Hocam pas vermekten aciz, 4 metrekare alanda oynayabilen ağır develer Selçuk- Chedyou ikilisini tarihi kötü futbolun faturası olarak kadro dışı bırak. Orta sahanın ortasına hakeden ikili Denayer-Emre ikilisni yerleştir. Umut-Burak ı sil at. Göreceksin zirveyi kovalamaya devam edeceğiz.

Bu takımın başına her kim gelirse gelsin harikalar yaratamayacağını hepimiz biliyorduk. Mustafa Denizli'nin takımın başına gelmesini istemeyen biri olarak, içinde bulunduğumuz durumdan sorumlu tutulması gereken en son kişilerden biridir diye düşünüyorum. Devre arasında yapacağı(yaptıracağı) transferlerden ve oynanan futboldan sonra notunu veririz. Her zaman söyledim, yine söylüyorum; genç, dinamik ve ne istediğini bilen birinin takımın başına geçmesinden yanayım.

Orta sahamiza Defansin önüne Chedyou Selçuk gibi pas yapmaktan rakip kovalamaktan aciz ağir vasitalari koyarak daha ilk dakikalarda teslimiyeti Kabul etmiş bir teknik direktör. Öyle bir besiktas ki zayif Bursapor önünde bile pozisyon manyagi olmus tam 14 pozisyon vermis. Biz ise sut atamiyoruz. Sneijderin kisisel becerisi ile gol atiyoruz. Korkaklik ile bir sey elde edemeyiz yenilelim ama korkak oynamayalim. Orta sahadaki ağır vasitalar ile korkak oynamaya mahkum edildik.

O kadar çok sinirleniyorum o kadar çok yazacak şeyler varki ama susuyorum sırf devre arasına kadar susuyorum. Eminim benim gibi düşünen yüzbinlerce taraftar vardır.
Ayağına sıkma hoca.

Semih'le devam edersen,Yasinle,Burakla devam edersen inşallah rezil olup gidersin.

Muslera
Carole-Chedjou-Hakan(Denayer)-Transfer
Selçuk-Transfer
Podolski-Sneijder-Grosskreutz(kalırsa kalmazsa o tarz press gücü olan bir kanat)
Transfer

ayrıca bir tane yedek forvet,grosskreutz kalırsa bir yedek kanat,ayrıca yedek sol bek eren albayrak olabilir

Çok merak ediyorum Carole sola geçtikten sonra Semih oynayacak mı , oynamayacak mı?

Eğer yine oynarsa size tavsiyem Denizli'den umudu kesmeniz...

Kimse bana Semih'in ilk 11 oynamasını
A-Ç-I-K-L-A-Y-A-M-A-Z!!!!!!!!!!

Hocam Denayer-Emre yi Orta sahanın ortasin da oynatarak devrim yap. Haftalardir orta sahayı pas yapmaktan aciz ağır vasitalarla rakiplere hediye ediyoruz. Sneijder Podolski gibi kaliteli ayaklari kullanamiyoruz.

Ya bırakın bu da yerli sevici... Bu adam hoş ve boş konuşuyor. Aklı sıra taraftarın gazını alıyor, arada da Sabri'sini, Burak'ını, Selçuk'unu, Semih'ini, Umut'unu değere bindiriyor. Eskiler bu adamı bilir. Yeri geldiğinde Beşiktaşlıydım der, yeri geldiğinde Türkiye'nin en büyük takımı Fenerbahçe der, yeri gelir bizi ihya eder. Televizyondaki yorumlarını dinleyenler ne demek istediğimi anlar. Eleman nabza göre şerbet veriyor. Kazandıkları zaman ben diyor, kaybettikleri zaman futbolculara sallıyor(buna rağmen yerlileri ihya eden biri). İlginç bir adam.

Yazdım yazdım sildim yeminle :(

Devre arası en çok sahada vücüt dili kötü olan oyunculardan takımı kurtarmasını istiyorum. Kim kimin arkadaşı kim kimi sevmiyor bakmadan.

Hocam Denayer-Emre yi Orta sahanın ortasin da oynatarak devrim yap. Haftalardir orta sahayı pas yapmaktan aciz ağır vasitalarla rakiplere hediye ediyoruz. Sneijder Podolski gibi kaliteli ayaklari kullanamiyoruz.
Devre arasına kadar öyle saçma sapan bir devrim yapmaz umarım.

Devra arasında da getirir yerinin adamlarını koyar.

Simdiye kadar teknik direktörlük degisikligi, negatif olarak yansidi. Ilerleme olmadigi gibi, hafiften hafiften gerilemeler var. Yönetimin iki tane opsiyonu vardi, ya Hamzaoglu´nu gönderecekti gecen sezon sonunda, yada bu sezonu bitirecekti. Öyle sezon ortasinda teknik direktör degiskliginden sonra, takimin yükselise gecmesi cok ender görünür. Genellik ile daha da kötüye gider, ki gecen sezon takimin yükselise gecmesinden, belki biraz daha umutlu baktik taraftar olarak. Ama aslinda yapilacak en kötü seydir, birde aliskanlik getirir...

Mustafa Denizli takimi kökten degistirmek istese bile, nekadar kalacagi mechul. Cok net bir sekilde söylüyorum, Hoca isler daha kötüye gitmeye baslayinca, havluyu atar. Geldiginden itibaren mazaret üretmeye baslamasi, da gelip direk olarak basarili olabilme ihtimalini kisitladi. Sen takima güvenmezsen, inanmazsan, takimda oynamaz. Biraz daha politik konusacagina, taraftara oynadi.

Simdi bence durum bu sekilde devam ederse, Mustafa hoca yazin bavullari toplar. Takimin bir kac tane cok iyi oyuncuya ihtiyaci var, ve bunlari nasil bulacak kisin, ve takima nasil entegre edecek mechul. Hamza kötüye giden bir takim aldi, ve oda daha kötü bir halde birakti. Mustafa hoca da toparlayabilecek kadar uzun kalabilecek gibi durmuyor su an.

Son düzenleme:
denizli den hiç bir şey beklemeyin
sanki top oynadık da hakemleri hedef gösteriyor hala 80 lerdeki gibi maçlar tv den yayınlanmıyor sanıyor her halde

Denayer i sen yakinda santrafor da yaparsin, adam stoper stoper bas bas bagiriyor ben stoperim diye. Aynisi 2 yildir Chedjou icin dendi simdi koyduk da noldu. Birakin su devsirme olaylarini da millet kendi oynamak istedigi yerde oynasin..

Neden 4-3-1-2 oynamazlar ki.orta saha rihanna gibi her yakışıklıya veriyor,herhalde bu da bizim kenardan bakınca hoş görünüyor,gelen hocalar hep aynı.

Geri
Üst Alt