"Kadro dışı bırakıldı" fazlasıyla yeterdi.Borsada işlem gören bir kulüp o açıklamayı yapar. Sebep vermek zorunda değillerdi sadece
17-18 yaşında bebelerden çektiğimiz naza caza bak lan, biz o yaşlarda sınav stresi, hayat gailesi derken kıçımızda silivce çıkarırdık, bu dünkü bokların yağlı ballı ortamlarında triplerine bak. Eyvallah oynamadın, oynatılmadın filan da koskoca kulüpü 1 yıldır kontrat diye peşinden koşturan 17 yaşında ergenin ebesinin Fener'ine kadar yolu var. Zaten üstüne harcanan emek, görülen vefasızlık da kulüp açıklamasında çok güzel ilan edilmiş. İnşallah 2 yıla sadece yaşıtlarınla halı saha maçı oynayabilecek hale gelirsin.
Burada herkes ayağını yere basacak. 18 yaşındaki oyuncu menajerle karşıma çıkmayacak. Ben varım diyenlerle yürüyeceğim
Geçmişimiz dolu hala akillanmiyoruz cenaze basıyoruz her sene salak salak. Sağlam fizikli tekniği iyi dediğimiz adamlar da idman yurduna falan kiralaniyor. Bkz: ali yavuz kolO fizikle top toplayıcı bile olamaz. Fizik standartları çok yükseldi futbolda. Bifouma nın karşısında düşünüyorum bunu
Ooovvv sevişerek çalıp atar Bifouma buna.
Ayağına her top yakışan profesyonel futbolcu olacak diye bir şart yok. Geçmişimiz bunun gibi cenazelerle dolu.
Durum bu ise -ki tam olarak boyle olduguna ihtimal vermiyorum- yapilan aciklama cok yanlis.
Bu ise çok doğru. Seni birazdan dövücem.Durum bu ise -ki tam olarak boyle olduguna ihtimal vermiyorum- yapilan aciklama cok yanlis.