"Ligi tanıyan teknik adam gelsin, yabancılar ligi tanıyana kadar lig elimizden gitmiş olur"

Böyle düşünen üstatlarımızı bir kez daha sevgiyle yad etmiş olalım.

Ligi tanıyanı getirince de eleştiriye yine tahammül edemiyorlar ki.

Adamı doğru düzgün eleştirenlere bile forumda aşırı tepki gösterenler vardı 1-2 hafta önceye kadar.

Durun daha dün bir bugün iki, adam takımı tanısın falan diyorlardı.

Yahu hani tanıyor diye getirmiştin :D

Hayır illa "ligi tanıyan" birini getireceksen Ersun da oradaydı. En azından günümüz futboluna biraz daha uyum sağlamış biri.

Gidip yani 30 yıl öncesinde başarılı oldu diye hoca getirmenin ne anlamı var. Son dönemde üst düzeyde başarılı olamadığı gibi, Azerbaycan'da İran'da bile yeterli performansı gösterememiş.

Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir dedik anlatamadık.

Son düzenleme:
Yerli teknik direktör isteriz.Kulübe yabancı teknik direktör sokulmasın :)

İstediğiniz yabancı gelseydi ihale ona kalacaktı.Medya "3 kupalı takımı batırdı" diyecekti biz de sene sonunda başka 1 yerliyi getirecektik.Böyle daha iyi oldu boş verin.Kadroda revizyon için bu sene dibe vurmamız şarttı.Yerliyle dibe vurunca medyanın da garip düşüncelerinden kurtulmuş olduk.

Ben yeni gelecegi olan yabanci hoca gelsin dedim bu sene alişsin. seneye neyin ne oldugunu bilsin dedim. Biri atladi Denizli ligi biliyor diye. Şu ligi biliyor lafini söyleyenin agzina kürekle vurmak lazim.
Aynen öyle hatta Denizli kesin şampiyon yapar gibi yorumlar bile gördüm.Yabancı teknik direktör isteyenlere de siz yabancı hayranısınız diyorlardı bir de.Sanki bütün yabancı hocalar Prandelli gibiymiş gibi bir algı yaratılıyor zaten.

Bir de şu ligi biliyor olayı çok saçma zaten.Aynı mantıkla Donk alındı mesela gördük onun da ne mal olduğunu.Bence bu ligden futbolcu ve teknik direktör almamalıyız.

Ne oldu polyanacılar.. Olmaz olsun sizin gibi Galatasaraylılar. Biz bu çapsıza laf söylerken siz hala bunu savunuyordunuz. Gerçi siz kimi savunmuyorsunuz kii.. Bırakın kardeşim şu takımı desteklemeyi..Gidin başka şeylerle ilgilenin. Bu klübün önünde en büyük engel çapsız yöneticilerin yaptığı hataları görmeyen, futbolcu bazında olsun teknik adam bazında olsun isim fanatikliği yapıp bunlarında yaptığı hataları zamanında dile getirmeyen çapsız polyanacı taraftarlardır.

Maç sonu açıklamaları tam bir fiyasko. sen ancak EUROları xcebe ndirmeye gelmişsin.İnsan maç sonu konuşmaya utanır.Ama sen ne utanırsın nede umrunda olur..
Şu takımın kötü oyununu daha geri götürdün ya helal olsun..

Al balta, sabri, burak üçlüsünü sok bir tarafına..

Bu yorumu hemen maçtan sonra yapabilseydim bu kadar nazik olma çok ağır küfürler ederek forumdan atılırdım..

Başkanı uefanın kararından sonra bile transfer olacak derken bu bunak transferi noktalıyor. Al birini vur ötekine..
zaten beceremiyolardı uefa mazeretleri oldu.

Bu takımın günahı neydi, kimin ahını aldık anlamıyorum.

Son düzenleme:
'Denizli gelir gelmez egosunu isleme koydu. Orta sahadaki kära delige rağmen öyle veya böyle istikrarli olan, sabri-chedyou-hakan-olcan dan oluşan defansi bozdu. Kokteyllerde bulustugu diger iki ünlü arkadaslari selcuk-burak cetesi kesemeyecegi önceden belliydi. Diger kokteylci ünlü Terim yüzünden Fransa da bu cetenin yeri garanti.

Bitik bir T.D derhal istifa etmeli. Yerine Galatasarayi gercekten seven, yurtdisinda deneyimi olan genc biri gelsin > Tugay Kerimoglu
yardimcilari : Hasan Sas ve Ergun Pembe

m.denizli = piskolojik üstünlük zaaaaaa soğuktan ölücekti dün

Istifa etse kendini kurtarir ama bu gidisle yonetim ile beraber bitecek.

Ulan taraftarin yuzde 90'inin sevmedigi Allahin maratoncusunu basimiza getirdiler bide trip atiyor.

Sen kimsin lan ihtiyar ?

Mustafa Denizli : Sizin kara bulutlar dediğiniz benim için hafif bir sis

:D
Şu adamın egosu bile sinir etmeye yetiyor.

Mustafa Denizli : Sizin kara bulutlar dediğiniz benimiçin hafif bir sis

:D
Şu adamın egosu bile sinir etmeye yetiyor.
def-300x300.jpg
ol

Geri
Üst Alt