Mancini gibi boş oyunculara milyonlarca dolar harcayaksa defolsun.

Takim kaliteli topçu istiyoruz diye agliyor.

Tarık gibi bir adamı oynatarak futboldan ne kadar anlamadığını olabildiğince ortaya koyuyor.

Kafasının içinde beyin yok, adam bildiğin et kafa.

bence tarık'ı pazarlamak için oynattı.. yoksa denizli tarık'ın futbolcu olmadığını biliyor.. mancini'nin ceyhun gülselam'ı sürekli oynatıp ilk fırsatta kapının önüne koymasını hatırlıyorum.. durum birebir aynı bence.. 5 milyon verdik, biraz oynatalım ki birine iteleyebilelim kararı olabilir tarık'ın oynatılmasının arkasında..

abi eski kafalar, yeniliklere kapalılar.

bir oyuncuyu almadan önce en kötü taraftar forumuna girsen bile o adam hakkında bayağı bilgiye ulasırsın.

bizde transfer politikası standart;

menejerler gelir oyuncusunu pazarlar, bizimkileri bir güzel kandırır, sokar ve gider.

Ne biliyoruz abi bakalım transfer döneminde ne yapacak.

CXBIx4PWkAEJlKP.jpg

@Feat Hamza

2 forvet istemiş.İkisi de Eren Derdiyok, Mevlüt ayarında topçulardır.Para yok zaten 1 tane iste adam gibi bir forvet izleyelim.Ne geldiyse başımıza 3-4 m euroluk adamlardan geldi.Gram katkıları yok, verdiğin her kuruş zarar, sonra gönderemiyorsun da.Şartlar buysa sadece 1 tane transfer yap ama takımı ileri taşıyacak biri al.
Bruma, Amrabat, Hayroviç, Olcan, Ontivero'ya verdiğimiz paralarla Greizman'ı alırdık anasını satim

Goca Mustafa Buragi gönder. Göndermeyip yerine dogru dürüst forvet aldirmazsan 2. yari 5 hafta gidersin anca.

Takımın başında başarılı olamayabilir,bu Galatasaray efsanesi olduğunu değiştirmez.

Kayserispor maçı önemli bir maç değil herhalde bizim koca hoca, Jose Tarık, Umut, Selçuk, Jose, Chedyou gibi tüm kızlarını aynı anda ilk 11 de sahaya sürdü. Bravo doğrusu Azize bile bu kadarını yapamazdı.

Denizli nın BJK taraftarı olduğunu düşünüyorum, Kayserispor ilk 11 ini kurarak BJK yi psikolojikman biraz rahatlatmak istiyor. BJK nın sona doğru Panik yaptıgıni biliyor.

İstifa da bir hizmettir.

Bomboş bir hoca. Kurtmuş, ligi tanıyormuş, ancak Denizli kurtarırmış :)

Yahu Yılmaz Vural bile ilk 2-3 maçında takımı ayağa kaldırır. Bu onu bile beceremiyor.

Kendisinde bir şey olmayacağı belliydi zaten. Kaybedeceği hiç bir şey olmayan Ath Madrid maçına çıkmaya yüreği olmayan adamdan ne beklenebilirdi. Bu cesarette olan adamdan bizim ihtiyacımız olan ne gibi radikal değişiklikler beklenebilir.

Tamam bu leş kadro Hamza ve yönetimin eseri ama takımın geriye gittiği de bir gerçek.

Mustafa Denizli: "1 puanı da hak etmedik."
Mustafa Denizli: "Rakip kim olursa olsun kazanamadığımız her maç bizim için kayıptır."
Mustafa Denizli: "İkinci yarıdaki hareketlenme, 3 puanı kazanmakla sonuçlanabilirdi. 1 puan kötü müdür? Kötünün iyisidir."
Mustafa Denizli: "İçeride ve dışarıda kazanan bir takım yaratacağız."
Mustafa Denizli: "Her bölge için alternatiflerimiz var. Bazılarıyla görüşmeler sürüyor. Medyaya yansıyanlar var ama yansımayan daha fazla"
Mustafa Denizli: "Ciddi sakatlık problemleri yaşıyoruz. İkinci yarıda neyle karşılaşacağız bilemiyorum."

Geri
Üst Alt