Mustafa Denizli Yerine Sezon Sonuna Kadar Kim Gelmeli?

Mustafa Denizli Yerine Sezon Sonuna Kadar Kim Gelmeli?

• Jan Olde Riekerink

Oy: 60 21,4%
  • Ersun Yanal

Oy: 75 26,8%
  • Okan Buruk

Oy: 17 6,1%
  • Gheorghe Hagi

Oy: 19 6,8%
  • Taffarel ile devam edilmeli

Oy: 60 21,4%
  • Mustafa Denizli Kalmalı

Oy: 10 3,6%
  • Diğer(belirtiniz)

Oy: 39 13,9%

• Kullanılan toplam oy
    280
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sexy camiamiza Ersun gibi playboy yakisir :D

ersun_hocanin_tekne_kacamagi_h94467.jpg

Jan Olde madem burda sezon sonuna kadar deneyelim Tafferel hikaye onla birsey olmaz, yeni bir Td gelecekse simdiden gelse daha faydali olur sifir baski olur üzerinde sezon sonuna kadar da cöpleri tesbit eder

teknik direktöre gerek yok takım zaten evlatların elinde kim gelirse gelsin onların borusu ötüyor o yüzden selçuk sabri umut takımı yönetsin

Mustafa Denizli gelecekse, Hamzaoğlu'nun gitmesinin hiç bir anlamı olmayacak. Günü kurtarma çabaları bunlar. Uzun vadede dinamik, genç ve ne istediğini bilen bir teknik direktör olmadan başarıya ulaşmamız çok zor.

Evet döndük, dolaştık yine aynı yere geldik. Baştan böyle olacağı belliydi. Bu ankette Hagi diyorum.

sezon sonuna kadar Jan Olde Riekerink ile snijder birlikte takım kursunlar mesal etoo örneği gibi sezon sonunda gerçekten hücum futbolu oynatan mümkünse 4-2-3-1 taktiğini benimsemeyen bir hoca getirsenler

Ersun yanal diyenler feneri akliyanlardandir!

Ersun esittir fener sucsuz!

:stupid::m05:

Ersun Yanal T.Direktör yardimcilari Ümit Davala ve Ayhan Akman

haginin takımı var zaten gelmez bence gelmesinde

Gelmesin zaten mesele o değil. Mesele hala futboldan bihaber olan Galatasaray yönetimi...
Ben taraftar olarak FFP'den dolayı yapılan kısıtlamaları anlayabilirim. Ama gönderilen futbolcuların yerinin doldurulmadan nasıl başarılı olacağını düşündüklerini hala anlayabilmiş değilim. Bu takıma devre arasında forvet almamak intiharın ta kendisiydi. Melo'yu satıp yerine birini almamakta öyleydi. Biz dengeleri kendi elimizle bozduk.

Gelmesin zaten mesele o değil. Mesele hala futboldan bihaber olan Galatasaray yönetimi...
Ben taraftar olarak FFP'den dolayı yapılan kısıtlamaları anlayabilirim. Ama gönderilen futbolcuların yerinin doldurulmadan nasıl başarılı olacağını düşündüklerini hala anlayabilmiş değilim. Bu takıma devre arasında forvet almamak intiharın ta kendisiydi. Melo'yu satıp yerine birini almamakta öyleydi. Biz dengeleri kendi elimizle bozduk.

Bilen bilir Hamza'yı severim ama Melo'nun yerine futbolcu almamak yönetimin hatası değil.

Hamza orta sahayı Colman-Selçuk tarzında kurup 2 teknik oyuncuyla idare ederim, gerekirse Jem'i oynatsam yeterli olur sandı olmadı.

Yönetim teknik olaylara müdahale etmez Jose veya Bilal yerine defansif bir adam alınabilirdi.

Son düzenleme:
Ersun yanalın verdiği güç tempo lazım bize.. Prandelli boşuna demiyo benim szon öncesi çalışmalarım şampiypon yaptı o güç kondüsyon getirdi kupaları dye.. Ne tekim bu sezon ölü gbiyiz mücadele gücü fizk kondüsyon sıfır birde sürekli sakatlık....Ruhsuzları gerçekten ayıklayabilecek adam gelsin hiç korkmayın öyle bi adamla wesley zaten oynar çünkü takımdaki en istekli adam

Bilen bilir Hamza'yı severim ama Melo'nun yerine futbolcu almamak yönetimin hatası değil.

Hamza orta sahayı Colman-Selçuk tarzında kurup 2 teknik oyuncuyla idare ederim, gerekirse Jem'i oynatsam yeterli olur sandı olmadı.

Yönetim teknik olaylara müdahale etmez Jose veya Bilal yerine defansif bir adam alınabilirdi.

Doğrudur. Tamam onu o şekilde kapattık diyelim. Devre arasında forvet alınmamasına ne diyeceksiniz ? Bir de üstüne Burağı satıp almamak, neyin kafasıdır ?

Doğrudur. Tamam onu o şekilde kapattık diyelim. Devre arasında forvet alınmamasına ne diyeceksiniz ? Bir de üstüne Burağı satıp almamak, neyin kafasıdır ?

O da saçmalık zaten katılıyorum.

+Grosskreutz olayı vs.

Sadece alınacak oyuncunun tarzına müdahale etmemişlerdir herhalde onu demek istemiştim.

11 maç kala şu rezilliği kim üstlenir bilmiyorum ama gelecek olan adama haksızlık olur. Tafo ve şu altyapı portakalı birlikte yönetsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt