Mustafa Kapı Kadro Dışı Bırakıldı

Galatasaray'ın başında Fatih hocaya karşı gelerek sözleşme uzatmıyorsa bence nereye giderse gitsin başarılı olamaz gittiği ilk yerden sonra basamakları teker teker aşağıya iner tarihte örnekleri çok hele ki o fiziğiyle bizim ligde hiçbir takımda oynayamaz.

Borsada işlem gören bir kulüp o açıklamayı yapar. Sebep vermek zorunda değillerdi sadece
"Kadro dışı bırakıldı" fazlasıyla yeterdi.
En çok eleştiren birisi olarak, Fatih Hoca' dan daha fazla onunla ilgilenecek bir hoca olduğunu düşünüyorsa(trde) defolsun zaten

Sözleşmesi sene sonu mu bitiyor ? Eğer öyleyse bu zamana kadar bekleyen Galatasaray yönetiminin büyük kerizliği yine .

Bu fizikle Avrupa' yı filan geçtim, süper ligin herhangi bir takımında tutunabilmesi için dahi eşi emsali olmayan yeteneklere sahip olması lazım ki izleme şansı bulduğum kısa sürelerde hiç öyle düşündüremedi. 17.5 yaşından sonra fiziği ne kadar gelişebilir, teknik yönden üzerine ne koyabilir, muamma?!..Altyapı hocaları da böyle düşündüğü için çok ısrarcı olmamışlardır, diye tahmin ediyorum...

Bu vefasız çocuk için resmi site duyuru kısmını boşuna işgal etmişiz.
Hiç gerek yoktu böyle bir açıklamaya.

Ayrıca önümüzdeki iç saha maçında ne olursa olsun alt yapıdan çok Genç bir oyuncuya süre vererek Mustafa'nın elinde olan rekoru almasını sağlamalıyız ki tarihimizde Kara bir leke olarak kalmasın.

O fizikle top toplayıcı bile olamaz. Fizik standartları çok yükseldi futbolda. Bifouma nın karşısında düşünüyorum bunu

Ooovvv sevişerek çalıp atar Bifouma buna.

Ayağına her top yakışan profesyonel futbolcu olacak diye bir şart yok. Geçmişimiz bunun gibi cenazelerle dolu.

17-18 yaşında bebelerden çektiğimiz naza caza bak lan, biz o yaşlarda sınav stresi, hayat gailesi derken kıçımızda silivce çıkarırdık, bu dünkü bokların yağlı ballı ortamlarında triplerine bak. Eyvallah oynamadın, oynatılmadın filan da koskoca kulüpü 1 yıldır kontrat diye peşinden koşturan 17 yaşında ergenin ebesinin Fener'ine kadar yolu var. Zaten üstüne harcanan emek, görülen vefasızlık da kulüp açıklamasında çok güzel ilan edilmiş. İnşallah 2 yıla sadece yaşıtlarınla halı saha maçı oynayabilecek hale gelirsin.

doğru valla o yaşta millet iki doğru fazla yaparım da belki hayatım kurtulur diye ÖSS’ye kafa patlatmaktan stresten kel kalmaya başlar bunlar bulmuş beğenmiyor.

O fizikle top toplayıcı bile olamaz. Fizik standartları çok yükseldi futbolda. Bifouma nın karşısında düşünüyorum bunu

Ooovvv sevişerek çalıp atar Bifouma buna.

Ayağına her top yakışan profesyonel futbolcu olacak diye bir şart yok. Geçmişimiz bunun gibi cenazelerle dolu.
Geçmişimiz dolu hala akillanmiyoruz cenaze basıyoruz her sene salak salak. Sağlam fizikli tekniği iyi dediğimiz adamlar da idman yurduna falan kiralaniyor. Bkz: ali yavuz kol

Instagramda yorumlari kapatmis. Herhalde küfür yemistir diye

Şu adam Emre'yle kıyaslanamaz bile Emre'yi yetiştiren adam senelerce Hagi gibi usta bir isim oldu futbolun her şeyini öğretti onun yaptığı ihanet bunun yanında hiçbir şey ifade etmez bir kere futbol bilgisinin ne düzeyde olduğunu bile bir profesyonel maçta göremedik boşa yangın yapılıyor

yurt dışına gidiyorsa çocuğa kızmaya gerek yok
35 lik selçuk falan giriyor hala maçlara. bugün tamam derler yarın 18 yüzü göremez.
yurt dışında daha doğru düzgün bir kariyer gelişimi ortamı var kendi açısından doğru hareket

Geri
Üst Alt