Mustafa Sarıgül: "İktidara gelince ofsaytı kaldıracağım"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabaha kadar tartışırım ofsayt kaldırılamaz.

Bir kere oyunun boyu çok uzak ben dar alanda oynanan taktik teknik çalım ver kaç hepsini severim. Topun şişirildiği son 5-10 dakikayı izlemem bile.

Ofsayt istemeyen futsal izleyicisi olabilir orada ofsayt yok bence çok iyi bir alternatif.

Sabaha kadar tartışırım ofsayt kaldırılamaz.

Bir kere oyunun boyu çok uzak ben dar alanda oynanan taktik teknik çalım ver kaç hepsini severim. Topun şişirildiği son 5-10 dakikayı izlemem bile.

Ofsayt istemeyen futsal izleyicisi olabilir orada ofsayt yok bence çok iyi bir alternatif.
sarıgülün bu yorumu yaparken futbol düşündüğünü sanmıyorum .d

Adamın popülist konuşmasından bağımsız olarak: Ofsayt kalkarsa defanstan kimse çıkmaz. Zaten ofsaytın getirilmesinde amaç buydu. Rakip forvet kale dibinde bekliyor ikinci olarak güçsüz takımlar hiç atağa çıkmıyor.

Onun için FIFA başkanlık seçimlerine falan girmen lazım ama yine de sen bilirsin

galatasaraydan-cine-transfer-olan-burak-yilmaz-yeni-takiminin-dubaideki-001.jpg

Zamanında Besim Tibuk’ta aynı vaatte bulunmuştu. Bir 20 yıl oldu sanırım.

Zamanında Besim Tibuk’ta aynı vaatte bulunmuştu. Bir 20 yıl oldu sanırım.
en azından Besim Tibuk söylemlerinde bir altyapı vardı adam liberal ve liberal ekonomide TRT gibi bir şey yok :D Bürokrasi olmadığından veya çok az alanda olduğundan yolsuzluk pek yok ama denetleyici sistemi kuramazsan bu sefer en ağırından global sömürü oluyorsun :D

Gerçekten söylemiş mi bunu? Ankara'ya deniz getireceğim dese daha inandırıcı olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt