Site yonetiminden ricamdir. Bu linklere tiklayip acinca 10 saniyelik tam sayfa reklam cikiyor ve daha sonra sayfa about:blank oluyor. Buna bi el atin derim.
Bende öyle bir şey çıkmıyor.Siteyle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Site yonetiminden ricamdir. Bu linklere tiklayip acinca 10 saniyelik tam sayfa reklam cikiyor ve daha sonra sayfa about:blank oluyor. Buna bi el atin derim.
Hocada yabancı dil varmı renktaşlar?
akıcı bir şekilde izmir türkçesi biliyor mustafa hoca.
Gesendet von iPhone 6 mit Tapatalk

GS TV'deki spikerin söylediğine göre bugün bazı oyuncularla Almanca ve İngilizce konuşmuş.

Ferguson manuyu sampiyon yapip biraktiginda ferguson ile esit yaşta olan insanlar huzurevi penceresinden kuslari izliyordu
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu kulubun diyetisyeni de mi yok"@Senfo10: Mustafa Denizli, tesislerdeki yemekleri ve menuleri 'agir ve fazla rahat' buldugu icin degistirecekmis."
Ya iyi diyonda ne alaka para mara ben kac yaşında olursa olsun yas onemsiz diyorum sen diyon 4 milyon dolarFerguson ile bir mi bizimkiler ? Ferguson kac sene Manchester United e calistirdi, Terim gibi milli takim -galatasatay -milli takim galatasaray zamanlamasini beklemedi, yada Denizli iranli takimlara kadar düstü orda bide 900 bin avro ya evet derken bizde 4 e ve sonra asolan galatasaray demeleri cok komik bir durum
Ya iyi diyonda ne alaka para mara ben kac yaşında olursa olsun yas onemsiz diyorum sen diyon 4 milyon dolar
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bide utanmadan teklif gelince onur duydum kabul ettim flntabiki para önemli. Iran da bir milyonun altinda calisip, bize gelicne yuvama geldim ve 4 milyon almak alcaklik tir. Ozaman yuva muva yi karistirma
top podolskideyken "yah yah(Ja Ja) bravoo" diye bağırıyor hocam![]()