Hadi yorumculuğunu atalım çöpe, antrenmanlardan sonra da anyayı konyayı göremezsen işler değişir.
Duruma göre Ched-Denayer-Balta üçlüsü stoper tandemi olmalı. Mecburen Gross sağ bek oynayacak. Semih'e illa şans vereceksek sağ bekte arada deneyebilirsin.
Sol bek diye öldük bittik, Telles'i getirdiler onun da ne kadar iyi olduğu tartışılır. Bu sene Carole, Olcan idare edeceğiz, pır pır çocuk da şans bulabilir arasıra.
Melo tarzı kimi alacak yönetim merak ediyorum ama banko yazılması gereken olur.
Takımın yaş ortalaması yüksek. Umut'un çok iyi koştuğu, pres yaptığı yalan, talipli çıkarsa Burak'ı sepetlemek için yönetime baskı uygula.
1 forvet, Sinan, Poldi yine yeterli değil ama takımı bir kişi eksik oynatan oyunculardan kurtulmak da değerli.
EmreÇ ve Jose genç oyuncular, pas tekniği kötü olmayan isimler, sana dinamizm katabilirler, hata yapsalar da ısrarcı olacaksın. JPK'nın ne kadar kötü olabileceğini gördük ne kadar iyi olabilir yorum yapamıyorum, daha önce hiç izlemedik. Aldığı sürelerle eleştirmek yeterli değil esasen.
Benim en büyük korkum Poldi'nin Drogba gibi harcanması olur. Cahil taraftar, gol attıkça sesini çıkarmaz ama 5-6 maç gol bulamazsa başlarlar zırlamaya.
Sabri'nin Umut'un enerjisini unut, eli yüzü düzgün iki transfer yapılınca böyle bir ihtiyaç da oluşmaz gençlere şans verme kaydı ile.