Sezon sonu gideceği kesin olsa denizli kalsın derim ama artık ipler koptu zaten sanıyorum.
kim gelirse gelsin bu sene çöp oldu, bu sezonla ilgili tek dileğim içerde feneri yenmek artık.
hep aynı şeyler galatasaray böyledir işte 4-5 senede bir büyük temizlik yapılır, baştan aşağı yenilenir takım bu senelerdir böyle gidiyor ama yöneticiler ders almıyor tipik Türk mentalitesi işte illa dibi görmemiz lazım bazı şeyleri düzeltmek için.
önümüzdeki iki sene avrupa yolu kapalı gibi, klüp mali açıdan sıkıntıda, taraftarın bu oyuncu kadrosuyla hiçbir bağı kalmadı artık,taraftar sinirli... tünelin ucunda ışık görünmüyor her şey olabilecek senaryonun en kötüsü şu anda. böyle dibe vurmalar ve kriz anları aslında fırsata çevirilebilir, şu saatten sonra klüpte deneysel bir şeyler yapılabilir aslında daha önce denenmemiş uzun vadede planlı programlı t.d, oyuncu, antrenör seçimi yapılabilir ama onu yapacak zihniyet yok klüpte...
bizim klübün yapılanması da belli, liseliler dışında örgütlenmeye izin de verilmiyor ki darbe yapılsın, yönetim bir şekilde vizyon sahibi genç galatasaraylılara geçsin yani her şey bombok şu anda senelerdir bu takımı takip ederim çok kötü zamanlarımız oldu ama bu kadar kötüsüne hiç şahit olmadım ben. en bok zamanımızda bile umut oluyordu gelecek senelerle ilgili içimizde. artık o da yok.
bu sene fener maçı dışında hiçbir maçı izlememeyi düşünüyorum eğer hamit, yasin, bilal, umut, olcan, sabri, tarık gibi isimler seneye de takımda olursa seneye de izlemeyeceğim.
tabii ki takımın bu hali bizim takımımıza olan sevgimizden bir şey götürüyor mu? Fuck no! takımın kötü futbol oynamasını geçtim amatör kümelere bile düşse ölene kadar kalbim bu renkler için atıyor olacak. yalnızca böyle büyük,köklü,efsane bir klübün bu kadar basiretsiz,plansız,programsız adamların elinde olması insanı üzüyor. bir yandan onlara da kızmamak lazım böyle vizyonsuz, plansız, disiplinsiz, eğitimsiz bir toplumun içinde büyüyünce Galatasaray Lisesini dahi bitirsen bazı kötü huyları üstünden atamazsın.
birkaç ay futbola ara.