Puştluklarla doldurduğu bir dönem geçirmemesi dileğiyle...

Hadi hayırlı olsun. Denizli umarım başarılı olur. olamazsa zaten sezon sonu gider yerine terim gelir sonra hamza sonra tugay sonra hamza sonra terim..... bu devran böyle gider arayada bir iki uyduruk yabancı sıkıştırırız :)

Hayirli olur insallah

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Just turkish things.

Bi gidince yine Terim gündüme gelir, Terim gidince Hamza gelir, hepsi de mezara girince heralde teknik adam bulamadik diye kulübe kilit'i vururlar.

Hayırlısı olsun, parantezi güzelce kapatır bizi kazara da olsa şampiyon yapar umarım. İlk icraati Florya'yı çekip çeverecek birilerinin bulunmasını talep etmek olmalı.

Yapacak bir şey yok artık. Olan oldu.

bu sene ligi alacagiz eze eze fark bekliyorum

zuurt kupasini

ligi 82 puan ile champ

ve uefa kupasi ile kapatacagiz

sezona iyi baslayacagiz sonra biraz bocalayacagiz

ondan sonra tam gaz kupalara

denizli tam bir efsane olacak bu kulüpte

öyle böyle degil

birlikte cok gulup agliyacagiz

adama resmen tapacagiz

millet bize gipta ile bakacak

bu mesajimi unutmayin ;)

ve uyanır :D

yaşına hürmet az küfredelim hodjam. yerli takıntısı yapma, dengeleri sars futbol oynat şu takıma.

hayırlısı olsun , kendisine başarılar

4-3-1-2 oynatacak bence.
İlerde poldi-transfer
Orta 3 lü selcuk-defansif transfer-jose( veya tekerlek sandalyeli hamit)

Tapatalk

Fikret Orman: "Mustafa Denizli iyi bir Beşiktaşlı. İyi bir Beşiktaşlı’nın Galatasaray’ın başına geçmesi beni mutlu etti." (Adil Oyun)

Galatasaray'ın Mustafa Denizli, Fatih Terim gibi dinazorlardan kurtulması gerekiyor.

Hakkımızda hayırlısı. Başarılar hocam.

Fikret Orman: "Mustafa Denizli iyi bir Beşiktaşlı. İyi bir Beşiktaşlı’nın Galatasaray’ın başına geçmesi beni mutlu etti." (Adil Oyun)

Buda kendini bi bok zannediyor...

Daha demin kargaların forumlarına bir göz attım , adamlar bize anadolu takımı muamelesi yapıyor. Bize 5 atacaklarmış.Denizli niye bize gelmiş ki , biz fakiriz transfer yapamayız...

Bunu diyen beşiktaşlı

Son düzenleme:
madrid macina niye cikmiyorsun korkak

Artık söyleyecek bir söz yok ama net olan birşey bu seneyi unutun. Hakkını şu konu da yiyemem kendisi iyi bir scout olarak bize bir iki iyi oyuncu kazandırır.

Buda kendini bi bok zannediyor...

Daha demin kargaların forumlarına bir göz attım , adamlar bize anadolu takımı muamelesi yapıyor. Bize 5 atacaklarmış.Denizli niye bize gelmiş ki , biz fakiriz transfer yapamayız...

Bunu diye beşiktaşlı

Gecen seneyi cok cabuk unutmuslar ;)
Bunlar fenerden daha beter bir toplum.. :|

Icımden bı ses avrupa lıgınde kalacaz ve orda basarılı olacaz dıyor.Mustafa denızlı ıle avrupada turk ve galatasaray tarıhının ılk basarıları elde edıldı sahsen lıgde sampıyonluktan cok avrupa lıgınde fınal sampıyonluk tercıhımdır.

Geri
Üst Alt