içindeyim sinirlendim ulan Osman Reizzz kendi küçük dünyamdaydım ne diye yayını izlettirdin ne güzel Erman Hocama bakıyordu...Sait Halim Paşa Yalısı nedir ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir de bugün terbiyesizlik yapılıyor kendisine şok içindeyim sinirlendim ulan Osman Reizzz kendi küçük dünyamdaydım ne diye yayını izlettirdin ne güzel Erman Hocama bakıyordu...Sait Halim Paşa Yalısı nedir misakoryim...
napyım reis bbende ermanı ızlıycektım lınk bulamadım baktım fatin çok enterasan konusuyor ızlıyım dedım. efsane yukselıyor kendı kendıne durduk yere :asd:

Ali Fatinoğlu rezil etti Ozan Korkut'u...Olmayan şansını da kaybetti...Fatinoğlu teknik ve veri üzerinden konuşuyor Ozan Korkut tıpkı ağabeyi Turgay Kıran ve Ünal Aysal gibi boş ve karizma peşinde...

Bir de bugün terbiyesizlik yapılıyor kendisine şok içindeyim sinirlendim ulan Osman Reizzz kendi küçük dünyamdaydım ne diye yayını izlettirdin ne güzel Erman Hocama bakıyordu...Sait Halim Paşa Yalısı nedir misakoryim...
reis bu fatinoğlu sıfırdanmı zengın oldu yoksa varlıklı bi ailenın çocuğumu

Ali Fatinoglu'nu secmeyen haindir!

Fatinoglu olsa Riva'yi, Florya'yi satmazdik...

Sahi biz neden sattik buralari? Ada satilmamali kesinlikle.

fatin bşk reklam için gelmemiş gayet ciddi hazırlanmıs. ozan sporcu gecmısınden bahsettı sonra sigara içmeye cıktı

fatin hamamcıya gözdağı verdı benı baskan setirmessen divan başkanı olurum bende.

:tbr: çok kral adam :tbr:

ozan bu arada yıne sporcu gecmısıne gırdı :{

harbiden ozan bana sunum yaptigim donemleri hatirlatiyor ilk 15 sn mantikli sonra dogaclama kolpa yapiyor herif

Geri
Üst Alt