Mustafa Kapı Kadro Dışı Bırakıldı

Özellikle bu sezon anlam veremediğim tercihleri oldu ama Terim gençlere şans vermiyor demek de baya bir abartı ve haksızlık sanki. 2011 fb derbisinde Emre Çolak ve Semih Kaya'yı şakkadanak 11'e koyan adam da bu adam, Emre B'yi 17 yaşında oynatan da bu adam daha bir sürü isim var bunlar çok göz önünde olduğu için aklıma geldi. Forumda dönem dönem abartılan isimler oluyor neden oynamıyor vs diye sitem ediliyor, oynatılınca da ''çöp'' dendiğine defalarca şahitlik ettim bu konularda fazla iddialı laflar etmemek lazım.

Altyapı konusu ve yeteri kadar altyapıdan futbolcu çıkmaması meselesi Terim'e indirgenebilecek bir konu değil, bu konudan hareketle hocaya yüklenmemek lazım ülkenin sorunu bu. Neden ülke olarak iyi olimpiyat sporcusu yetiştiremiyorsak futbolcu da o yüzden yetişmiyor, uzun vadeli planlama gerektiren herhangi bir konuda iyi değiliz sadece futbol olayı da değil.

Biz yine altyapıdan oyuncu çıkarma konusunda Türkiye standartlarına göre baya iyiyiz ama işte çıta o kadar düşük ki bir anlam ifade etmiyor.

Stoper yoktu ki biraz da mecburduk diye hatırlıyorum. Zaten Ozan ilk çıktığı maçtan itibaren öyle oynadı ki formayı vermemek çok saçma olurdu. Diğer gençlere şans vermediğini de düşünürsek Ozan konusunda Terim'e artı puan yazılmaz bence..

Agam, Atlético Madrid oyuncuyu istemeseydi Ozam Kabak‘da A-Takimda böyle olmazdi, kimse tanimiyordu.

Madrid ekibinin genç futbolcunun tüm idman ve maç performanslarını yakından takip etti.
Bizimkiler öyle uyandi.

Terim once oyuncuya bakar adam mi diye

Sonra menajerine bakar onu goruyor mu diye

Sonra da sozlesme verip vermemeye karar verir

Buna gore de sahaya surer

BIZDE BOYLE !!!

Özellikle bu sezon anlam veremediğim tercihleri oldu ama Terim gençlere şans vermiyor demek de baya bir abartı ve haksızlık sanki. 2011 fb derbisinde Emre Çolak ve Semih Kaya'yı şakkadanak 11'e koyan adam da bu adam, Emre B'yi 17 yaşında oynatan da bu adam daha bir sürü isim var bunlar çok göz önünde olduğu için aklıma geldi. Forumda dönem dönem abartılan isimler oluyor neden oynamıyor vs diye sitem ediliyor, oynatılınca da ''çöp'' dendiğine defalarca şahitlik ettim bu konularda fazla iddialı laflar etmemek lazım.

Altyapı konusu ve yeteri kadar altyapıdan futbolcu çıkmaması meselesi Terim'e indirgenebilecek bir konu değil, bu konudan hareketle hocaya yüklenmemek lazım ülkenin sorunu bu. Neden ülke olarak iyi olimpiyat sporcusu yetiştiremiyorsak futbolcu da o yüzden yetişmiyor, uzun vadeli planlama gerektiren herhangi bir konuda iyi değiliz sadece futbol olayı da değil.

Biz yine altyapıdan oyuncu çıkarma konusunda Türkiye standartlarına göre baya iyiyiz ama işte çıta o kadar düşük ki bir anlam ifade etmiyor.
Normalde makina gibi alt yapıdan üretim yapsak da Terim gelince kesilse o iş katılacağım arkadaşlara. E şimdi bu arkadaşların oynatılsın diye veryansın ettiği bir çok isme bakıyoruz yine hocanın akademide 2011 yılında yaptığı reform sonrası gelmişler. O dönemleri hatırlayanlar bilir bizim alt takımlar leş durumdaydı. Kimsenin adı bile çıkmıyordu. Akademinin bugünku modern halini almasının temelini de hoca atmıştır 97 yılında hıncal'ın bununla alakalı yazısını da paylaşmıştım. Bir de Floryadaki bütün maçları izliyor bu adam, kim bu kadar ilgileniyor ki?

2012 de Semih+Emre Çolak'ı monte etti takıma bildiğin şampiyon kadronun oyuncusu oldular. Geçen sene Ozan'ı çıkarttı 11 milyona sattık. Eskilerden emre b., fatih akyel, Sabri bir de Uğur Uçar var. Terim dışında Gerets vardı bu işe kafa yoran biraz da Skibbe. 25 senedir çıkan oyuncular belli işte adam gibi katkı veren saydıklarım dışında Arda var. Mehmet Güven ve Ferhat'ı da forma şansı buldular diye ekleyelim. Bunlar dışında varsa unuttuğum ekleme yapabilir aklına gelen.

Fortuna Sittard'a gidecekmis Skorer'e göre

Terim ya da başkası bizde TD iken, şans verilmeyip de gittiği yerlerde çok başarılı olup ''Yahu nasıl elden kaçırmışız?'' diye hayıflandığınız tek bir altyapı futbolcusu var mı da serzenip duruyorsunuz yahu? Benim aklıma tek bir isim gelmiyor da...

Yıllardır onlarca futbolcu adayı için ne destanlar yazıldı, uçup kaçıyorlardı güya; gittikten sonra ya hiç adlarını duymadık, yahut kademe kademe alt ligleri boyladıklarına dair haberler gördük...O kadar iyi olsalardı, illa ki bir yerlerde parlarlardı...

Terim' i savunmak gibi bir kaygım hiç yok. Altyapıdakileri beğenmiyor olabilir ama bütün ülkenin futbolundan sorumlu pozisyon sonrası yaptığı son dönüşünden itibaren tek bir genç ve gelecek vaad eden futbolcu transfer ettirmemiş olmasını en çok eleştiren kişiyimdir mesela...

Hepsine katılmakla beraber Terim bu döneminde gençlere yeterli şansı vermiyor bence abi en azından kupa maçlarında oynatsın yav

Terim ya da başkası bizde TD iken, şans verilmeyip de gittiği yerlerde çok başarılı olup ''Yahu nasıl elden kaçırmışız?'' diye hayıflandığınız tek bir altyapı futbolcusu var mı da serzenip duruyorsunuz yahu? Benim aklıma tek bir isim gelmiyor da...
Gökhan çıra var xD O dönem haberi çıksa onun arkasından ağlayanlar da olurdu muhakkak.

Yaw sen Ozan satıldığında aynen şunları yazdın: Terim zaten bu tarz stoperleri sevmez ondan izinsiz gönderildiğini sanmıyorum. Ben de o dönem bundan hiç memnun olmadığını vs belirtmiştim ki hoca sonradan o süreçte istifayı düşündüğünü bile söyledi.

Sezon başında takım planlamasında olduğunu hatta Temmuz'da milli takımda sakatlandığı için baya sinirlendiğini anlatıyordu Karakullukçu. Sakatlık dönüşü de oynattı zaten neredeyse. Siz istiyorsunuz diye mecbur kalmış olsun ok. Yalnız o kadar kasmaya gerek yok bence adamın 20 tane falan kupası var belki arada bir iki şeyi doğru yapıyordur.

ben ne diyorum sen ne diyorsun:d

Geri
Üst Alt