Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Bırakmayı DÜŞÜNÜYORUM diyerek giderayak havasını da atıyor hacıdayı.. düşünebildiğini ima ederek..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Efsanemiz falan değil
Hamzagitsinciler gözlük takıp okusunlar.
Sana göre.Şanlı Galatasaray forumunda işi olmaması gereken onlarca adam varken Denizli'ye bunu demek saçmalık ötesi.
Kime göre olacak mesajı yazan benim zaten?
Ayrıca geldiği dönemde yazdıklarından sonra nasıl halen bu konuda akıl veriyorsun anlamak güç...
Hayallerin tutmadı işte boşa zorlama artık.
Ne ilgisi var?Herkesin her öngörüsü tutacak diye bir şey yok,akıl verme gibi bir durum yok.Denizli'yi savunma gibi bir şeyde yok şu mesajlarda.Şanlı GS forumuna taşınmamalı yazmışsın ona cevap verdim.Şu verdiğin cevabın konuyla hiçbir alakası yok o yüzden.
İyi de o öngörü falan değildi ki.
En ufak eleştiride hemen tepki gösteriyordun, yine tepki gösteriyorsun onu diyorum.
Bırak da bir rahat yorum yazalım yahu![]()
En ufak eleştiride tepki göstermedim hiçbir zaman,sen hemen hemen her konuda hocaya iğneleyici mesajlar yazınca tepki verme ihtiyacı hissetmiştim.Ayrıca diyorsun ki Şanlı GS forumunda işi yok,bu eleştiri falan değil kusura bakma da.Bu dönem başarısız oldu bunu inkar etmeye gerek yok.Gitmeliydi de,elimizde halen bir kulvar varken onu da kaybetmemeliyiz.Ancak Şampiyonlar Ligi'nde en büyük başarımızın ve 14 en büyük pay sahiplerinden birine fazla haksızlık ediyorsun.Aldığı şampiyonluğu Türkiye kupalarını falan boşver hadi.
Klavyeyi veya telefonu elinden alan yok zaten yazıyorsun istediğin gibi.![]()
İğneleyici falan yazmıyordum renktaş gerçekleri son derece saygılı bir dille aktarsak bile hocanın hayranı olduğun için hemen gelip tepki gösteriyordun eski mesajları aramayalım şimdi
Eğer geldiği dönem 30 sene önceki başarılara göre hoca savunuluyorsa veya bizim efsanemiz laf edilmesin tarzı mesajlar görüyorsak bugün de bizim bunu deme hakkımız var yani.
Bu abartıysa o da abartıydı, o abartı değilse bu da değil... Artık işine nasıl gelirse.![]()
İşte ayırt edemediğin şu ben hocayı savunmuyorum ki şimdi,ancak Şanlı GS forumunda işi yok dersen ona karşı çıkarım.30 yıl önceki başarılarından bunun için bahsettim,30 yıl öncesi de Şanlı Galatasaray Tarihi neticede.
Eğer geldiği dönem 30 sene önceki başarılara göre hoca savunuluyorsa veya bizim efsanemiz laf edilmesin tarzı mesajlar görüyorsak bugün de bizim bunu deme hakkımız var yani.
Bu abartıysa o da abartıydı, o abartı değilse bu da değil... Artık işine nasıl gelirse.
:encouragement:
İyi de ben laf edilmesin diye bir şey söylemedim ki?
Ne söylediysen söyledin Sarper tamam sen haklısın