Mustafa Denizli Galatasaray'da İddiası! | Yalanlandı

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk

b8aad1.jpg

Galatasaray, Roberto Mancini'den boşalan teknik direktörlük görevi için Mustafa Denizli'yle anlaştı.

Haberin Devami GSC Portal'da

Hey sexy ladyyyy

* LG G2 Tapatalk *

... Galatasaray'da İddiası!

diye actigim haberler benim cogu zaman fos cikiyor

bu da öyle olur

Haber doğruysa ho

★★★》☆

Goal pek güvenilir değil doğrusunu söylemek gerekirse.

N5

Hayırlı olsun,tekrar başarılı olacağına inanıyorum..

Korktum bir an haber Ntvspor kaynaklı olacak diye. Neyse ki goal.com imiş. Hala ümitliyim. Başkan bize bu adamı reva görmeyecek bence.

İnşallah olmaz böyle bir şey. 4 yıldız Mustafa Denizli ile gelir-gelmez garantisi yok. Ama Avrupa'nın kralı Galatasaray'ımız için hiçte akıllı bir seçim olmayacak. Mustafa Denizli'ye eyvallah çekenleri de anlayamıyorum. Hayırlısı olsun :(

Zaman gecdikcce denizli diyorum

Yabanci td en az 2,3 ay adapsyon süresi alır

* LG G2 Tapatalk *

Goal pek güvenilir değil. Ama açıkçası Denizli gelirse biraz hayal kırıklığına uğramakla birlikte çok da üzülmem. Tuhaf ve bayık oynata oynata kazanır sonuçta öyle bir adam :D

Bir de temmuz oldu yani, Klinsmann falan gibi heyecan yaratacak adam gelmeyecekse, direk şu saniye işe başlayacak Denizli'ye hayır demem.

Yönetim beklete beklete denizli yi alicak ve tataftar onaylacak

Taktik bu gönetimin bence

* LG G2 Tapatalk *

Yabanci hoca gelecek, takimi taniyacak, transfer isteyecek, ligi taniyacak, sistemi oturtacak derken yine sezon bitecek ve Ersun capsizi sampiyon olacak.

Yerli olarak Mustafa Denizli'den iyisi varsa söyleyin lütfen. En dogru tercih Denizli'dir. Lucescu olmadiktan hemen sonra gelmeliydi.

Bu yabanci siniri varken elbette yerli hoca gerekliydi. Anlasma 2 yillik ise süper olur.

Kaynağa bende pek güvenmiyorum ama olursa sevinirim.

4cü yıldızı takdıra bilecek kısa vaadede tek hoca belkide.

Piyasada serbest olan yani.

Avrupa'da fazla beklentim yok

Geri
Üst Alt