GS TV'deki spikerin söylediğine göre bugün bazı oyuncularla Almanca ve İngilizce konuşmuş.

Helal olsun o zaman. Adam kendini geliştirmiş zamanında. Bizim şimdiki yerli "hocalar" utansın. Bu imkanlarla İngilizce bile konuşamıyorlar. Gerçi bazlıları Türkçe'yi bile zor konuşuyor ama neyse

"@Senfo10: Mustafa Denizli, tesislerdeki yemekleri ve menuleri 'agir ve fazla rahat' buldugu icin degistirecekmis."

Hamz adlı pislik takımı topçuların keyfine göre idare etmiş

Ferguson manuyu sampiyon yapip biraktiginda ferguson ile esit yaşta olan insanlar huzurevi penceresinden kuslari izliyordu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ferguson ile bir mi bizimkiler ? Ferguson kac sene Manchester United e calistirdi, Terim gibi milli takim -galatasatay -milli takim galatasaray zamanlamasini beklemedi, yada Denizli iranli takimlara kadar düstü orda bide 900 bin avro ya evet derken bizde 4 e ve sonra asolan galatasaray demeleri cok komik bir durum

Ferguson ile bir mi bizimkiler ? Ferguson kac sene Manchester United e calistirdi, Terim gibi milli takim -galatasatay -milli takim galatasaray zamanlamasini beklemedi, yada Denizli iranli takimlara kadar düstü orda bide 900 bin avro ya evet derken bizde 4 e ve sonra asolan galatasaray demeleri cok komik bir durum
Ya iyi diyonda ne alaka para mara ben kac yaşında olursa olsun yas onemsiz diyorum sen diyon 4 milyon dolar

Ya iyi diyonda ne alaka para mara ben kac yaşında olursa olsun yas onemsiz diyorum sen diyon 4 milyon dolar

tabiki para önemli. Iran da bir milyonun altinda calisip, bize gelicne yuvama geldim ve 4 milyon almak alcaklik tir. Ozaman yuva muva yi karistirma

Galatasaray sayesinde adam olup bunun tadını en iyi şekilde çıkarmış bir adamdır. Bunun için onu suçlayamam ama sürekli sırıtan yüzü çok itici.

CU2KKF4UcAAFMdS.jpg:large

Klasik, hoca geldiğinde verirler gazı. Bu gazla da taraftar 1 sene gider.. İyi hocaysa bu sene ŞL gider, seneye de sağlam yatırım yapar..

Geri
Üst Alt