Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Cevap: Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Mustafa Yücedağ'a gerçekleri net bir dille anlattığı için sonsuz teşekkürler. Rijkaard da gitmeden önce içini döksün, bütün şerefsizlerin foyası çıksın ortaya. Daha da önemlisi Haldun Üstünel'in konuşması olur. Umarım en yakın zamanda çıkar herşeyi anlatır çatır çatır.

Yönetimin ve o malum futbolcuların Allah belasını versin artık ne diyelim. Söyleyecek birşey kalmadı zaten. Koca efsaneyi harcadılar. Yazıklar olsun hepsine.

Rijkaard'ın istediği oyuncular alınsa ve Keita satılmasa kadro şöyleydi;

- Ufuk -

- Sabri - Neill - Ali - Drenthe -

- Diarra -

- Selçuk - İbricic-

- Keita - Baros - Arda​

:(

ben radyodan dinledim komple bugün herşey doğruymuş malesef.Yazık sadece

- Ufuk -

- Diarra -

- Selçuk - İbricic-

- Keita - Baros - Arda​

Yanlış anlaşılması, Diarra sakat olduğu için alınmadı.

Cogumuzun bildigi demiyimde, tahmin ettigi seylerdi zaten. Yeni birsey yok, sadece Rijkaardın transfer stratejisi ve yapmak istedikleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olduk. Yaz sezonunda yönetimin gitmesi gerektigini bir cok kez deklare etmistim burada, yazık ki Lorik Cana transferinden dakikalar evvel sallayanlar Adnan Sezgini imparator ilan etti.

Zararın neresinden dönülse kardır, bari bundan sonra bu yönetime göz actırmayın.

https://www.gscimbom.com/forum/meti...-bundan-boyle-bu-yonetime-goz-actirmayin.html

ulan misimovic rijkaard ın listesinde ilk sırada demedin mi dansöz herif,abi olanlara bak yuh ya,olmaz bu kadar,bu takımı nasıl destekleyeyim ben şimdi,uyumasın ua da yetti lan artık!!!!!

- Ufuk -

- Diarra -

- Selçuk - İbricic-

- Keita - Baros - Arda​

Böyle bir kadroyla biz şuan Avrupa liginde en az 7 puanla bulunur, ligde en az 2. olurduk.

Yanlış anlaşılması, Diarra sakat olduğu için alınmadı.

Hadi Diarra sakattı, Drenthe'de çok pahalıydı. Bari şu orta saha transferini yapın ya. Adam Selçuk İnan'ı istemiş, Maresca'yı istemiş. Yahu Maresca'yı istemiş hepi topu, hani şu kimsenin yüzüne bakmadığı ve bonservissiz Maresca. Çok mu zordu almak ?

Röportajın tamamı ve video linkini ilk mesaja ekledim. ;)

:tiphat:

ulan misimovic rijkaard ın listesinde ilk sırada demedin mi dansöz herif,abi olanlara bak yuh ya,olmaz bu kadar,bu takımı nasıl destekleyeyim ben şimdi,uyumasın ua da yetti lan artık!!!!!

Öyle sacmalik olurmu ?? Wolfsburg Diego'yu almasaydi Misimovic bize hayatta gelmezdi. Transferi imkansiz olan bir adamin ilk sirada ne isi olur ?? Adnan Polat cok güzel sallamis. :asd:

Yazık,yazık,yazık!!!

Rijkaard gibi bir adamı harcadınız.Allah bunun hesabını sorar.Şu açıklamalardan sonra adam olan istifa eder ama sizde nerede o yürek!Suratınıza tükürülse ya Rabbi şükür dersiniz!

Bu futbolcularin nesine guveniyorlar da gondermiyorlar anlamadim gitti. Hain, takimi satan futbolcular ve A.sezgin kaliyor, Rijkaard ile Neeskens gidiyor. Koca iki sezon bosa gitti...

Şok oldum resmen. Eğer bir yardımcı antrenör bunu açıklıyorsa bunda mutlaka bir gerçeklik payı vardır. Derhal server ve hakan balta süresiz kadro dısı bırakılarak devre arasında postalanmalıdır

Akadaşalar! Tekrar ediyorum bunu yapan yalnızca servet ve hakan değil.Sizde Adnan Polat'ın yaptığına benzer birşey yapıp bu ikisini günah keçileri seçiyorsunuz...Adam neredeyse takımdaki bütün yerli futbolcular dedi...Kim oldukları teker teker tespit edilip yavaşça gönderilmeli hepsi.Kalli'nin yaptığı gibi...

arkadas yok mu bir video falan???

Video olmuyor ya baska link felan yok mu

Şok oldum resmen. Eğer bir yardımcı antrenör bunu açıklıyorsa bunda mutlaka bir gerçeklik payı vardır. Derhal server ve hakan balta süresiz kadro dısı bırakılarak devre arasında postalanmalıdır

Eğer izlediysen servet ve hakan balta mı diyor sadece veya hakan diye bir isim söylüyor mu.Yerli yabancı da diyor,neredeyse herkesi hedef alıyor.Elano neden böyle anlamıyorum diyor hiç acaba bu oyuncuların bu kadar kötü olmasından teknik adamın suçu var mı falan da demiyor.

Söyledikleri doğru veya yanlış,sinsilik var konuşmalarında.

Akadaşalar! Tekrar ediyorum bunu yapan yalnızca servet ve hakan değil.Sizde Adnan Polat'ın yaptığına benzer birşey yapıp bu ikisini günah keçileri seçiyorsunuz...Adam neredeyse takımdaki bütün yerli futbolcular dedi...Kim oldukları teker teker tespit edilip yavaşça gönderilmeli hepsi.Kalli'nin yaptığı gibi...

Yabancılar da dedi..Neredeyse hepsi amatör topçu ben hepsinden daha iyi oynarım şu an der diye bekledim demedi

+

Daha önce baptista ibricic drenthe marescayla dalga geçildi şimdi bu oyuncular alınsa şöyle olurduk böyle olurduk harika olurduk deniliyor.Hiç bir halt olmazdık sadece 3-4 puan önde olurduk

hala cogu sitelerde bu habere rastlayamadim

Geri
Üst Alt