- 4 Ağustos 2009
- 83.612
- 62.261
- 5.093
Yaw ne dışısı fenere gidecek işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben mustafayi son zamanlarda hic izlemedim.uzulmedim de.bartug,hamza akman,berkay, emirhan kayari gördükten sonra da ilgilendirmedi zaten eskisi kadar. abdüssamed ,atalay ve yeni transfer erkan suer var.goktan var herkesin sevecegi.o yuzden 10 isim varken bi isme takılıp kalmam
Mustafa Kapı: "Amacım kontrat, para vs. ya da Galatasaray'a saygısızlık değil, önüm kapalı. Fenerbahçe de gündemimde değil. Hedefim Avrupa'da oynamak. Fatih hocama saygısızlık da etmem. Bana atfedilen tweetlerin atıldığı dönemde yaşım 10..." (Biz10TV)
Mustafa Kapı: "Amacım kontrat, para vs. ya da Galatasaray'a saygısızlık değil, önüm kapalı. Fenerbahçe de gündemimde değil. Hedefim Avrupa'da oynamak. Fatih hocama saygısızlık da etmem. Bana atfedilen tweetlerin atıldığı dönemde yaşım 10..." (Biz10TV)
Evet demiştik menajer diye ama yok o çoh iyiyi bir gassaraylıı diyorlardı tombik içinEkli dosyayı görüntüle 71977
Bu fotoğraftaki tayfanın hemen hemen hepsiyle sorun yaşamamız tesadüf değil herhalde.
Ulan mal sana atfedilenden çıkar sen ikrar edersenMustafa Kapı: "Amacım kontrat, para vs. ya da Galatasaray'a saygısızlık değil, önüm kapalı. Fenerbahçe de gündemimde değil. Hedefim Avrupa'da oynamak. Fatih hocama saygısızlık da etmem. Bana atfedilen tweetlerin atıldığı dönemde yaşım 10..." (Biz10TV)
Semih Kaya'nın da bu menajerlik işlerinde bir takım bağlantıları var sanırım.Ekli dosyayı görüntüle 71977
Bu fotoğraftaki tayfanın hemen hemen hepsiyle sorun yaşamamız tesadüf değil herhalde.
Emre bunun yaşında iken zıpkın gibiydi. Bu ise 13-14 yaş grubu fiziğinde hala. Endişen yersiz, bundan bir halt olmaz...Gsc cocugu kotuledigine gore sonu Emre Belozoglu gibi olacak diye korkmuyor degilim.
Haeeee ?Ben mustafayi son zamanlarda hic izlemedim.uzulmedim de.bartug,hamza akman,berkay, emirhan kayari gördükten sonra da ilgilendirmedi zaten eskisi kadar. abdüssamed ,atalay ve yeni transfer erkan suer var.goktan var herkesin sevecegi.o yuzden 10 isim varken bi isme takılıp kalmam