yaşı ilerlemiş olmasına rağmen fikirleri yenilikçi
chedjou'Yu dmc yapın dedik 2 yıldır oynatıyor
semih'in sağda denemişti mancini üstad denizli de denedi

hamzadan 6 gömlek üstün hocadir
sansi yaninda olsun alahima kitabima sevdim seni mustafa..

Chedyou yu dmc oynattirmak isteyen taraftar, her sezon yönetime baski yapip acele komisyonlu cöp transferler yaptiran taraftar.

sağlam bir yardımcıya ihtiyacı var. hatta sneye sportif hoca olarak kulübü en üstten yönetsin yardımcısıda hoca olsun..

cihat arslan hamza gibi kücük düsünmüyorsa ii bir secenek.

Bunu dedimi la :asd:

Mustafa Denizli: Daha durun, üst üste 5 hatta 15 maç kazanacağız.

Denizlinin Bjk macinin hakem elestirisine gec de olsa katiliyorum. Hakem rakibe penalti, faul, serbest vurus vermeyebilir, bu herkesce görülür. Ama herkesin görmedigi, hakemin her düdügünü bir takimin akisinin aleyhine calmasi. Bu bazen maci verilmeyen bir penaltidan cok fazla etkileyebilir.

Cok süper süslü püslü konusuyor. Degisen birsey yok:

Hamzadan devam eden sorunlar

Selcuk-Burak mafyasinin dokunulmazliklari sürüyor.

Orta saha kagnilardan dolayi yolgecen hani olmaya devam ediyor.

Fark yaratacak genc yetenekler dislanmaya devam ediyor (Emre, Sinan, Denayer)

Galatasaraya ilave ettigi sorunlar:

Hamza zamaninda 18 e giremeyen agir, yeteneksiz ve ruhsuz komisyon cöpleri takima geri döndü (Koray, Jem, Tarik)

Defansi durmadan degistirip hallac etti. Hakan, Chedyou, Semih yerleri sürekli degisti, bu Muslerayi da etkiliyor.

Chedyou, Selcuk veya Rodriguez den olusacak orta sahanin yolgecen hani oldugu görüldügü halde israr ediyor. Jemi oynatmaktan bile cekinmiyor. Koy orta sahaya Emre, Yasin, Denayer gibi kosan yetenekleri.

hocam eğer bu kadroyla devam edeceksen sende taraftarda ikinci yarı maskara oluruz valla !! gözünü seveyim gerekirse ligi 10.bitirelim ama bunlardan kurtar bizi yalvarrırım sana yeter yaa amatör takım bizi dağıttı resmen !!

hocadan beklentim iyice azaldı ama dün kanalları dolaşırken fbtvde meymementsiz öçyi gördüm herif azılı fanatik fenerli bizden bahsederken aklınca hep dalga geçerek konuşur ama mustafa denizliden bahsederken gözlerinde bir ürperti gördüm

denizlinin kuşlar üzerinde değişik bir etkisi var , umarım işimize yarar devre arasından sonra

Tarık gibi bir adamı oynatarak futboldan ne kadar anlamadığını olabildiğince ortaya koyuyor.

Kafasının içinde beyin yok, adam bildiğin et kafa.

fdf7318d190b41b3a6199c5447b2916f.jpeg

Tarık gibi bir adamı oynatarak futboldan ne kadar anlamadığını olabildiğince ortaya koyuyor.

Kafasının içinde beyin yok, adam bildiğin et kafa.

kısır döngü. zamanında hoca olmuslar gelisim düzeyi sıfırın altında olan futbol ülkemizde isim yapmıslar ve insanların kafasında hep büyük hoca olarak kalmıslar.

bunları sisirende bizzat basın.

isin komik tarafı gercekten bu adamlardan daha fazla futbol bilgimiz var. buda demek oluyor ki bu adamlar tamamen teknoloji ve modernliğe uzak insanlar..

kısır döngü. zamanında hoca olmuslar gelisim düzeyi sıfırın altında olan futbol ülkemizde isim yapmıslar ve insanların kafasında hep büyük hoca olarak kalmıslar.

bunları sisirende bizzat basın.

isin komik tarafı gercekten bu adamlardan daha fazla futbol bilgimiz var. buda demek oluyor ki bu adamlar tamamen teknoloji ve modernliğe uzak insanlar..

Haksızlık ediyorsunuz Mustafa Hoca'ya.

Haksızlık ediyorsunuz Mustafa Hoca'ya.

abi eski kafalar, yeniliklere kapalılar.

bir oyuncuyu almadan önce en kötü taraftar forumuna girsen bile o adam hakkında bayağı bilgiye ulasırsın.

bizde transfer politikası standart;

menejerler gelir oyuncusunu pazarlar, bizimkileri bir güzel kandırır, sokar ve gider.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt