Bırakmayı DÜŞÜNÜYORUM diyerek giderayak havasını da atıyor hacıdayı.. düşünebildiğini ima ederek..

Tüzemen yönetim okan buruku getirecek diyor. Okan meze olur burda diyor aynı fikirdeyim.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denizli nin (eski) basarilarini inkar etmeye gerek yok. Galatasaray icin önemli biri ama bu sezon komple fiasko.

Sana göre.Şanlı Galatasaray forumunda işi olmaması gereken onlarca adam varken Denizli'ye bunu demek saçmalık ötesi.

Kime göre olacak mesajı yazan benim zaten?

Ayrıca geldiği dönemde yazdıklarından sonra nasıl halen bu konuda akıl veriyorsun anlamak güç...

Hayallerin tutmadı işte boşa zorlama artık.

Kime göre olacak mesajı yazan benim zaten?

Ayrıca geldiği dönemde yazdıklarından sonra nasıl halen bu konuda akıl veriyorsun anlamak güç...

Hayallerin tutmadı işte boşa zorlama artık.

Ne ilgisi var?Herkesin her öngörüsü tutacak diye bir şey yok,akıl verme gibi bir durum yok.Denizli'yi savunma gibi bir şeyde yok şu mesajlarda.Şanlı GS forumuna taşınmamalı yazmışsın ona cevap verdim.Şu verdiğin cevabın konuyla hiçbir alakası yok o yüzden.

Ne ilgisi var?Herkesin her öngörüsü tutacak diye bir şey yok,akıl verme gibi bir durum yok.Denizli'yi savunma gibi bir şeyde yok şu mesajlarda.Şanlı GS forumuna taşınmamalı yazmışsın ona cevap verdim.Şu verdiğin cevabın konuyla hiçbir alakası yok o yüzden.

İyi de o öngörü falan değildi ki.

En ufak eleştiride hemen tepki gösteriyordun, yine tepki gösteriyorsun onu diyorum.

Bırak da bir rahat yorum yazalım yahu :D

İyi de o öngörü falan değildi ki.

En ufak eleştiride hemen tepki gösteriyordun, yine tepki gösteriyorsun onu diyorum.

Bırak da bir rahat yorum yazalım yahu :D

En ufak eleştiride tepki göstermedim hiçbir zaman,sen hemen hemen her konuda hocaya iğneleyici mesajlar yazınca tepki verme ihtiyacı hissetmiştim.Ayrıca diyorsun ki Şanlı GS forumunda işi yok,bu eleştiri falan değil kusura bakma da.Bu dönem başarısız oldu bunu inkar etmeye gerek yok.Gitmeliydi de,elimizde halen bir kulvar varken onu da kaybetmemeliyiz.Ancak Şampiyonlar Ligi'nde en büyük başarımızın ve 14 en büyük pay sahiplerinden birine fazla haksızlık ediyorsun.Aldığı şampiyonluğu Türkiye kupalarını falan boşver hadi.

Klavyeyi veya telefonu elinden alan yok zaten yazıyorsun istediğin gibi. :D

En ufak eleştiride tepki göstermedim hiçbir zaman,sen hemen hemen her konuda hocaya iğneleyici mesajlar yazınca tepki verme ihtiyacı hissetmiştim.Ayrıca diyorsun ki Şanlı GS forumunda işi yok,bu eleştiri falan değil kusura bakma da.Bu dönem başarısız oldu bunu inkar etmeye gerek yok.Gitmeliydi de,elimizde halen bir kulvar varken onu da kaybetmemeliyiz.Ancak Şampiyonlar Ligi'nde en büyük başarımızın ve 14 en büyük pay sahiplerinden birine fazla haksızlık ediyorsun.Aldığı şampiyonluğu Türkiye kupalarını falan boşver hadi.

Klavyeyi veya telefonu elinden alan yok zaten yazıyorsun istediğin gibi. :D

İğneleyici falan yazmıyordum renktaş gerçekleri son derece saygılı bir dille aktarsak bile hocanın hayranı olduğun için hemen gelip tepki gösteriyordun eski mesajları aramayalım şimdi :D

Eğer geldiği dönem 30 sene önceki başarılara göre hoca savunuluyorsa veya bizim efsanemiz laf edilmesin tarzı mesajlar görüyorsak bugün de bizim bunu deme hakkımız var yani.

Bu abartıysa o da abartıydı, o abartı değilse bu da değil... Artık işine nasıl gelirse. :)

Hakan Balta, Selçuk, Donk, Yasin ve Umut yerine alt yapıdan oyuncu alsaydi ve her maç yenilseydik hiç elestirmezdim hocayı. Sonuçta bu takımın bu halde olmasinin sorumlusu hoca değildi ama yapması gereken revizyonu yapmadığı için benim için başarısız ve takımın başında kalmasına gerek yok.

He Mustafa hoca gidince sorunlar çözülecek mi tabiki hayir çünkü bu kulübün sorunu Özbek dır.

Başkan gittiği gün belki bi umut doğacak tir.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun özbek iyi kandırdı Denizliyi. Hataları oldu ama bu kadroyla başarılı olması beklenmezdi. elindeki adam kadar oynatırsın. Kadro bu, ben hoca değişikliği de olsa takımın aldığı sonuçlarda değişiklik beklemiyorum

İğneleyici falan yazmıyordum renktaş gerçekleri son derece saygılı bir dille aktarsak bile hocanın hayranı olduğun için hemen gelip tepki gösteriyordun eski mesajları aramayalım şimdi :D

Eğer geldiği dönem 30 sene önceki başarılara göre hoca savunuluyorsa veya bizim efsanemiz laf edilmesin tarzı mesajlar görüyorsak bugün de bizim bunu deme hakkımız var yani.

Bu abartıysa o da abartıydı, o abartı değilse bu da değil... Artık işine nasıl gelirse. :)

İşte ayırt edemediğin şu ben hocayı savunmuyorum ki şimdi,ancak Şanlı GS forumunda işi yok dersen ona karşı çıkarım.30 yıl önceki başarılarından bunun için bahsettim,30 yıl öncesi de Şanlı Galatasaray Tarihi neticede.

Çocukluğumun Galatasaray ikonlarından biri,bu camiada başarılarda payı olan herkesi demeyeyim de çoğunu severim. :)

Son düzenleme:
İşte ayırt edemediğin şu ben hocayı savunmuyorum ki şimdi,ancak Şanlı GS forumunda işi yok dersen ona karşı çıkarım.30 yıl önceki başarılarından bunun için bahsettim,30 yıl öncesi de Şanlı Galatasaray Tarihi neticede.

Bu abartıysa o da abartıydı, o abartı değilse bu da değil... Artık işine nasıl gelirse.

:encouragement:

Ne söylediysen söyledin Sarper tamam sen haklısın

Mesele benim veya senin haklı olman değil,sen halen hoca kalsın hoca süper diyormuşum gibi yaklaşıyorsun.İlk alıntıdan beri bahsettiğim şey senin şanlı GS forumunda işi yok demen dikkat edersen,onun dışında hiçbir dediğine bir şey demedim.

Geri
Üst Alt