Mustafa Denizli Yerine Sezon Sonuna Kadar Kim Gelmeli?

Mustafa Denizli Yerine Sezon Sonuna Kadar Kim Gelmeli?

• Jan Olde Riekerink

Oy: 60 21,4%
  • Ersun Yanal

Oy: 75 26,8%
  • Okan Buruk

Oy: 17 6,1%
  • Gheorghe Hagi

Oy: 19 6,8%
  • Taffarel ile devam edilmeli

Oy: 60 21,4%
  • Mustafa Denizli Kalmalı

Oy: 10 3,6%
  • Diğer(belirtiniz)

Oy: 39 13,9%

• Kullanılan toplam oy
    280
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12806159_1086073601451404_5714788175428437178_n.png

Yabanci bir hocanin Turkiye'de basarili olmasi dogrudan yonetim ile baglantilidir diye dusunuyorum. Bizim yonetim yabancilarin taleplerini karsilayamaz onun icin Ersun dedim. Turkiye'de futbolu en modern sekilde bilen adamdir. Antremanlari falan hep ust duzey teknikler ile yaptirir.

Kısa vade de çözüm gelmez.

En fazla oyu Ersun almış. Ulan Ersun gelse Selçuk,Hakan,Umut banko oynayacak. Ne Ersun'u ?

Ersun Hoca' nın takımlarında hakkını veremeyen oyuncu formayı giyemez...Formanın hakkını verdikten sonra da ismin önemi yok benim için, Aydın-Yiğit olsa da farketmez...

Oncelikle kongreye gidilip Dursun Ozbek yonetimi kulupten defedilmeli. Sezon sonuna kadar Taffarel veyahut altyapi hocamiz cikmali maclara. Su asamada getirilebilecek hocalar belli zira. Sezon sonunda yeni yonetimin getirecegi yeni bir hocayla (mumkunse genc ve yabanci) yeni sezona baslariz. Tabi bu yonetim ve hoca takimdaki tum gereksizlere yol verecek capta olmali. Ondan sonra duzluge cikabiliriz.

J.O.R. teknik direktör

Wesley Sneijder kadroyu oluşturur, arkasına Chedjou ve Jose, yanlarına Emre, Podolski gibi futbol oynamayı bilen isimler.. Bilal Selçuk Olcan vs.. kadro dışı = huzur.

En iyisi klübü kapatmak.3.ve 4.yıldızı ilk biz taktık.Avrupada şampiyon olduk.Süper kupamızda var.En çok lig şampiyonluğu bizde,Türkiye kupasını diğer takımların toplamından daha fazla kaldırmışız.Daha ne olsun.Gorbaçovun sovyetleri bitirdiği gibi bu çapsızlarda Galatasaray'ı el birliğiyle bu hale getirdiler.

İçlerinde en iyisi Ersun duruyor ama Ersun sezon sonuna kadar imza atmaz gelecek sene de kalmak ister. Bu yüzden Okan Buruk gelebilir sene sonuna kadar.

Okan gelsin sezon sonuna kadar.

yönetim istifa etmeli önce sonra yabancı teknik adam gelmeli istediği transfeleri yaptırabilecek ve genç oyunculara şans vericek bir isim.

Normalde bu isimlerin içinden Ersun derdim ama Ersun gelirse büyük ihtimal bundan sonraki sezonlar da kalmak ister. Uzun vadede Ersun'u görmek istemem açıkçası bende takımın başında.

Onun için yukarıda ki isimlerden Taffarel'i söyledim. Aslında onunda çok başarılı olabileceğini düşünmüyorum kalan sürede ama muhtemelen kim gelse bu kadro ile bir başarı elde edemez zaten. Yine de geçiş dönemi için Taffarel dedim ben.

Riekerink kimdir necidir pek fikrim yok, sezon sonuna kadar götürebilecekse o da düşünülebilir.

Başkan gitsin önce o herif gitmeden olmaz haa inan bey yine aynı tarz birini destekleyecektir o ayrı problem zaten

Ersun gelirse şunu oynatır bunu oynatır diyorsunuz da benim yorumlarından çıkarttığım bu şekilde hiçbirini oynatmayacağı yönünde.

Adam bugün baya sinirlenmiş bütün takımı eleştiriyordu maç sonrası yorumlarında sahada yürüdüler falan diye.

Kötü oynarsınız, gol kaçırırsınız, gol yedirirsiniz ama böyle oynamaya hakkınız yok GS forması varsa üzerinizde tarzında bir şeyler diyordu.

Son düzenleme:
Taffarel ile yola devam edilmeli sene sonuna kadar. Lucescu ile oturup anlaşılsın seneye için. Transfer listesini hazırlasın . 3-4 sene çalıştırıp emekli olur zaten oda. Bu süre yetmeli

NKFVaklınaK

ne okanı ya eski futbolculardan kimse gelmesin yerlilerden şaş arif falan deneme tahtası yaptılar iyice

Listedekilerden Ersun Yanal ve Hagi ''Sezon sonuna kadar'' ibaresini zaten kabul etmez, Okan Buruk bile şüpheli...

Bu yönetimle ve kulübün mevcut şartlarında yeni bir yabancı TD, başarılı olacağı varsa da heba olur...

Lucescu sezon sonu için ikna edilirse en iyi ihtimaldir; sezon Taffarel veya Hollandalı ile tamamlanır...

Lucescu olmuyorsa Ersun Yanal, gerisi yalan...

Yahut yeni yönetim-yeni teknik ekip; sezon Taffarel veya Hollandalı ile tamamlanır yine...

Sezon sonu gideceği kesin olsa denizli kalsın derim ama artık ipler koptu zaten sanıyorum.

kim gelirse gelsin bu sene çöp oldu, bu sezonla ilgili tek dileğim içerde feneri yenmek artık.

hep aynı şeyler galatasaray böyledir işte 4-5 senede bir büyük temizlik yapılır, baştan aşağı yenilenir takım bu senelerdir böyle gidiyor ama yöneticiler ders almıyor tipik Türk mentalitesi işte illa dibi görmemiz lazım bazı şeyleri düzeltmek için.

önümüzdeki iki sene avrupa yolu kapalı gibi, klüp mali açıdan sıkıntıda, taraftarın bu oyuncu kadrosuyla hiçbir bağı kalmadı artık,taraftar sinirli... tünelin ucunda ışık görünmüyor her şey olabilecek senaryonun en kötüsü şu anda. böyle dibe vurmalar ve kriz anları aslında fırsata çevirilebilir, şu saatten sonra klüpte deneysel bir şeyler yapılabilir aslında daha önce denenmemiş uzun vadede planlı programlı t.d, oyuncu, antrenör seçimi yapılabilir ama onu yapacak zihniyet yok klüpte...

bizim klübün yapılanması da belli, liseliler dışında örgütlenmeye izin de verilmiyor ki darbe yapılsın, yönetim bir şekilde vizyon sahibi genç galatasaraylılara geçsin yani her şey bombok şu anda senelerdir bu takımı takip ederim çok kötü zamanlarımız oldu ama bu kadar kötüsüne hiç şahit olmadım ben. en bok zamanımızda bile umut oluyordu gelecek senelerle ilgili içimizde. artık o da yok.

bu sene fener maçı dışında hiçbir maçı izlememeyi düşünüyorum eğer hamit, yasin, bilal, umut, olcan, sabri, tarık gibi isimler seneye de takımda olursa seneye de izlemeyeceğim.

tabii ki takımın bu hali bizim takımımıza olan sevgimizden bir şey götürüyor mu? Fuck no! takımın kötü futbol oynamasını geçtim amatör kümelere bile düşse ölene kadar kalbim bu renkler için atıyor olacak. yalnızca böyle büyük,köklü,efsane bir klübün bu kadar basiretsiz,plansız,programsız adamların elinde olması insanı üzüyor. bir yandan onlara da kızmamak lazım böyle vizyonsuz, plansız, disiplinsiz, eğitimsiz bir toplumun içinde büyüyünce Galatasaray Lisesini dahi bitirsen bazı kötü huyları üstünden atamazsın.

birkaç ay futbola ara.

ben geleyim lan? destek verin :D daha kötü olmaz vallahi.

dursun'un hagi veya yanal'ı getireceğini hepimiz biliyoruz ve bunu en az 1,5 senelik sözleşmeyle yapacak. o yüzden başka isimler üzerinden hayal kurmaya gerek yok, biz ikisi arasında en iyi kim kökler onu konuşalım bence.

Dusundum tasindim yinede en garanti isim Yanal. Simdiden gelecek sezon icin takimi hazirlasin ve transfer planlari yapsin. Hangi takima gittiyse fark yaratti hep. Ligtv'den izledigimde neredeyse tum tespitleri nokta atisi denilecek kadar iyi. Gonul ister kaliteli bir yabanci ile devrim yapalim ama gercekci olalim. Ne yabanci tdnin isteklerini karsilayacak paramiz var nede vizyonumuz(yonetim) var. Yanal kendisini kanitlamis bir td ayrica. Bizim kaos sezonumuz bile olsa adam iyi , coskulu futbol ile sampiyon yapti ve unutmayalim ki sampiyon yaptigi takim bizim altimizda 2.5 senedir ezilmis fener. Kolay degil ezik futbolculari motive edip sampiyon yapmak...

Bu sefer cidden hata yapma luksumuz yok bence. Gelecek sezonda sampiyon olamazsak ekonomik olarak bu gunleri bile arayabiliriz. En garanti isim Yanal oldugu icin Ersun dedim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt