Bu Albers'in başlıcam keyfine. Adamın geldiği günden bu yana gideceğinden bahsediyor kaypak herif.

Bugünde yenilirsek gidermi

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam, 14 senelik çileden sonra çıkıp geldin, Derwall'le yardımcı hocalık yaptın saygımız var. "İçimizdeki İrlandalılar" lafın, Euro 2000'deki Milli Takım'ı da unutmuş değiliz. Hatta Beşiktaş'ı Almanların, Fener'in ıskartaya çıkardığı Ernst ve Yusuf'la şampiyon yaptın ona da biraz olsun saygımız var ama olmuyor. İbre 70'e dayandı, bırak Allah aşkına yani.

images

Mmmmmm

Yokmu buna bir tane daha uçan kafa atacak bir babayiğit

Lanet gelsin Denizli ve Yönetime!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

İlk günlerde en ufak eleştiriye bile tahammül edemeyenler şimdi maç konusunda falan bakıyorum en ağır şekilde mesajlar yazıyor.

Şu konunun bile orta sayfalarından itibaren efsane mesajlar var :)

O zamanlar azıcık eleştirenlere bile neler diyordunuz yav bak ne oldu şimdi?

Adam kaç sene futbol oynamış, gol kralı olmuş. Teknik direktörlüğü Derwall gibi bir ustadan öğrenmiş, üç büyük takımı da çalıştırmış, şampiyonluklar yaşamış, milli takımda başarılı olduğu dönemler olmuş, herhalde futbolu benden iyi biliyordur, bir bildiği vardır diye düşünüyorum, sonra sahada Umut' u görüp çıldırıyorum. Yaşlandı herhalde diyorum, beyin eskisi gibi çalışmıyor diyorum, sonra aklıma Kalli geliyor, 74 yaşında şampiyon yaptı takımı, bu işin yaşla ilgisi yok diyorum.

Bu akşam istifa etse yönetim gene gereksiz birini göreve getirecek bundan da eminim. En iyisi bir süre Galatasaray ile arama mesafe koymak.

HER HANGI BI INSAN EVLADINI GETIRSEK BUNDAN BETER MAHFEDEMEZDI TAKIMI
ALLAHIN BUNAGI

~tap

Ben şeyi anlamıyorum şimdi ligde şansın yok. E maçlara bakıyorsun as kadro çıksan da gelen geçen çakıyor zaten sahadaki adamlar bitse de gitsek kıvamında. Neden hala Umut'tur, Balta'dır, Sabri'dir, bunlar oynuyor. Yani mantıken bunlar iyi oynasa ne olur kötü oynasa ne olur. Jose var Denayer var, ne bileyim alt yapıda gençler vardır. Kötü oynasalar ne fark edecek zaten rakipler yorulmadan istediklerini alabiliyorlar, bari bu adamlar üç beş koşar mücadele eder de izlenecek bir şey çıkar.

Israrla 30 senedir aynı adamları oynatmak nedir.

Ben şeyi anlamıyorum şimdi ligde şansın yok. E maçlara bakıyorsun as kadro çıksan da gelen geçen çakıyor zaten sahadaki adamlar bitse de gitsek kıvamında. Neden hala Umut'tur, Balta'dır, Sabri'dir, bunlar oynuyor. Yani mantıken bunlar iyi oynasa ne olur kötü oynasa ne olur. Jose var Denayer var, ne bileyim alt yapıda gençler vardır. Kötü oynasalar ne fark edecek zaten rakipler yorulmadan istediklerini alabiliyorlar, bari bu adamlar üç beş koşar mücadele eder de izlenecek bir şey çıkar.

Israrla 30 senedir aynı adamları oynatmak nedir.
Ahh olur mu evlatlar maçbaşı ücretini almadan nasıl evlerine ekmek götürecekler?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt