Mustafa Kapı Kadro Dışı Bırakıldı

Yaw ne dışısı fenere gidecek işte.

Ben mustafayi son zamanlarda hic izlemedim.uzulmedim de.bartug,hamza akman,berkay, emirhan kayari gördükten sonra da ilgilendirmedi zaten eskisi kadar. abdüssamed ,atalay ve yeni transfer erkan suer var.goktan var herkesin sevecegi.o yuzden 10 isim varken bi isme takılıp kalmam

Beknaz’ı hiç saymıyorsun. Diğer mesajlarında da gördüm. Belki kaçırmışımdır. Niye?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Mustafa Kapı: "Amacım kontrat, para vs. ya da Galatasaray'a saygısızlık değil, önüm kapalı. Fenerbahçe de gündemimde değil. Hedefim Avrupa'da oynamak. Fatih hocama saygısızlık da etmem. Bana atfedilen tweetlerin atıldığı dönemde yaşım 10..." (Biz10TV)

Mustafa Kapı: "Amacım kontrat, para vs. ya da Galatasaray'a saygısızlık değil, önüm kapalı. Fenerbahçe de gündemimde değil. Hedefim Avrupa'da oynamak. Fatih hocama saygısızlık da etmem. Bana atfedilen tweetlerin atıldığı dönemde yaşım 10..." (Biz10TV)

Bi siktir git.
Belcikadan teklif var desene.

Önceligin Galatasaraydi hani ?

200.000 TLden fazla istedim desene la bebe!

kovun gitsin

Ulan mal sana atfedilenden çıkar sen ikrar edersen :) önce bir mektebini bitir karı kız peşinde koşacağına sibop

Bundan sonra sosyal medyaları incelenip öyle transfer edilsin gençler altyapıya zira böyle fanatik fenerli veya bjkli tiplerden bize hayır gelmez. Kimse 13-14 yaşından sonra takım değiştirmez. Profesyonellik bir yere kadar.

Tam fenerli tipi var bunda

3-5 sene sonra gökhan çıra 2 olur

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gsc cocugu kotuledigine gore sonu Emre Belozoglu gibi olacak diye korkmuyor degilim.

Kırmızı halı serin yollarına.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa konusundan bağımsız olarak şunu soruyorum. Alt yapıdaki çocuklar kendi aralarında gelecekleri hakkında konuşurken sizce ne düşünüyorlardır? Karamsarlık var mıdır? Sizce de yavaş yavaş bizde genç oyuncuları öğüten bir takım haline gelmiyor muyuz? İlk yarı bütün beklerimizin leş top oynadığı dönemde, stoperlerin sakat ve cezalı olduğu dönemde, Babelin fegin götünü kaldıramadığı dönemde bir tane genç oyuncunun tek bir maç bile denenmemesi genç oyuncular üzerinde sizce nasıl bir etki bırakmıştır?

Bu altyapi islerinden, neer dönüyor falan hic anlamam

Ama altyapiya cocuk aliyorsak, para harcayip yatirim yapiyorsak, bu cocuklar yetistiginde bunun bir karsiligi olmasi gerekir

Tabi hukuki olarak belki bazi zorunluluklar vardir, gitmesini ayrilmasini engelleyemezsin, babasi boyle bir anlasma yaparak cocugu kole gibi tutamazsin gibi ama en azindan bir karsiligi olmasi lazim

Ulan daha A takima cikmamisin ne Avrupasi ?

Hedefin varsa cik A takima goster kendini.

Ben mustafayi son zamanlarda hic izlemedim.uzulmedim de.bartug,hamza akman,berkay, emirhan kayari gördükten sonra da ilgilendirmedi zaten eskisi kadar. abdüssamed ,atalay ve yeni transfer erkan suer var.goktan var herkesin sevecegi.o yuzden 10 isim varken bi isme takılıp kalmam
Haeeee ?

Geri
Üst Alt