Benim gözümde 1:0 geriden basladi maalesef bugün takimin basinda cikmayarak.

Galatasaray'ı kabul etmişmiş. Geçin bu işleri. Hayatının son volesini Galatasaray'da vurup gidecek. Başarılı olursa namı yürüyecek, olamazsa milyon euroları cebe atacak. Kapıda yatarlar Galatasaray beni alsın diye Türk hocaların hepsi. Yok lütfetmiş de gelmiş.

Ümit bağlanılan adam da Hamza'ya her konuşmasında destek veren, Sabri, Umut hayranı biri. TV'de her konuşmada bunu dillendiren biri. Telles, Cehdjou'ya takmıştı mesela bir aralar. Ama bir kez olsun Semih, Sabri, Yasin'e laf etmez.

Kısacası Dursun'a yakışan bir hoca! Çünkü Hamza'nın laciverti ve yaşlısı.

Dursun ile beraber defolup gidene kadar maçları 2 bin kişi izler. Lig TV'ler kapanır çok açık.

Yani Türk oldugu icin, genetik bir eksiklik mi var diyorsun Ömer ? Yada Türk genetik anlamda hep cikarci, ve kötü insanlar mi ?

Mustafa Denizli o voleyi, iki sene önce de vurabilirdi, mesele sadece para olsaydi. BJK´yi de onca baskiya ragmen, saglik sorunlari nedeni ile birakmisti.

Kurdugu kadro resmen sacmalikti.
Onun degil demesin kimse net onundu. Trt konusmalarini dinleyen anlardi. En iyi defansini sol bekte oynatacak cilginlik taffarelde yok oyuncuya sorsan beni beke koyma der zaten. Sabriden acik yaratma fikri dahilerin bile aklina gelmemistir. Hele ayni anda solda 3 adam olup bolgenin bos olmasina mantik getiremedim. Yine ayni sekilde olcan ve yasinin sag tarafta sabriyle olup oradan madridin atak yapmasida komikti.
Kimlerle oynamaya calistigini gormussundur umarim

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük çaplı revizyon konusunda kendisinden ciddi beklentilerimiz var.

Hadi yorumculuğunu atalım çöpe, antrenmanlardan sonra da anyayı konyayı göremezsen işler değişir.
Duruma göre Ched-Denayer-Balta üçlüsü stoper tandemi olmalı. Mecburen Gross sağ bek oynayacak. Semih'e illa şans vereceksek sağ bekte arada deneyebilirsin.
Sol bek diye öldük bittik, Telles'i getirdiler onun da ne kadar iyi olduğu tartışılır. Bu sene Carole, Olcan idare edeceğiz, pır pır çocuk da şans bulabilir arasıra.
Melo tarzı kimi alacak yönetim merak ediyorum ama banko yazılması gereken olur.
Takımın yaş ortalaması yüksek. Umut'un çok iyi koştuğu, pres yaptığı yalan, talipli çıkarsa Burak'ı sepetlemek için yönetime baskı uygula.
1 forvet, Sinan, Poldi yine yeterli değil ama takımı bir kişi eksik oynatan oyunculardan kurtulmak da değerli.
EmreÇ ve Jose genç oyuncular, pas tekniği kötü olmayan isimler, sana dinamizm katabilirler, hata yapsalar da ısrarcı olacaksın. JPK'nın ne kadar kötü olabileceğini gördük ne kadar iyi olabilir yorum yapamıyorum, daha önce hiç izlemedik. Aldığı sürelerle eleştirmek yeterli değil esasen.
Benim en büyük korkum Poldi'nin Drogba gibi harcanması olur. Cahil taraftar, gol attıkça sesini çıkarmaz ama 5-6 maç gol bulamazsa başlarlar zırlamaya.
Sabri'nin Umut'un enerjisini unut, eli yüzü düzgün iki transfer yapılınca böyle bir ihtiyaç da oluşmaz gençlere şans verme kaydı ile.

Ne diyeyim. Allah yardimcin olsun Hocam ama isin harbi zor...

