[FBV]1164234330288716[/FBV]
Denizli'nin Podolski'nin Golü Sonrası Sevinci

Sarhoş gibin :D

Mustafa Denizli: "Önemliden daha fazla bir önemi var. Yani çok önemli bir 3 puan aldık."
Mustafa Denizli: "Oyun çok kolaya geldi, zaman oldu çok zora geldi. 5 değil 6'lık bir maç da olabilirdi skor olarak"
Mustafa Denizli: "Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz, ama oyuncularım ve ben bu sıkıntıları aşmaya kararlıyız."
Mustafa Denizli: "Taraftarı tribüne çeken, takım oyunudur. Üçüncü gol sonrasında taraftar da bizi şevklendirip oyunun içine çekti."
(Basın Toplantısı) Denizli: "3 gün arayla, aynı ekiple oynamak bazen avantaj bazense dezavantajdır. Biz bunu avantaja çevirmeyi baardık."
Denizli: "İlerleyen her zaman dilimi, lehimize işliyor, önümüzdeki günlerde birçok şey değişecek. Kimse merak etmesin."
Denizli: "Zor gol attık, kolay gol yedik. Bazı noktalarda eksiğimiz var, ama bu eksikler telafi edilebilecek eksikler ve telafi edeceğiz."
Denizli: "Oynayabilen, yürüyebilen 18 kişimiz vardı. 19 kişiyle çıkılsa çıkamazdık. O şartlarda sahaya çıktık ve değerli bir 3 puan aldık."
Denizli: "Benim için her oyuncum değerlidir. Kullansam da kullanmasam da Sabri benim için değerli bir oyuncudur."
Denizli: "Hata yapmamak durumundayız. Sağlıklı çalışmalar yapıyoruz. İki üç hafta içerisinde, çalışmalarımızın sonuçlarını alacağız."
Denizli: "İstek ve katkı olarak diğer maçların biraz daha önünde bir maç oldu.Bu yüzden zaman lehimize işliyor diyorum."
Denizli: "Transfer hakkında birçok projemiz, planımız var ama imzalar atılana kadar bir şey söylemem mümkün değil."

edit: https://www.ntvspor.net/haber/haber-t/145810/denizliden-net-mesaj---revizyon--

Takımı 10 buçuk kişi oynatanTarık yerine Rodriguez i alarak en Kritik dakikalarda takımı 10 kişi oynatmaya devam etmiştir.

Ya forumun eski haline dönmek istiyorum en son atılan mesajlar yanda değil üstte çıksın.

Denizlinin hatalarina rağmen Akhisara karşı kazandık. Takım durumun ciddiyetini anladı Sneijder, Podolski dahil kendini sahada yırttı. Denizli nın taktği takimi felç etmesine rağmen kazanmasini bildiler.

Geldigi günden beri defansta fanteziler yapiyor. Sözleşmesi feshedilip kazandığı puan başına parasini almalı ki böyle fantastik maceralara girişmesin.
Rijkaard, Prandelli, Terim, Hamza fantezileri gördük biz daha fazlasina karnimiz tok.

Hamza nın asıl sorunu Orta saha iken, Denizli ek olarak defansimizi da muşmulaya çevirdi. Her maç sonu Muslera nın başı dönüyordur.

Ched Denayer 2'lisi 2. devre oynamazsa yerim degişikligini Denizli. İnşallah yalandan degişim yapmazsin.

Geldigi günden beri defansta fanteziler yapiyor. Sözleşmesi feshedilip kazandığı puan başına parasini almalı ki böyle fantastik maceralara girişmesin.
Rijkaard, Prandelli, Terim, Hamza fantezileri gördük biz daha fazlasina karnimiz tok.

Ne yapsam adamda sasirdi, bende olsam bende sasirirdim. Orta saha desen orta saha yok, defans desen defansda yok. Sabri sag bek desen kanser, Tarik desen veba.

Hamza bile denenmis ne halt oldugu belli olmus Tarik, Koray gibi komisyon cöplerini yedege bile koymuyordu. Denizli geldi bu ikisi yedekleri isgal etmeye basladi. Diger yanda 36 yasina kadar sözlesme imzalanan Selcuk-Burak mafyasini sezon sonuna kadar 90 dakika oynatmaya kesin kararli gözüküyor. Rakibe pas rekoru verme kiran hantallar Chedyou ve Rodriguez e son zamanda özel sevgi beslemeye basladi. Denayerin de hala sakat olduguna inanasim gelmiyor. Bence kiralik diye oynatmiyor, yani kafasindaki takimda yeri yok.

Ulan sizede yaranılmıyor

Adam kadrodaki bütün oyuncuları deniyor.Sizin dediklerinizi yapıyor yinede Denizli suçlu oldu canım

yaşı ilerlemiş olmasına rağmen fikirleri yenilikçi
chedjou'Yu dmc yapın dedik 2 yıldır oynatıyor
semih'in sağda denemişti mancini üstad denizli de denedi

hamzadan 6 gömlek üstün hocadir
sansi yaninda olsun alahima kitabima sevdim seni mustafa..

Geri
Üst Alt