Mustafa Sarp'la Sorununuz Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mustafa Sarp'la Sorununuz Nedir?

O yuhalandığı Antalya maçında 88.ci dakika Caner'in önüne verdiği pası ne Barış verebilir ne Ayhan ne de Mehmet Topal,biraz gerçekleri görün ya çok mu zor!

Cidden mi? Mustafa Sarp ne yapabiliyorsa Ayhan onu gozu kapali ayaklarina 50 kglik agirliklar baglanmisken yapar aga.

Cidden mi? Mustafa Sarp ne yapabiliyorsa Ayhan onu gozu kapali ayaklarina 50 kglik agirliklar baglanmisken yapar aga.

Oynamayan ve takımdan uzak kalan oyuncuların hep iyi yönleri akıllarda kalırmış. Kötü yönlerini de söylersen hangisinin daha ağır bastığını konuşabiliriz. :)

Yok usta seninle Mustafa Sarp'i tartismam, sen adami Lampard*Essien zannediyorsun.

Mustafa Sarp küçük takım topçusudur ne yaratıcılık ne pas yeteneği ne tempolu oyun hiçbirine sahip değildir ve bunu söylemek için de Mourinho olmaya gerek yok. Her mücadele eden adamı bu takıma alacaksak 1-2 maç bende oynayayım zira çok koşarım halısahada

Yok usta seninle Mustafa Sarp'i tartismam, sen adami Lampard*Essien zannediyorsun.

Abartma yarışına girersek o futbolculardan örnek veririz. Ama abartmayacaksak şu anki kadromuz itibariyle Elano'dan sonra açık ara en yararlı orta sahamız.

Olabilir, cunku duzenli oynayan sadece Elano ve o var, digerleri ya sakat ya da Rijkaard oynatmiyor. 2 kisi arasinda 2. oldu diye WOW diyecek halimiz yok. :o

Olabilir, cunku duzenli oynayan sadece Elano ve o var, digerleri ya sakat ya da Rijkaard oynatmiyor. 2 kisi arasinda 2. oldu diye WOW diyecek halimiz yok. :o

Neden sürekli oynamadıklarını Rijkaard'ın Mustafa hakkındaki sözleri özetliyor zaten. :) (Ayhan uzun süredir sakat değil. Sakalık önceside sürekli oynuyordu.)

mustafa sarpa kötü diyen arkadaşları esefle kınıyorum.fletcher,carrick ,gattuso vs... bu adamlarda düz oyuncular ama adamlar avrupanın en ii takımlarında oynuyolar ve kimse kötü dedimi bu heriflere.bence sarpın buunlardan hiç bi farkı yok.sarpın adı sarpinho olsaydı yere göğe sığdıramazdınız:D

Ben goremiyorum valla, 2 mac anca oynadi bu sene. Nasil degerlendiricez ki adami?

Ya arkadaşlar bırakın Allah aşkına, her adamdan şık bilek hareketleri ince çalımlar bekliyorsunuz. Oyuncu biraz düz olunca ne yapsa yaranamıyor. Takıma böyle adamlar da lazım arkadaşlar. Adamın tekniği yüksek olmamasına rağmen hiçbir topu ezmiyor. Ayhan'ın gerçekten Ayhan olduğu maçlarda Mustafa'dan çok daha iyi oynuyor belki ama gerçek Ayhan'ı izlemek içinde 10 maç oynatıp 10'un 1inde görmeye razı olmamız gerekiyor. Orta sahamızı toparlayan adam resmen Mustafa Sarp şu anda.

Düz olmak ayrı birşey, beceriksiz olmak topu basit paslarla bile ileri taşıyamamak ve oyunun temposunu düşürmek çok ayrı birşey.

Ben goremiyorum valla, 2 mac anca oynadi bu sene. Nasil degerlendiricez ki adami?

Sadece ligde en az 7-8 maç 60 dk.dan fazla top oynadı.4 kupa maçı da 90 dk. 1 tanesinde dahi iyi oynadığını hatırlamıyorum.:)

Sinan, olaya öyle bakacaksak, Antalya maçınca kaçırdıklarını da ne sen ne ben kaçırırız :D

Hocam Dünya'nın en iyi santraforları boş kaleye bile kaçırır Baros bir Sturm Grazz maçında Dünyaları kaçırmıştı n'oldu kötü forvet mi,bir maçla mı yargılayıp asıyoruz adamı sene başından beri katkılarına baksanıza.

Zaten görürsen bir tuhaflık olur,bu adam görev adamı fazla abartılı gelirse gözüne,demek ki takım kötü yolda,bir takımın en sönük oyuncusu bu Mustafa Sarp ama en çalışkanlarından biri.

mustafa sarpa kötü diyen arkadaşları esefle kınıyorum.fletcher,carrick ,gattuso vs... bu adamlarda düz oyuncular ama adamlar avrupanın en ii takımlarında oynuyolar ve kimse kötü dedimi bu heriflere.bence sarpın buunlardan hiç bi farkı yok.sarpın adı sarpinho olsaydı yere göğe sığdıramazdınız:D

Gattuso belki ama Fletcher ve Carrick için yaptığın yoruma katılmıyorum.:o

Carrick denen adam Man U 'nun gizli kahramanı.Özellikle savunma yaparken kaptığı topla takımı öyle bir hücuma çıkarıyor ki biz bu MAN U o yüzden kontra ataklarda dünyanın en iyisi.

Fletcher ise benim gözümde dünyanın en iyi 5 orta sahasından biridir.Tam bir görev adamı.Nerede oynatsan sırıtmayacak bir oyuncu.

benim duruşuyla ilgili bi problemim var :) daha dik durmalı, canından bezmiş gibi duruyor, yürüyor. bu konuda aydın yılmaz'ı tek geçiyordum, mustafa sarp rakip çıktı.

5 maç Xabi, Yaya Toure, Moutinho gibi orta saha oyuncularını izledikten sonra Mustafa Sarp'ı izleyen herkes insanların bu adamla olan problemini anlar.

5 maç Xabi, Yaya Toure, Moutinho gibi orta saha oyuncularını izledikten sonra Mustafa Sarp'ı izleyen herkes insanların bu adamla olan problemini anlar.

Xabi, Yaya Toure, Moutinho. Bu üçlüden herhengi birini alabilme gücün varmı?

Herhangi birinin maliyetiyle karşılaştırılamayacak ucuza oynayan ve canını dişine takıp kalpten oynayan Mustafa Sarp'ı alnından öpmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt