Mustafa Sarıgül: "Seçilirsem İBB Spor'u Kapatacağım!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vaat gibi vaat budur hakikaten.

Sarıgül bizden istanbulda bizim olsun!!! Geri kalanıda reklamlardan sonra artık. Zar atmak gerekir chp mi mhp mi. Akp olmasında. Diğer ikiside çok yanlışları olsada bunlardan bin kat iyidir

Belediye takımları kadar saçma bir şey yok zaten. Keşke komple kapatılsa her biri.

Ancak seçimi kazanamayacağı için kapatamayacak maalesef. :)

chp zihniyetine gerek yok
Neymiş o zihniyet?Sanki Sarıgül ü tanımıyoruz herif 30 senedir bu işin içinde siyasi kimliği bana çok uymasada galatasaray lılığını takdir etmisimdir hep. Bi ara bize başkan olacak muhabbetleri dönerdi.

sarıgülden medet umarnların bir zamanlar cem uzandan medet umanlardan farkı yok

Aday olunca böyle oldu tabi. Düne kadar tanıdığım bütün AKP'lilerin sevdiği adamdı bugün CHP'den aday oldu diye tu kaka oldu. Tehlikeli zihniyet bunlar. Kinle nefretle bu ülkede 10 yıldır hatta ne 10'u 30 yıldır hiçbirşey çözüme kauşmadı.

Bu projeside oldukça mantıklı Türk futbolu adına. Keşke yayılsa. Bir dünya gereksiz kulüp var taraftarı olmayan. Melih Gökçek gibileri vardır bide kulübü ele geçireceğim diye koskoca Ankaragücü'nü mahvetti adamlar. Ankaraspor da küme düşürüldü. Oradaki skandallardan sonra Belediyelerin böyle takımlar ile uğraşmaması gerekiyor zaten.

Öncelikle 2sinden de pek haz ettiğim söylenemez ancak Cem Uzan bir siyasetçi değildi.Kendini kurtarmak için siyasete girmiş bir iş adamıydı. İlk siyasi deneyiminde yeni bir parti ile 2,5 Milyon oy aldı. Sarıgül ise bilmem 30 yıldır siyasetin içinde gençlik kolları vs yükselerek gelmiş ve CHP gibi bu ülkenin en köklü partisinde genel başkanlığa oynamış bir isim..

Erdoğan'ın 2001 yılında ülke gezileri kapsamında yaşadığım ilçeye geldiğinde küçük bir seçim otobüsü üzerinde 50 kişiye konuştuğunu düşününce bu işin rüzgar işi olduğunu düşünüyorum.. Dersen ki Sarıgül yeni yüz değil, siyasi geçmişi de temiz değil hatta bir çok iddia var hakkında diye, Erdoğan'ın da çok temiz değildi hatta hapisten çıkmıştı siyasi yasaklıydı gezdiği sıralarda..

Niye kapatyorsun kulübü özelleştir. Alsın birisi oynatsin.

Mobil cihazdan gonderildi

Öncelikle 2sinden de pek haz ettiğim söylenemez ancak Cem Uzan bir siyasetçi değildi.Kendini kurtarmak için siyasete girmiş bir iş adamıydı. İlk siyasi deneyiminde yeni bir parti ile 2,5 Milyon oy aldı. Sarıgül ise bilmem 30 yıldır siyasetin içinde gençlik kolları vs yükselerek gelmiş ve CHP gibi bu ülkenin en köklü partisinde genel başkanlığa oynamış bir isim..

Erdoğan'ın 2001 yılında ülke gezileri kapsamında yaşadığım ilçeye geldiğinde küçük bir seçim otobüsü üzerinde 50 kişiye konuştuğunu düşününce bu işin rüzgar işi olduğunu düşünüyorum.. Dersen ki Sarıgül yeni yüz değil, siyasi geçmişi de temiz değil hatta bir çok iddia var hakkında diye, Erdoğan'ın da çok temiz değildi hatta hapisten çıkmıştı siyasi yasaklıydı gezdiği sıralarda..

biri şiirden girdi.

diğeri yolsuzluktan.

az okuyun.

Sarıgül de az yanar döner adam değildir ama asla mevcut hükümetin adamları gibi de değildir. Sarıgül her zaman iyi hizmet vermiştir.

Sarıgül de az yanar döner adam değildir ama asla mevcut hükümetin adamları gibi de değildir. Sarıgül her zaman iyi hizmet vermiştir.

Akp nin hizmetine de laf edilmez ama mesele o degil. 1 kuruşta bile gözü olmayacak insanlar lazim memlekete.

Akp nin hizmetine de laf edilmez ama mesele o degil. 1 kuruşta bile gözü olmayacak insanlar lazim memlekete.

Ben Akp'li belediye başkanlarından göstermelik işler dışında hizmet falan görmedim açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt