- 26 Ocak 2021
- 41.855
- 41.193
- 3.078
Bilmiyorum.Farimaz nedemek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum.Farimaz nedemek
Soyadini bilmemen süpheliBilmiyorum.
Hiç merak edip bakmadım.Soyadini bilmemen süpheli
Arapca bezmez usanmaz demekmis.Hiç merak edip bakmadım.
edemezsin zaman gerektirirNasıl telafi edebilirim söyle bana
edemezsin zaman gerektirir
Sen Bodrumda mıydınedemezsin zaman gerektirir
EvetSen Bodrumda mıydın
Hangi kısımda
TurgutreisHangi kısımda
@Danyal Artemis abine 2 tane 50+ ayarla da sizin yakın olduğunuzu kabul etsin.Turgutreis
Mevzuyu hiç anlamadım komşu muyuz Danyal bey ile? 50+ yok hiç bende bir tane 38 lik var onuda paylaşmam, hoşlanıyorum. Ama kendisi bana bir abilik yapmak isterse asla hayır demem@Danyal Artemis abine 2 tane 50+ ayarla da sizin yakın olduğunuzu kabul etsin.
20 km var yok aranızda.Mevzuyu hiç anlamadım komşu muyuz Danyal bey ile? 50+ yok hiç bende bir tane 38 lik var onuda paylaşmam, hoşlanıyorum. Ama kendisi bana bir abilik yapmak isterse asla hayır demem
Nerede kendisi? Ben de çok isterim bulduğum zaman iletişime geçicem kesinlikle. Benim vefat eden bir doktor abim vardı 50 küsür yaşlarda. Bana hep bir gün seninle analı kızlı götürücez derdi. O hayalimi belki Danyal bey ile gerçekleştiririz. Ruhu şad olsun20 km var yok aranızda.
Sen 50+ bulursan o sana her şeyi ayarlar.
Mevzuyu hiç anlamadım komşu muyuz Danyal bey ile? 50+ yok hiç bende bir tane 38 lik var onuda paylaşmam, hoşlanıyorum. Ama kendisi bana bir abilik yapmak isterse asla hayır demem
Nerede kendisi? Ben de çok isterim bulduğum zaman iletişime geçicem kesinlikle. Benim vefat eden bir doktor abim vardı 50 küsür yaşlarda. Bana hep bir gün seninle analı kızlı götürücez derdi. O hayalimi belki Danyal bey ile gerçekleştiririz. Ruhu şad olsun