Sadce su copleri temizle isterse sampiyon yapma , no problem....

Yine efsanemiz olsursun.

Hamza nin takimini bozmadan takimdan Umut, Burak, Selcuk, Jem, Bilal, Hamit gönderilip sürekli degismeyen bir 11 kurmali. Atletico ya karsi sürülen 11 derin güclerin isi. Dandik bir ilk 11 ve tatklikle cikildi. Amac algi operasyonu yapip, devre arasi Galatasaray a cöp komisyon transferleri yaptirmak. Dogru olan bilincsizce transfer yapmak degil, mevcut kadrodan en iyi futbolculari bir arada oynatmaktir. Denayer, Emre ve Sinan artik sürekli oynatilmalidir!!

Taffarelde düzgün kadro kuramadıgı iyi oldu aslında dün resmen mustafa denizliye al senin evlatların bunlar dedi.Takımın içler acısı halini gözler önüne serdi.Bu dakikadan sonra mustafa denizlinin işi zor.Birçogunu takımdan sepetlemesi gerek.1.5 yılı rahat geçirmek istiyorsa farzoglu farz oldu bu revizyon.

Yani Türk oldugu icin, genetik bir eksiklik mi var diyorsun Ömer ? Yada Türk genetik anlamda hep cikarci, ve kötü insanlar mi ?

Mustafa Denizli o voleyi, iki sene önce de vurabilirdi, mesele sadece para olsaydi. BJK´yi de onca baskiya ragmen, saglik sorunlari nedeni ile birakmisti.

Genetik ile alakası yok. Türk hocalar büyük oranda başarısız, cahil(dünya futbolunu takip anlamında) ve kötü hocalar oldukları için yurtdışında çalışamazlar. Dolayısıyla maksimum çalışacakalrı yer Galatasaray ve Fener. O yüzden hepsi kapıda yatar. Öyle risk alma filan yok yani. Son kez hocalık yapacak adam, burda da en mantıklı seçenek Galatasaray.

Türk hocaların genetikleriyle alakalı değil, öğrenme sonucu gerçekleşen kapris ve kompleksleri ile alakalı sorunları var. Şu an yerli eski futbolcualra bak hepsinde aynı ağlaklık. Üstelik yabancılar aleyhine durum varken ülkede.

Denizli maca cikmaktan korkmustur.

Korkaklarin GS da isi olmaz.

Rezil herif. Eskiden boyle degildin, yaslandi iyce.

Degil denizli mourinho gelse bu kadro ile hic birsey yapamaz, yetersiz dedimiz bir iki oyuncu ilk 11 de oynamayinca onlari bile mumla arar oluyorsun cünkü yedekler onlardan bile kat kat daha kötüsü. bu sezon sampiyonluk = galatasaray tarhinin en büyük mucizelerinden biri demek

bu kadro bir sekil gecen sezon sampiyon oldu. ne kadar şükür etsek az.

son 3 yıldır resmen sefilleri oynuyoruz.

Genetik ile alakası yok. Türk hocalar büyük oranda başarısız, cahil(dünya futbolunu takip anlamında) ve kötü hocalar oldukları için yurtdışında çalışamazlar. Dolayısıyla maksimum çalışacakalrı yer Galatasaray ve Fener. O yüzden hepsi kapıda yatar. Öyle risk alma filan yok yani. Son kez hocalık yapacak adam, burda da en mantıklı seçenek Galatasaray.

Türk hocaların genetikleriyle alakalı değil, öğrenme sonucu gerçekleşen kapris ve kompleksleri ile alakalı sorunları var. Şu an yerli eski futbolcualra bak hepsinde aynı ağlaklık. Üstelik yabancılar aleyhine durum varken ülkede.

Tamamda adam daha bir kac sene önce beyin kanamasi gecirmis, ciddi saglik sorunlari var, heyecana gelmemesi lazim. Adamin bu yasta rahat yorumculuk koltugunu birakip, teknik direktörlüge atilmasi kolay bir karar mi ?
Takim sampiyonlukta 7 puan geriye düsmüs, baski var, oyuncularin durumu karisik. Bu durumda takima dönmesi, öyle bos bir olay degil.

