Yine mi yanlış birine umut bağladık diye düşünmeye başladım maalesef...

Devre arasına kadar kredisi var. Ondan sonra yanlış yaparsa her türlü linç edilmeli...

Son düzenleme:
Jem. Rodriguez gibi 4. Lig topcularini oynatan kisiden insan Umut bekleyebilirmi? Evet bekledigimiz gibi Umut 90 dakida oynadi. Diger
Yanda Emre, Sinan gibi takimda fark yaratan yetenekleri harcamak için elinden gelen her seyi yapiyor.

Mustafa Denizli: "Dört nokta transfer yapacağız."

Mustafa Denizli: "Dört nokta transfer yapacağız."

bunu söylemedi renktaş

Mustafa Denizli: "Galatasaray için nokta atış diye tabir edilecek, taraftarın ve oyuncuların psikolojilerini düzeltecek şeyler olacak."
Mustafa Denizli: "Hem genç hem de Galatasaray'ın geleceğini kurtaracak bir takım kuracağız."
Mustafa Denizli: ''Şu an taraftarımız bilsin; benim görevlendirdiğim ekipler dört bir yerde çalışıyor.''
Mustafa Denizli: "Tahmin ediyorum 15-20 gün içerisinde düşündüklerimizi gerçekleştireceğiz. Farklı bir Galatasaray yaratacağız."

Masallara başlamış bile...Dört nokta transfer yapacak babayiğit varmı bu memlekette? Dünyada bile yok.

Mustafa Denizli 'nin son dakikalarda Sneijder ve Selcuk'u oyuna almasi kanaatimce sahadaki oyunculara olan tepkisinden dolayi idi. Size guvenmiyorum dercesine.

Süper lig puan cevelinde üçüncü Akhisar Belediyespor a karşı genç ve dinamik bir takım sürdü.

İlk yarının başında o kadar baskili ve atak oynadikki acaba rakip Akhisar dan başka bir amatör takimmı diye internete bakmak zorunda kaldım.

Eğer sadece Jose yerine Sneijder gibi bir kaliteli ayak alsaydi takim farka giderdi. Takim enerjik idi.

Ikinci yarı Jose ve Jem üzerine kurulu (!) bir Orta saha ile devam edinde galibiyeti zor kurtardik.

Twitter'da aldığımız bilgileri dikat edelim lütfen . Ben de dahil olmak üzere :)

Hocam bu karo ile maclara devam edersek
Şampiyon bile oluruz.

---Muslera---
Sbri-Smih-Balta-Olcan
Snan-Dnayr-Emre-Ysin
Sneijder
Podolski

Jose, Jem, Umut, Burak,
Koray, Tarik, Selçuk, Bilal bunlar hiçbir zaman ilk 11 oyuncusu olmamali.

Arkandayız hoca, istediğini yap.

Hocam bu karo ile maclara devam edersek
Şampiyon bile oluruz.

---Muslera---
Sbri-Smih-Balta-Olcan
Snan-Dnayr-Emre-Ysin
Sneijder
Podolski

Jose, Jem, Umut, Burak,
Koray, Tarik, Selçuk, Bilal bunlar hiçbir zaman ilk 11 oyuncusu olmamali.
bu kadro ile 9 8 puanlı 2 takımı geçeceksin kardeşim sen harcanıyorsun tez vakit hocalık lisansı için başvur :)

Predestination-2014.png

bizzat kendisi :crushed:

2008-2009'un kopyası gibi.Ertuğrul Bjk'den sonra Bursa'ya gitmişti o sezon,Hamza da Bursa'ya gitti şimdi.Acaba?

Yarın Akhisar maçında defansın önünde sürekli pas hatası yapan Chedyou, Rodriguez kamplumbağalarını oynatacakmış. Terim inadı Denizlide de varmış. Tabi Umutta forvette, umarım bizi çıldırtmaz.

lan hoca bjk macindan beri kilim sana dinazor bozuntusu denayer iyilesmedi mi daha jurassic kafali

Geri
Üst Alt