İsmail Adıyaman
Tecrübeli Üye
- 4 Aralık 2008
- 6.520
- 182
- 1.358
Çok yerinde olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neymiş o zihniyet?Sanki Sarıgül ü tanımıyoruz herif 30 senedir bu işin içinde siyasi kimliği bana çok uymasada galatasaray lılığını takdir etmisimdir hep. Bi ara bize başkan olacak muhabbetleri dönerdi.chp zihniyetine gerek yok
seçim şarkını beğendim
oyum sana değil
sarıgülden medet umarnların bir zamanlar cem uzandan medet umanlardan farkı yok
Öncelikle 2sinden de pek haz ettiğim söylenemez ancak Cem Uzan bir siyasetçi değildi.Kendini kurtarmak için siyasete girmiş bir iş adamıydı. İlk siyasi deneyiminde yeni bir parti ile 2,5 Milyon oy aldı. Sarıgül ise bilmem 30 yıldır siyasetin içinde gençlik kolları vs yükselerek gelmiş ve CHP gibi bu ülkenin en köklü partisinde genel başkanlığa oynamış bir isim..
Erdoğan'ın 2001 yılında ülke gezileri kapsamında yaşadığım ilçeye geldiğinde küçük bir seçim otobüsü üzerinde 50 kişiye konuştuğunu düşününce bu işin rüzgar işi olduğunu düşünüyorum.. Dersen ki Sarıgül yeni yüz değil, siyasi geçmişi de temiz değil hatta bir çok iddia var hakkında diye, Erdoğan'ın da çok temiz değildi hatta hapisten çıkmıştı siyasi yasaklıydı gezdiği sıralarda..
Sarıgül de az yanar döner adam değildir ama asla mevcut hükümetin adamları gibi de değildir. Sarıgül her zaman iyi hizmet vermiştir.
Akp nin hizmetine de laf edilmez ama mesele o degil. 1 kuruşta bile gözü olmayacak insanlar lazim memlekete.
Mobil cihazdan gonderildi