Eger sikinti aglaklik ise, burada nerdeyse her üye icin gecerli. Yani genetik bir sikinti olabilir, ne dersin ?

Sabri,Bilal,Umut,Semih gibilerini oynatırsan sanada yazıklar olsun.Seni de göreceğiz bakalım evlatcı misin değil misin?

Artık destek zamanı Favre isterdim ama Denizli de iyi bence şu durumda düzelticek takımı aklı başında bir adam çok akıllıdır Denizli ve çok serttir Floryada düzen geri gelicek Hamza gibi değil

Atletico maçına çıkmamasını kabul etmek zor geliyor ama bir taraftan da hak veriyorum. Özellikle CL seviyesine göre o kadar aciz bir kadromuz var ki Denizli'de bunu biliyor bunu görüyor elbet. Bu sorumluluğu alıp yeni Galatasaray kariyerine bir çentikle başlamak istemedi belki de bilemiyorum. "Ama Mancini ayağının tozuyla hemen Juve maçına çıkmıştı" diyenleri duyar gibiyim. Mancini o maça çıkmıştı ama o takım bir önceki senenin CL Çeyrek Finalistiydi. Muslera ve Sneijder dışında yabancı olarak Eboue, Melo, Drogba vardı, yerlilerden Selçuk, Burak, Semih ve Hamit öyle veya böyle bu kadar kötü durumda değildi. Hele hele Burak herşeye rağmen bir önceki sezon CL'de 8 gol atmış bir golcü olarak görünüyordu. Yani bakıldığı zaman kadro CL için yeterli görünüyordu ve takımın gruptan çıkma iddiası vardı çünkü Juve maçı daha 2. maçtı. Real'den altı gol yemiştik ama Drogba'nın sakatlanması bizi etkileşmişti. Takım ondan sonra çözülmüştü. Ki zaten o Real o sene Bayern gibi takıma Almanya'da 4 attı. Mancini bunları görüyordu elbet. Belki de buna güvenerek juve maçına çıktı ve savunma ağırlıklı bir futbol ile şansını denedi ve tuttu da :asd22:

Mevcut CL vaziyeti ve böylesine acınası bir kadro kalitesi gerçeği varken Mancini bırak Atletico maçına çıkmayı bu takıma hoca olmayı kabul etmez :red: Buradayken beğenmiyorduk eleştiriyorduk vs... tamam ama işin gerçeği bu :) O yüzden bu mevzu geldi geçti artık. Şimdi Mustafa Hoca'nın üzerine düşen vazife Galatasaray formasını giymeyi haketmeyen çapsızları kadro dışı bırakmak veya en azından as kadronun dışına atmak hatta takımdan göndermektir. Bunun yanında devre arasında Gross hariç en az 2-3 iyi transfer ile bu takımı hem TR'de hem AL'de iddialı bir takım haline getirmektir. Denizli'nin kaderi Ocak ayının sonuna doğru az çok netleşir.

Denizli hamlesi zaten günü kurtarma hamlesiydi. Mevcut başkan ve yönetimden daha fazlası beklenemezdi zaten kendilerine yakışanı yaptılar. Bana kalsa bu sene feda edilmeliydi. Galatasaray'ı kaldırabilecek çapta bir yabancı hoca ile anlaşıp bu sene senden şampiyonluk beklemiyoruz denmeliydi. Takımı ayağa kaldırması, kendi düzenini kurması ve ülke futboluna alışması için zaman tanınmalıydı. Bunun yanında gelecek sene için takımda görmek isteyeceği 4-5 isim alınmalı ve sene sonuna kadar bunların transferi ile uğraşılmalıydı. Belki bu şekilde önümüzdeki 3-4 seneyi kurtarma imkanımız olurdu. Şimdi ne olur bilemiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin diyecek bir şey kalmadı.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt