- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sarıgülün bu yorumu yaparken futbol düşündüğünü sanmıyorum .dSabaha kadar tartışırım ofsayt kaldırılamaz.
Bir kere oyunun boyu çok uzak ben dar alanda oynanan taktik teknik çalım ver kaç hepsini severim. Topun şişirildiği son 5-10 dakikayı izlemem bile.
Ofsayt istemeyen futsal izleyicisi olabilir orada ofsayt yok bence çok iyi bir alternatif.
Bilmem izlemedim, başlığa göre konuya hızlı bir giriş yaptım.sarıgülün bu yorumu yaparken futbol düşündüğünü sanmıyorum .d
tdp'ye öyle bir mühürü vuracağım ki masa kırılacakbu adam gerçekten delirmiş
tdp'ye öyle bir mühürü vuracağım ki masa kırılacak
besim başkanımı da ayrı severim o toplumun her kısmını etkileyecek vaatlerde bulunmuştu devlet orkestrasından tut memurları işten atmaya kadar sevilmez böyle adamlarZamanında Besim Tibuk’ta aynı vaatte bulunmuştu. Bir 20 yıl oldu sanırım.
tdp'ye öyle bir mühürü vuracağım ki masa kırılacak
en azından Besim Tibuk söylemlerinde bir altyapı vardı adam liberal ve liberal ekonomide TRT gibi bir şey yokZamanında Besim Tibuk’ta aynı vaatte bulunmuştu. Bir 20 yıl oldu sanırım.
Forumun yüzde 50 sinin Sarıgüle oy vermeyi düşündüğünü söyleyebilirim, ama kanıtlayamam..![]()