Mustafa Denizli: "Önemliden daha fazla bir önemi var. Yani çok önemli bir 3 puan aldık."
Mustafa Denizli: "Oyun çok kolaya geldi, zaman oldu çok zora geldi. 5 değil 6'lık bir maç da olabilirdi skor olarak"
Mustafa Denizli: "Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz, ama oyuncularım ve ben bu sıkıntıları aşmaya kararlıyız."
Mustafa Denizli: "Taraftarı tribüne çeken, takım oyunudur. Üçüncü gol sonrasında taraftar da bizi şevklendirip oyunun içine çekti."
(Basın Toplantısı) Denizli: "3 gün arayla, aynı ekiple oynamak bazen avantaj bazense dezavantajdır. Biz bunu avantaja çevirmeyi baardık."
Denizli: "İlerleyen her zaman dilimi, lehimize işliyor, önümüzdeki günlerde birçok şey değişecek. Kimse merak etmesin."
Denizli: "Zor gol attık, kolay gol yedik. Bazı noktalarda eksiğimiz var, ama bu eksikler telafi edilebilecek eksikler ve telafi edeceğiz."
Denizli: "Oynayabilen, yürüyebilen 18 kişimiz vardı. 19 kişiyle çıkılsa çıkamazdık. O şartlarda sahaya çıktık ve değerli bir 3 puan aldık."
Denizli: "Benim için her oyuncum değerlidir. Kullansam da kullanmasam da Sabri benim için değerli bir oyuncudur."
Denizli: "Hata yapmamak durumundayız. Sağlıklı çalışmalar yapıyoruz. İki üç hafta içerisinde, çalışmalarımızın sonuçlarını alacağız."
Denizli: "İstek ve katkı olarak diğer maçların biraz daha önünde bir maç oldu.Bu yüzden zaman lehimize işliyor diyorum."
Denizli: "Transfer hakkında birçok projemiz, planımız var ama imzalar atılana kadar bir şey söylemem mümkün değil."
edit:
https://www.ntvspor.net/haber/haber-t/145810/denizliden-net-mesaj---revizyon--