Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Cevap: Mustafa Yücedağ: "Ankaragücü 4 attıysa, Fenerbahçe 6 atar"

Ankaragücü 4 atıyorsa, Fenerbahçe 6 atar

Dün ben canli yayini izledim ve bu laflari duymadim. :SS:

Takımlar arasında büyük güç dengesi yoksa futbolda fark zor. Bu tür yenildiğimiz maçlar oyunun içinde kalıp skoru yakalamaya çalışırken geride verdiğimiz açıklardan olmuştu. Son yıllara bakarsanız kök nedenin bu olduğunu görürsünüz.

Bu kez Galatasaray daha dengeli oynayacaktır. 1-0 geriye düşerse, deli gibi saldırıp geride açıklar bırakmayacaktır.

Tribünlerin hakemi etkilemesi, bizimkileri sindirmesi yada sinirlendirmesi durumunda hatalı kararlar ve kartlar sözkonusu olabilir, benim tek endişem bu.

Cevap: Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

hala futbolcuların ihanetine inanmam diyenler var.bu yeni çıkmış bişey değil ki.maçları izleyenler kaç haftadır burda dile getirdi bunları zaten hatta ankaragücü maçından sonra hiç şüphesi kalmadı bir çoğumuzun.mustafa yücedağ da teyit etti bunu.

Saçma bir mantık.Biz x takımına 3 attık x takımı fenere 2 yattı biz o zaman fenere 6 atarız demek kadar saçma hatta.

Ben dün böyle bir aciklamasini duymadim Yücedag´in.

Aynen böyle dedi arkadaşlar. Doğru da söyledi.

Oyuncuları kötüledi ya bundan sonra ne dese doğrudur! :)

Mantığını seveyim senin.

Ntvspor canlı yayınında kouşan Yücedağ, bazı oyuncuların Rijkaard'ın görevinden alınması için Ankaragücü maçını provoke ettiklerini söyleyerek, "Rijkaard'ın gitmesi için takımlarına ihanet ettiler. Maçı tekrar izleyenler bu oyuncuların hangileri olduklarını görebilirler" ifadelerini kullandı.

Her ne kadar yok olmaz öyle şey mi olur deseniz de. Bu takımda bu şerefsizlik yapılmış yüksek (!) karakterli oyuncular tarafından.

Dün izlerken de bugün okurken de tüylerim diken diken oldu gerçekten yazıklar olsun.

Kendini bilen Galatasaray taraftarı ne içerde, ne dışarda bu yapılanları unutmaz. ;)

Ankaragücü maçındaki 2. ve 4. goller ve Servet'in hal ve hareketleri herşeyi anlatıyor.Bu hareketlerin basit bir hata olduğunu söylemek polyannacalık olur.

Yönetimden bu haber için ses çıkmaması düşündürücü.

"Rijkaardın transfer listesinden hiçkimse alınmadı"Mustafa Yücedağ

22,10,2010 Ntvsporda yaptığı röportajda bilinen ancak daha önce dillendirilmeyen konulara açıklık getiren Yücedağ Galatasaray Rijkaardın verdiği transfer listesinden kimseyi almadı ,yönetim kendisi transfer yaptı diyerek yöneticilerin artık söylemlerininde (transferleri RİJKAARD yapmıştır) tamamen yalan olduğu ortaya çıkmış ve bu insanlar halen Galatasarayı yönetmektedirler artık tek beklentimiz birilerinin dur demesi bu yönetime

Bunun adi REZALET. Bu rezaleti yasatan futbocular da, buna goz yuman yonetim de takima ihanet etmistir. Tukureyim sizin Galatasarayliliginiza. Yonetim adam olsa butun bunlar yasanirmiydi?

Bu şerefsizliği yapan yüksek karakterliler derhal kadro dışı bırakılsın.Karaktersiz Keita'yı da Ocak ayında geri alalım.Seviye yükselmesin takımda sonra garip şeyler oluyor.

Geri
Üst Alt