Semihi oynatmaya devam et. Kör müsünüz nesiniz anlamıyorum ki.

ya öyle değişiklik mi olur,adam ben nerde oynıcam diye soruyo kara düzen iş mi yapılır bunamış bu yaw

Naptı bu ya, sağ kanatta kimse kalmadı

Ugandadan geldi herhalde futbolcuları tanımaya çalışıyor, mevkilerde deniyor falan. Semihi istediğin yere koy çıkan sonuç=bok. Zaman verelim diyoruz sabrımızı zorluyor. Oynatmayacaksın şu malı, bu kadar basit.

Eleman kenarda kedi gibi kendini yalamaya devam ediyor..
SON YERLİ SEVİCİ!!!

3 değişiklik yap hoca 33333333333333 abv abv

Tarık'ı çıkarıp rezil rüsva Semih'e 90 dakika katlanmak ne demek hocam. Şu zavallı da ne buluyorsun sürekli 11'de.

Akhisara karsi iki macti ayni gecti hoca. Ikinci yari ezildik resmen; Jose-Tarik degisikligi hic ama hic olmadi.

rodrigez'i alması hataydı. yorgun ortasaha hepten oyundan düstü.

tabi hoca herkese sans vermek istiyor.

semih'i kayseri macında sağ bek oynatabilir..

dürülülü denizli ancak hoca eskisi antikadır ve onu bize hoca olarak atayanlar en az dürülülü kadar antikadır şimdi sıra dürülülünün vereceği zararlarda.. uzun lafın kısası bizim klüp batmak zorunda keza bu kadar hatalı ve fahiş hatayı yapan bir başka klüp yok ... not : avrupada gelir maaş oranı en yüksek takım bizmişiz bizden sonra yüzde 85 ile roma imiş.. tam rezalet ..

Semih'i sağ beke çekmesiyle maçı resmen riske attı.Tarık-Rodriguez değişikliği bence çok yanlış bir değişiklikti.

joseyi oyuna alıyosan bilali çıkaracaksın hocam.fantazilerini kendine sakla.maçı veriyodun az kalsın..

Hamza gibi değil.Sürekli 1 şeyler deniyor en azından ama neden 2 oyuncu değiştiriyor onu anlamadım.Hadi diğer maçlar neyse de bugün zaman geçirmek için oyuncu değişikliği şarttı.

yıllar önce benim gibi antika moruklar hatırlar ancak, bu dürülülü çok kritik werder bremen maçında taner diye vasat bir stoperimizi forvete koymuşdu, çamur deryasındaki macda taner denen eleman son dakikada önündeki topa ıska geçerek yüzde yüz golü kaçırıp bizim avrupadan elenmemize sebeb olmuşdu,tabi bu maçın ilk ayağında kayıp ettiğimiz maç sonrası bizim dürülülü istanbulda cehennemi göstereceğiz diye laf ebeliği yapmışdı,sonuç olarak elendik ,werderli oyuncular hava alanından buna kart attılar ,geldik gördük diye.. efem uzun lafın kısası bu adam hoca falan değildir hasbel kader bu işe başlamış, azıcık sivrilmiş ama hiçbir işi ,projeyi tamama erdirememiş bir laf ebesidir.. şimdi bakalım devre arasında transferlerde bu antika futbol bilgisi ile zaten batmış olan klübe ne kadar zarar yazdıracak.
not : elenmemizden epey bir zaman sonra denizli o an silahım olsa taneri vururdum diye abuk bir açıklama yapmışdı sanki onu forvete başkası koymuş gibi..

Son düzenleme:
bundan sonraki maçlarda böyle saçma degişiklikler yapmaz inşallah.

semihi oynatmaya devam et sezon sonunu göremezsin

Geri
Üst Alt